Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Huopakattoremontti Espoo

Huopakattoremontti Espoo, miksi tilata juuri meiltä? Espoossa sekä lähialueilla toimii useita huopakattoremontteja toteuttavia urakoitsijoita, joten miksi ihmeessä tilaisit omasi kattoremonttipalvelumme kautta?

Esimerkiksi siksi, että…

  • …toteutamme huopakattoremontit Espoossa pitkällä kokemuksella. Rautaiset huopakate-eksperttimme suoriutuvat rutiinilla niin helpoista kuin haastavistakin projekteista!
  • …vankan kokemuspohjan ansiosta pystymme toteuttamaan huopakattoremontit sekä joutuisasti että kustannustehokkaasti.
  • …asiakastyytyväisyytemme on huipputasoa. Koko Uusimaa tuntee etevät huopakate-eksperttimme!
  • …palvelualttiit asiantuntijamme eivät säästele vaivojaan kattoasi remontoidessaan. Tarvittaessa tiimimme hurauttaa avuksesi jopa saarikohteisiin.

Edellä mainituista syistä väitämmekin, että pystymme tarjoamaan rahoillesi selvästi parempaa vastinetta kuin moni muu Espoossa tai lähipaikkakunnilla (Helsinki, Kirkkonummi, Kauniainen, Vihti, Vantaa) toimiva yritys.

Miksi siis et tilaisi huopakattoremonttia Espoossa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelustamme? Ota yhteyttä, ja pyydä ainakin tarjous huopakattosi ”avaimet käteen”-remontista!

Pidä mielessä, että kauttamme on saatavilla myös reilua remonttirahoitusta. Vaikka hintamme ovatkin erittäin kilpailukykyisiä ja työmme kelpaa kotitalousvähennykseen, voi rahoitus ja osamaksu tuoda joskus varsin tervetullutta joustoa talouteen huopakattoremontin äärellä.

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous, niin lähetämme ammattilaisemme katsastamaan huopakattosi veloituksetta.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen huopakattoremontista. 

– Kattoremontin toteutus laatupalveluna –

Toteutamme huopakattoremontin alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla. Meiltä löytyy erityisen laaja tietotaito huopakattotöistä, joten voit huoletta luottaa kattosi ammattilaistemme käsiin.

Palahuopakattoremontti Espoo: purkutöitä, kunnostusta ja uuden asennusta

Palahuopakattoremontti Espoo: purkutöitä, kunnostusta ja uuden asennusta. Tämän monimutkaisempaa ei huopa- tai palahuopakaton remontointi pohjimmiltaan ole.

Käytännössä näiden kolmen työvaiheen taakse kätkeytyy kuitenkin monenlaista puuhaa. Tässä mielessä jokainen remonttiprojekti on yksiöllinen.

Esimerkiksi vaadittavien purkutöiden laajuus vaihtelee paljon kohteesta toiseen. Joskus huopa- tai palahuopakattoremontti Espoossa voi onnistua esimerkiksi pelkästään vesikaton ja kattotuotteiden vaihdolla, kun taas välillä sekä kattohuovat että niiden alla oleva alusvanerointi ja eristeet on purettava pois ja asennettava uudet tilalle.

Myös tarvittavat korjaustyöt ovat täysin projektista kiinni. Huopa- tai palahuopakattoremontti Espoossa voi edellyttää esimerkiksi notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisua.

Uusien kattohuopien, kattotuotteiden ja -läpivientien asennusvaihekin muotoutuu aina hieman erilaiseksi muun muassa katon koosta, jyrkkyydestä ja tyypistä riippuen. Tietenkin myös omat toiveesi vaikuttavat tähän työvaiheeseen.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa yhteyttä, niin startataan urakan suunnittelu kipin kapin. Kunhan olemme tutustuneet käsillä olevaan toimeksiantoon, voimme tehdä huippuhyvän tarjouksen varta vasten Sinun kohdettasi ajatellen räätälöidystä ”avaimet käteen”-huopakattoremontista!

Huopakaton uusiminen Espoo – tilaisuus revitellä!

Huopakaton uusiminen Espoo – oiva tilaisuus revitellä oikein olan takaa! Huopakattoremontti tai huopakaton uusiminen Espoossa on täydellinen hetki parannella kattoa sekä teknisesti että esteettisesti, sillä kaikki muutostyöt onnistuvat helposti ja huokeaan hintaan.

