Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Forssa

Katon korjaus Forssa, laadulla kattoammattilaistemme toimesta toteutetut katon kunnostukset suojaavat koko rakennuksesi hyvinvointia. Näin ollen paikkauksista syntyy katolle pitkäaikaista hyötyä. Korjaukset palauttavat käyttövarmuuden ja parantavat vesitiiveyttä, niin että kaikki katolla toimii kuten pitääkin vedenpoistosta välikaton tuuletukseen. Kun yksittäiset epäkohdat hoidetaan kuntoon jo varhaisessa vaiheessa, vältetään vakavammat kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Jos haasteet sen sijaan muhivat katolla itsekseen pidemmän aikaa, tuloksena voi olla lahovaurioita tai jopa sisäilmaan liittyviä ongelmia. Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssassa on edullinen sekä tehokas ratkaisu, joka elvyttää kattosi toimivuuden ja säästää sekä aikaa että rahaa. Kunnostettu katto on tyylikäs kruunu rakennuksen julkisivua ajatellen, ja ennen kaikkea se säilyttää rakenteet suojassa mahdollisimman pitkään.

Toteutamme taidolla kaikki katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset Forssassa, tarvittiinpa kattovuodon tiivistyksiä tai laajempaa rakenteiden korjausta. Akuutit ongelmat hoidamme kuntoon nopeallakin aikataululla, kun tarvitaan esimerkiksi lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai kenties lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, ja tuloksena kattoon syntyi reikä. Suoritamme korjaukset, kun katto vuotaa jiiristä tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kun tarvitaan rännien tiivistyksiä tai päivitystä kattoturvatuotteisiin. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä revenneen aluskatteen korjaukset. Saat meiltä laadukkaan avaimet käteen- palvelun katon mallista tai materiaalista riippumatta. Paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan.

Korjaustöiden lisäksi toteutamme sujuvasti muutkin katon tarvitsemat palvelut; teemme huollot, puhdistukset, pinnoitukset, lumenpoistot ja niin edelleen. Voit tilata kauttamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset. Kunnostamme katot myös pihasaunoista sekä muista asuin- tai ulkorakennuksista. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti koko Kanta-Häme, esimerkiksi Humppila, Tammela, Jokioinen, Koijärvi, Hämeenlinna ja Ypäjä. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Tuomme mukanamme ensiluokkaiset tuotteet, työkalut, materiaalit ja menetelmät. Hoidamme työt aina asiakaslähtöisesti kattosi parasta ajatellen. Meiltä saat paikkauksiin räätälöidyn palvelun loistavalla lopputuloksella – käänny siis puoleemme, kun katto vuotaa tai kun muita ongelmia ilmenee katolla!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Forssa – paikkauta katto ennen kuin vauriot pahenevat

Huopakaton korjaus Forssa, paikkausten avulla tekninen toimivuus saadaan takaisin kuntoon. Huopakaton, eli bitumikaton korjaus on viisasta jättää ammattilaiselle. Katepintaa täytyy koko ajan käsitellä huolellisin, osaavin ottein, sillä puutteellinen tekniikka tai vääränlaiset välineet voivat herkästi vioittaa huopaa. Meiltä löytyy kunnostuksiin laatutuotteet, tiivistysmassat sekä -materiaalit, ja valitsemme korjauksessa käytettävät metodit tarkasti kohteen mukaan. Kunnostamme niin perinteiset palahuopakatot kuin myös modernit bitumikermikatteet. Hoidamme Forssassa haastavatkin paikkaukset, kuten kaikki huopakaton tulityöt, ja teemme rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi teemme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Taitavat ja kokeneet ammattilaisemme varmistavat parhaan tuloksen.

Huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssassa sujuu meiltä silloinkin, kun tarvitaan kattavia kunnostuksia, kuten myrskyvaurioiden korjausta. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Kunnostamme huovasta ammattitaidolla myös astetta arkisemmat kulumat, kuten katepinnan reiät sekä uv-säteilyn ja iän myötä syntyneet huopakaton halkeamat. Tiivistämme sammaleesta kärsineet saumat, jiirit ja läpivientikohdat. Jos kosteus on pullistanut kermit kupruille, tasoitamme katteen kuntoon. Kun siis huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, käänny kokeneiden osaajiemme puoleen. Etsimme ongelmiin parhaan ratkaisun yksilöllisesti kattosi mukaan!

Peltikaton korjaus Forssa, kokenut kattotiimimme hoitaa homman

Peltikaton korjaus Forssa – tiivistysten avulla kattosi säilyy pidempään toimintakunnossa. Myös peltikaton kunnostuksiin liittyen tarvitaan kattavaa kokemusta ja taitoa. Meiltä saat varmaotteisten kattopeltiseppien toteuttamat laatupaikkaukset, jotka suunnitellaan joustavasti alusta loppuun kattosi tarpeita kuunnellen. Tunnemme hyvin profiilipelti-, alumiini- ja kuparikatot sekä lukkosauma- ja konesaumakatteet. Suoritamme korjaukset pienistä suuriin ja kokonaisvaltaisen vaativiin. Hoidamme Forssassa esimerkiksi peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, kun tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Toteutamme samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, sekä kaikki peltikaton kunnostukset myös saarimökillä ja muissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Forssassa voi sisältää vaikkapa reikien paikkausta, sillä korroosio ruostuttaa pellit herkästi varsinkin vanhemmiten. Toisinaan vauriot ovat syystä tai toisesta keskittyneet tietyille kohdin kattoa. Tällöin kokeneet tekijämme suorittavat yksittäisten kattopeltien vaihdot. Hoidamme myös kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, kun peltejä kuluttava lämpöliike on aiheuttanut kiinnikkeiden löystymistä tai irvistäviä saumoja. Lisäksi uusimme kastuneet villat tai rakenteet, kun peltikatto vuotaa aluskatteesta. Kohde kuin kohde ja homma kuin homma, palautamme kattosi kuntoon!

