Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Hanko

Katon korjaus Hanko – laatutiimimme tavoitteena on kattosi täysi turva, moitteeton toimivuus ja hyvinvointi. Katon paikkaus ja kunnostus onkin monella tapaa viisas ratkaisu. Kun katto on toimiva kokonaisuus yläpohjasta piipunhattuun saakka, vedenpoisto sujuu ongelmitta, ja ilmanvaihto hoitaa hommansa. Ajoissa tehdyt paikkaukset myös poistavat katolta pienet yksittäiset epäkohdat, ennen kuin korjaustarve ennättää kasvaa laajoiksi lahohaitoiksi. Lisäksi kunnostettu katto toimii tyylikkäänä osana talon julkisivua. Ennen kaikkea se tarjoaa rakenteille siistin ja pitävän suojan. Palauta siis katon tiiveys sekä käyttövarmuus hoitamalla korjaustyöt ajoissa. Näin vältät kosteus- ja lahohaitat sekä ennenaikaiset remontit.

Kauttamme järjestyy luotettava palvelu kaikkiin katon korjauksiin Hangossa, yksittäisen kattovuodon tiivistyksestä myrskyvaurioiden korjauksiin. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle. Toisaalta arkisetkin kulutukset voivat koetella katon tiiveyttä. Katto saattaa vuotaa savupiipun juuresta tai jiirin tai kiinnikkeen kohdalta, kun sammal, ruoste sekä säänvaihtelut nakertavat katepintaa. Meiltä saat sujuvasti kaikki katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset. Toteutamme työt aina tyylipuhtaasti avaimet käteen- periaatteella. Tuomme mukanamme laadukkaat tuotteet, työkoneet, materiaalit ja tarvikkeet. Korjaamme siististi pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatot, kaikenlaiset kohteet harjakatosta tasakattoon ja aumakatosta mansardikatteeseen. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä revenneen aluskatteen korjaukset, ja autamme, kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Hangossa sujuu meiltä kaikkiin kohteisiin, omakotitalosta autotalliin ja saunamökkiin sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti koko lähiseutu ja Uusimaa, esimerkiksi Raasepori, Inkoo, Lohja, Siuntio, Vihti ja Kirkkonummi. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta, ja kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Hoidamme asiantuntevin ottein muutkin tarvittavat palvelut, kuten puhdistukset, pinnoitukset, huollot ja lumenpoistot. Kun siis katto vuotaa tai on kunnostuksia vailla, käänny ammattilaistemme puoleen – pidämme kattosi toimivuudesta huolta ja elvytämme rakenteiden suojan!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Hanko, kunnostamme taitavasti kohteen kuin kohteen

Huopakaton korjaus Hanko – taitavat paikkaukset katollesi tarjoaa kokenut laatutiimimme. Huopakaton kunnostus on vaativaa työtä, joka kannattaa jättää ammattilaisten huoleksi. Muun muassa tuotteet ja menetelmät täytyy valita huolella kohteen mukaan, sillä taitamaton tekniikka tai vääränlaiset välineet voivat herkästi vioittaa huopaa. Meiltä löytyy kattava asiantuntemus huopakaton paikkaustöihin, olipa kyseessä sileä bitumikermikatto tai kolmiorima- tai palahuopakatto. Toteutamme taidolla haastavatkin toimet vaikkapa jiirien sekä läpivientien suhteen, ja teemme rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Tarvittaessa suoritamme huopakaton alushuovan tai umpilaudoituksen vaihdotkin Hangossa, sekä hoidamme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Meiltä sujuu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hangossa, myös silloin kun tarvitaan kattavia töitä, kuten myrskyvaurioiden korjausta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Joskus myös taitamaton asennus synnyttää mekaanisia vaurioita katolle. Lisäksi paikkaamme sammaleesta kärsineen tai iän myötä halkeilleen katepinnan, ja autamme, kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa auenneiden saumojen takia. Kunnostamme huovasta reiät, repeämät, kuprut, painumat ja vekit. Kiinnitämme ylösnousseet huopanaulat tai bitumipaanut paikoilleen palahuopakatolla. Jos kosteus taas on päässyt kermien väliin ja näkyvästi pullistanut huovan, leikkaamme auki nämä niin sanotut höyrypussit katteen tasoitusta varten. Niin pienissä kuin suurissa kattopulmissa voit luottaa pätevään apuumme. Meiltä löytyy kokeneet huopakatto-osaajat palauttamaan kattosi tiiveyden.

Peltikaton korjaus Hanko – paikkaus hoitaa epäkohdat ajoissa kuntoon

Peltikaton korjaus Hanko, tiivistys hoitaa kattosi turvaan suuremman kokoluokan remonteilta. Myös peltikaton paikkaukset sujuvat parhaiten ammattitekijän käsissä. Kattopeltiseppiemme repertuaariin kuuluvat kaikenlaiset kohteet. Tunnemme alumiini-, kupari- ja profiilipeltikatot sekä lukkosauma- ja konesaumakatteet. Asennamme esimerkiksi kattopeltien lisäkiinnitykset, jos katto rämisee tai saumat irvistävät; toistuvat lämpötilanvaihtelut höllentävät väistämättä peltikaton liitokset. Samalla vaihdamme laajemminkin nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin, huolehtien mukaan aina tuliterät tiivisteet, joilla vedenpitävä työnjälki taataan. Paitsi että toteutamme taitavat ja tyylikkäät peltikaton korjaukset Hangossa, suoritamme samoin peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Hangossa liittyy yleensä katepinnan vaurioihin. Hoidamme peltikaton reikien paikkaukset, kun ruoste on syönyt peltejä. Jos haasteet keskittyvät tietyille kohdin kattoa, voimme tehdä yksittäisten kattopeltien vaihdot. Autamme myös, kun peltikatto vuotaa jiiristä tai läpiviennin kohdalta. Suoritamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, ja toteutamme rakenteiden kunnostukset, mikäli kosteus on ehtinyt yläpohjaan. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tällöin hoidamme taidolla pienet ja suuret peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Asiantuntevat tekijämme etsivät katollesi täsmäratkaisut. Tuloksena on tiivis ja hyvinvoiva kate, joka kestää säätä sekä aikaa.

