Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Kotka

Katon korjaus Kotka – paikkauksemme parantavat kattosi tiiveyttä ja kohentavat rakenteiden turvaa. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa tehty katon korjaus ja paikkaus säästää monelta murheelta, kuten ikäviltä kosteus- ja lahohaitoilta sekä turhilta, ennenaikaisilta remonteilta. Kattoa verottavat ajan saatossa monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja pikkuhiljaa tiilet murentuvat, pelti ruostuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai lumi- sekä myrskyvaurioiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, aluskatteen ja läpivientien tiivistykset samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – harja-, auma-, mansardi- ja tasakatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa ympärivuotisesti asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti koko Kymenlaakso; Virolahti, Miehikkälä, Hamina, Pyhtää, Kouvola, Haapasaari, Karhula ja Kymi. Kunnostukset säästävät aikaa ja rahaa sekä vaalivat rakenteiden terveyttä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kotkassa!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Kotka, tehokas ja toimiva kunnostus katepinnan parhaaksi

Huopakaton korjaus Kotka – tyylikkään ja toimivan korjaustuloksen saat kokeneiden osaajiemme toimesta. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat ajan kanssa muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote kuluu kermeistä pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katteeseen voi muodostua reikiä, repeämiä, vekkejä, kulumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa, katollesi sopivilla käsittelyaineilla ja vaurioiden mukaisin menetelmin. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme varmistaa katollesi parhaan mahdollisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Hoidamme Kotkassa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kotka – huolellinen laatutyömme tukee kattosi hyvinvointia

Peltikaton korjaus Kotka, paikkaamme katoltasi ammattiottein niin pienet kuin suuretkin epäkohdat. Myös peltikaton saattavat hetkessä rikkoa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset ympäristön rasitukset, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpötilanvaihteluissa kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla loppuunsa kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa riuduttava ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kotkassa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, esimerkiksi lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme niin ikään huolella; näin massaukset ja tiivistykset takuulla tarttuvat, ja lopputulos on luonteeltaan pitävä. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Kotkassa. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kotka – palvelemme kattoasi ammattitaidolla

Tiilikaton korjaus Kotka, meiltä saat siistit ja pitävät kunnostukset kohteeseen kuin kohteeseen. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Muun muassa sammal ja jäkälä pureutuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumavuotoja liitoksiin. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi päätyy rei’istä katteen alle lahottamaan ruodelautoja. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne – siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotkassa toteutetaan taidolla kauttamme, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Tärkeää on, että korjaustoimiin tartutaan riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa, samoin yläpohjan lahovauriopaikkaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta rapautunut kate pysyy jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotka, kunnostukset vaalivat rakenteiden terveyttä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotka – kunnostukset vahvistavat rakenteiden turvaa sekä talon kokonaisvaltaista terveyttä. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai roikkuu irti paikoiltaan, ei vesi pääse poistumaan toivottua reittiä, vaan kosteus jää kalvamaan rakenteita. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat laatuvarmat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon takia on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotkassa sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, kattovalokuvun sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotka – korjaus on toimestamme luotettava palvelu tarkalla ja laadukkaalla toteutuksella

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotka – korjaus pidentää ja parantaa katon käyttökaarta, kun laitat asialle timanttisen laatutiimimme. Läpiviennit muodostavat selkeän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Kotkassa, viisas ratkaisu on kutsua paikalle kokeneet asiantuntijamme. Toteutamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja falskaavat tai vioittuneet tiivisteet. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä niiden puuttuvat tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotkassa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Scroll to Top