Tiilikaton korjaus Forssa, kunnostukset koituvat koko talon parhaaksi

Tiilikaton korjaus Forssa – sujuvana palveluna osaajiemme toimesta kohteeseen kuin kohteeseen. Tiilikatonkin paikkaukset kysyvät tekijältään kattavaa ammattitaitoa. Kunnostamme sekä perinteikkäät savitiilikatot että nykyaikaiset betonitiilikatteet, katepinnan vuotokohtien tiivistyksestä aluskatteen ja rakenteiden paikkauksiin. Korjaamme esimerkiksi lumikuorman jäljet, jos vaikka katto on painunut notkolle. Paikkaamme ja tiivistämme katosta saumat, jotka lumi on voinut samaten rikkoa. Lisäksi teemme pienet ja suuret tiilikaton korjaustyöt saarikohteissa. Olipa kattosi tilanne mikä tahansa, voit empimättä kääntyä puoleemme.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssassa voi tarkoittaa katepinnan paikkauksia, kuten irronneiden, haljenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Murentunut katepinta saattaa olla sään synnyttämän pakkasrapautumisen tulosta, tai sitten tiilikatto voi vuotaa sammaleen tai jäkälän tuomien haasteiden takia. Toteutamme kunnostukset myös jiirien, pellitysten sekä kattoturvatuotteiden suhteen, ja hoidamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Forssassa. Joissakin kohteissa puolestaan kaivataan myrskyvaurioiden korjausta, jolloin tiilikaton haasteet saattavat vaihdella pintanaarmuista rakennevaurioihin. Ehkä ongelmia syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssa – meiltä saat katolle tasokkaan turvan

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssa, varmoin ottein sekä ensiluokkaisella tuloksella ammattilaistemme kautta. Aluskatteen kunnostuksiin tarvitaan kattava ymmärrys katon rakenteesta ja toiminnasta. Meiltä löytyy vahva tuotetuntemus sekä laaja-alainen kokemus kattotöistä, niin että pystymme toteuttamaan paikkaukset kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Huolehdimme muun muassa limitykset ja tiivistykset aina viimeisen päälle kuntoon, jotta vedenpitävyys saadaan varmistettua yksityiskohtia myöten. Suoritamme aluskatteen ylösnostot, kuten tarkan tiivistämisen savupiippuun – usein aluskate vuotaa jonkin nimenomaisen elementin, kuten jiirin tai savupiipun kohdalta. Hoidamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Forssassa jiiristä ja savupiipun kohdalta, sekä kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken tai viemärintuuletusputken kohdalta.

Toteutamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Forssassa. Työt tehdään kauttamme katolta käsin ja aina rakenteille turvallisella tavalla. Tutkimme aluskatteen reiät ja repeämät sekä paikkaamme vauriot kuntoon. Irronnutta tai roikkuvaa aluskatetta voimme vaihtaa uuteen kattotuoliväli kerrallaan. Aluskatteen paikkausten yhteydessä toteutamme tarvittavat korjaukset myös yläpohjaan – vaihdamme huonokuntoiset villat, ja kuivaamme tai uusimme kastuneet rakenteet. Tarvittaessa voimme parantaa välikaton toimivuutta eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Moitteeton ilmanvaihto koko katon alueelta on aluskatteelle ensiarvoisen tärkeää.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Forssa – korjaus ja paikkaus edistävät rakenteidenkin terveyttä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Forssa – korjaus pitää kattosi kaikin puolin terveenä ja rakenteet hyvässä suojassa. Läpivientien rakenne tekee niistä vuotoalttiita elementtejä, ja siksi korjauskin vaatii kattavaa taitoa. Meiltä saat pätevän avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Forssassa. Toteutamme kaikki läpivientien korjaukset yksilöllisesti räätälöidyllä palvelulla. Vaihdamme aikansa eläneet tiivistykset sekä muut vaurioituneet läpiviennin osat, ja asennamme puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot. Jos falskaava läpivienti on päästänyt kosteuden katon alempiin osiin, suoritamme tarvittavat kunnostukset myös ympäröivien rakenteiden suhteen. Teemme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Tilaa meidät paikalle, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Forssassa, tai kun tarvitset muita korjauksia tai paikkauksia kattosi tueksi ja turvaksi. Ajoissa tehdyt kunnostukset hyödyttävät kattoa lukuisilla eri tavoilla. Tiiveys sekä toimivuus ovat katolla priimaa, ja rakenteet pidetään suojassa!

Scroll to Top