Saisiko olla esimerkiksi uusia kattotuotteita tai -läpivientejä? Haluaisitko katollesi vaikkapa aurinkopaneeleita, kattoikkunoita tai valokupuja? Aurinkopaneeleista saat edullista ekosähköä niin kotiin kuin autotalliinkin, ja kattoikkunoilla ja -kuvuilla puolestaan pimeäkin pirtti valaistuu kuin taikaiskusta!

Tiimillämme on runsain mitoin kokemusta niin bitumikermikatoista, palahuopakatoista kuin kolmiorimakatoistakin, ja halutessasi voimme vaihtaa esimerkiksi vanhan bitumikermikaton palahuopakatoksi.

Pidä kuitenkin mielessä, että useimmiten muutokset katon ulkonäköön ja energiatehokkuuteen vaativat luvan Espoon rakennusvalvonnalta. Jos huopakaton uusiminen Espoossa sijaitsevassa kohteessasi vaatii luvan, ei silti syytä huoleen – kattoremonttipalvelumme asiantuntijoilta saat halutessasi apua myös lupa-asioiden setvimiseen!

Palahuopakaton uusiminen Espoo, nappaa talteen 3 vinkkiä!

Palahuopakaton uusiminen Espoo, nappaa tästä talteen kolme hyvää vinkkiä! Asiantuntijoidemme ohjeilla voit säästää varsin mukavia summia rahaa – sekä aikaa ja hermoja.

  • Tartu härkää sarvista hyvissä ajoin. Mitä paremmassa kunnossa vanha katto on, sen ripeämmin ja huokeampaan hintaan sen remontointi onnistuu. Huopa- ja palahuopakaton uusiminen Espoossa on yleensä ajankohtaista viimeistään katon ollessa noin 40-vuotias, mutta joskus katon elinkaari voi katketa jo paljon aiemminkin.
  • Muista, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Espoossa on mahdollista toteuttaa myös talviaikaan. Talvi tarjoaa huopakattoremonttiin usein loistavia, pitkiä ja kuivia sääikkunoita!
  • Älä uusi kattoa syyttä suotta – esimerkiksi tiivistys, kasvustontuhokäsittely ja uudelleenpinnoitus riittää vielä jatkamaan huopakaton elämää, vaikka sen asennuksesta olisi vierähtänyt jo vaikkapa kaksikymmentä vuotta. Huopakaton huolto ja korjaus on edullisempaa ja ekologisempaa kuin uusiminen.

Lisää hyviä neuvoja voit kysäistä asiantuntijoiltamme sekä pirauttamalla että naamatusten kattoremontin suunnittelukäynnillä. Ota yhteyttä, niin saadaan huopa- tai palahuopakaton uusiminen Espoossa sijaitsevassa kohteessasi vauhtiin!

Huopakaton uusiminen ja raha-asiat – mitä maksaa, ja mistä huopakattoremontin hinta koostuu?

Huopakattoremonttiin liittyvät raha-asiat mietityttävät useimpia asiakkaitamme jopa enemmän kuin mikään muu urakkaan liittyvä seikka. Paljonko huopakattoremontti Espoossa siis maksaa, ja mistä huopakattoremontin hinta oikeastaan koostuu?

Karkealla tasolla huopakattoremontin hinta koostuu kolmesta asiasta: työstä, materiaaleista ja kalustosta.

Ensin esitettyyn kysymykseen emme kuitenkaan ikävä kyllä osaa antaa suoraa vastausta (ihan vielä). Huopakattoremonttien hinnat Espoossa vaihtelevat nimittäin projektikohtaisesti muun muassa katon koon, tyypin ja kunnon perusteella. Myös kattotuotteiden ja -läpivientien määrä vaikuttaa luonnollisestikin tarjouksemme loppusummaan, eikä kohteen korkeutta ja sijaintikaan voi jättää täysin huomiotta.

Kuten arvata saattaa, esimerkiksi omakotitalon ja varaston huopakaton remontointi Espoossa on yleensä eri hintaista. On ihan eri asia remontoida sata neliötä huopakattoa kuin vaikkapa vain kymmenen neliötä.

Jos siis haluat tietää huopakattoremontin hinnan Eurolleen, kannattaa kysyä sitä suoraan asiantuntijoiltamme. Kunhan olemme hieman tutustuneet kohteeseesi, voimme tehdä huippuhyvän tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Espoossa sijaitsevassa kohteessasi. Todennäköisesti summa viivan alla vetää suupielesi ylöspäin!

Scroll to Top