Tiilikaton korjaus Hanko, avaimet käteen- palvelulla kattosi tilanteen mukaan

Tiilikaton korjaus Hanko – paikkausten avulla kattosi saadaan takaisin käyttökuntoon. Tiilikatonkin korjaus vaatii onnistuakseen ensiluokkaisen palvelun. Meiltä löytyy tarvittava erityisosaaminen tiilikaton kunnostusten suhteen. Käsiimme voit jättää sekä betonitiilikatot että perinteiset savitiilikatot. Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys voi tarkoittaa aluskatteen korjauksia, tai muutostöitä rakenteisiin liittyen, jos vaikka lumi on painanut kattoa notkolle. Myös kosteusvaurioiset ruodepuut voivat aiheuttaa tiilien painumista. Olipa korjaustarpeen syy mikä tahansa, saat kauttamme sujuvan palvelun.

Hoidamme laadukkain tuottein sekä menetelmin tiilikaton korjaukset Hangossa, ja meiltä saat samaten tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Teemme liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot, kun tiilikatto vuotaa sammaleen juurten, kosteuden tai pakkasrapautumisen takia. Lisäksi suoritamme Hangossa tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset, jolloin merkittävää vahinkoa saattaa löytyä uudelta ja terveeltäkin katolta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten ongelmat alkoivat, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Saat meiltä samoin katon pellitysten, laudoitusten, rännien ja jiirien korjaukset, sekä tiilikaton aluskatteen tiivistykset, korjaukset sekä paikkaukset. Korjaustöiden lopuksi voimme suojakäsitellä tai uudelleenpinnoittaa katteen. Tämä antaa jatkossa paremman turvan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hanko – parantunut toimivuus on myös rakenteiden suoja

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hanko, vahvaa taitoa sekä tuotetuntemusta tarvitaan näissäkin toimissa. Kokeneet ammattilaisemme räätälöivät paikkaukset tarkasti kohteen ehdoilla. Huomioimme lopputuloksen toimivuuden myös eristyksen ja ilmanvaihdon osalta. Huolehdimme lisäksi riittävät limitykset koko korjattavalta alueelta. Toteutamme asiantuntevat ylösnostot, kuten aluskatteen tiivistämisen savupiippuun – varsin usein vuodot tai muut toimivuusongelmat paikantuvat juurikin läpivienteihin. Meiltä saat pätevän ammattipalvelun kaikkiin aluskatteen haasteisiin. Hoidamme työt aina katolta käsin ja turvallisuusmääräysten mukaan. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hangossa sujuu meiltä jiirin ja savupiipun kohdalta, samoin kattovalokuvun, kattoluukun, kattoikkunan, ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hangossa. Paikkaamme reiät ja repeämät, jotka kosteus on vähitellen hapertanut katteeseen. Tarvittaessa voimme vaihtaa vauriokohtiin uutta aluskatetta tilalle. Toteutamme korjaukset laatutuotteilla ja kohteelle soveltuvin menetelmin. Aluskate saattaa toisaalta kärsiä myös asennukseen liittyvistä virheistä, jolloin oireina voivat olla kondessivuodot tai kattavatkin kosteusvauriot. Vaihdamme kastuneet eristevillat sekä lahonneet rakenteiden puuosat, ja tarpeen tullen kohennamme ilmanvaihtoa eristystä tai tuuletusta lisäämällä. On kriittisen tärkeää, että toimivuus on kunnossa kattavasti katon alueelta. Kun jätät työt asiantuntevan tiimimme käsiin, rakenteet pysyvät turvassa.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hanko – korjaus tehdään kauttamme vahvalla kokemuksella, mikä palvelee kattosi etua

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hanko – korjaus pidentää kattosi käyttökaarta ja tukee talosi turvaa. Rakenteeltaan haastavat läpiviennitkin vaativat kokeneen ja osaavan tekijän. Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hangossa. Ensiksi kartoitamme kattosi tilanteen, ja räätälöimme paikkaukset sen mukaan. Vaihdamme kosteuden tai lämpötilanvaihteluiden toimesta kärsineet suojapellit, samoin vanhuuttaan vuotavat tiivisteet tai muut vaurioituneet läpiviennin osat. Jos kosteus on päässyt läpiviennin kautta jo katon alempiin osiin, suoritamme kunnostukset tarvittavassa määrin myös ympäröivien rakenteiden suhteen. Toteutamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Pyydä meidät apuun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hangossa, niin taitavat ja kokeneet asiantuntijamme hoitavat toimivuuden kuntoon. Tiivis ja pitävä katto tarjoaa rakenteille parhaan suojan. Samalla vältetään lahovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit!

Scroll to Top