Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Hyvinkää

Katon korjaus Hyvinkää, vankalla taidolla ja vakuuttavin ottein tehokkaiden tekijöidemme toimesta. Katto joutuu kohtaamaan vuosien varrella monenlaiset rasitukset sekä uhkat. Lehtiroska, neulaset, noki, tuhka, siitepöly ja sammal syövät katetta, samoin sade- ja sulamisvedet, kosteus, lumi, uv-säteily sekä lämpötilanvaihtelut. Joissakin kohteissa tilannetta mutkistaa puutteellinen tai osaamaton kattohuolto, tai ehkä katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty mainittavia virheitä. Tihkuuko kosteutta yläpohjaan jiirin tai sisätaitteen tienoilta? Repsottavatko rännit tai pellitykset, tai onko aluskatteen toimivuudessa haasteita? Katto voi vuotaa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, niin että täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Kattovuodon paikkausten ohessa hoidamme suuremmankin kokoluokan korjaustyöt, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjaukset. Ehkä ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai kenties lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä, katepinnan paikallisista kunnostuksista aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmän saneeraukset samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa luottavaisin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Hoidamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Palvelemme korjauksissa laatutuottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme sisältyy Hyvinkään ohessa muukin Uusimaa, kuten Mäntsälä, Tuusula, Karkkila, Nurmijärvi ja Vihti. Kunnossapito säästää aikaa ja rahaa sekä varjelee isommilta remonteilta – ota siksi yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Hyvinkäällä!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Hyvinkää – tyylipuhdas täsmäpalvelu kattosi tarpeisiin

Huopakaton korjaus Hyvinkää, tiivistämme kattosi haastekohdat tunnollisella ja taitavalla palvelulla. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve paikantuu tyypillisesti katepinnan kulumiin. Reiät, painumat, kuprut, rypyt ja repeämät tulevat tutuiksi, kun katepinta häviää vuosien varrella, ja suojaava sirote häipyy pois. Kattohuopia kuivattaa ikääntymisen ohessa myös auringon paahtava uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa saumoistaan, jiireistään tai läpivienneistään, kun liitoksiin löytävät sammaleen juuret sekä talven painava lumikuorma. Jos kermien väliin pääsee kosteutta, voi se näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi puhkoo rikki katteen pinnan. Huopakattoon saattavat niin ikään iskeä äkilliset myrskyvahingot, jotka voivat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat katsomme huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä pitkäikäisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Hoidamme Hyvinkäällä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kun työ, käsissämme homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Hyvinkää – laadukkaat kunnostukset kattopeltiseppiemme toimesta

Peltikaton korjaus Hyvinkää, huolellinen kunnostus kattosi hyväksi kaikenkokoisiin ja -tyyppisiin kohteisiin. Peltikaton saattavat yllättää vaikkapa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että peltiin syntyi reikiä. Arkisetkin rasitukset voivat aiheuttaa vuoto- ja tiiveysongelmia katolle, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, haasteita voi löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Vielä eräs vakava vaaranpaikka on kattoa nakertava ruoste, ja korroosio valtaa herkästi etenkin hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Hyvinkäällä on toimestamme tapauskohtainen palvelu, joten ensi töiksemme kartoitamme katolta ongelmien laajuuden ja sijainnin. Useimmissa kohteissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme peltikaton naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, ja huolehdimme pitävät tiivistykset sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin. Teemme Hyvinkäällä myös peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, sekä yläpohjan kastuneiden eristevillojen ja lahonneiden laudoitusten vaihdot. Lisäksi saat meiltä peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Hyvinkää, paikkaamme vauriot pienistä suuriin

Tiilikaton korjaus Hyvinkää – kokeneet ammattilaisemme palauttavat katollesi parhaan turvan ja tiiveyden. Myös tiilikaton saattavat hetkessä rikkoa myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten tiilikaton korjaustarve kuitenkin kehittyy ajan kanssa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja sekä upottaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä saumoista sisään. Erityisen petollinen tiilikaton uhka on pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta kate antaa kulutukselle periksi ja tuloksena tiilet halkeilevat, jolloin sade- ja sulamisvedet pääsevät tiilikaton alle lahottamaan ruodepuut. Kun tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on tarpeen katsastaa myös aluskatteen tilanne. Siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkäällä ehkäisee vakavammat vauriot. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet. Näin varmistamme katolle asianmukaisen suojan kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkää, huolellisin ottein ja täydellä tietotaidolla

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkää – laadukkaan ja vesitiiviin toteutuksen saat osaavien ammattilaistemme toimesta. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Jos aluskate kuitenkin on revennyt tai roikkuu, ei vesi ohjaudu sitä kautta räystäille, vaan se kulkeutuu aluskatteen yläpohjaan ja kastelee höyrynsulun sekä villat. Kun aluskate vuotaa, voi katolta löytyä vaurioita tai asennusvirheitä, kuten puutteellisesti tiivistettyjä läpivientiputkia tai laudoituksistaan rakoilleita jiirejä. Pätevät tekijämme hoitavat taidolla korjaustyöt laidasta laitaan. Teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä.

Etsimme katolta sekä paikkaamme kuntoon aluskatteen yksittäiset reiät, ja tarpeen mukaan vaihdamme paikallisiin repeämiin uutta aluskatetta tilalle. Jos korjattavalta alueelta löytyy kastuneita villoja tai lahonneita laudoituksia, uusimme nämäkin vauriokohdat ja varmistamme toimivan ilmanvaihdon. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkäällä hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja ilmanvaihtoputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkää – korjaus auttaa pitämään kosteusvauriot poissa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkää – korjaus parantaa kattosi vedenpitävyyttä, kun jätät työt pätevien osaajiemme käsiin. Läpiviennit sisältävät selkeän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hyvinkäällä, viisas ratkaisu on kutsua paikalle kokeneet ammattitekijämme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoluukun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kärsineet tiivistykset ja kovia kokeneet suojapellit. Hoidamme kuntoon myös aluskatteen ylösnostot tiivistyskappaleita myöten.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkäällä – ota siksi yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Scroll to Top