Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Ylöjärvi

Katon korjaus Ylöjärvi – Yllämme erinomaiseen suoritukseen aina, kun olemme tekemässä jotain tiili-, pelti- tai huopakattokorjausta! Ammattilaisemme selviävät kunnialla myös kaikista haasteellisimmista kattokorjauksista. Ota siis yhteyttä, vaikka puu olisi kaatunut talon tai mökin katon päälle. Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys on lähes aina edullisempi vaihtoehto kuin kattoremontti, joten katto kannattaa kunnostaa, ellei se ole teknisen käyttöikänsä päätepisteessä.

Tilaa katon korjaus Ylöjärvelle meiltä myös silloin, kun katto vuotaa. Mitä aikaisemmassa vaiheessa esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys tehdään, sen yksinkertaisempi kattourakka yleensä on. Toimi siis heti, jos katto vuotaa piipun kohdalta tai esimerkiksi jiiristä (eli ota yhteyttä ja tilaa kattovuodon korjaus). Jos vuotavan katon korjaus Ylöjärvellä lykkääntyy, voidaan tarvita myös aluskatteen korjausta ja/tai kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtamista. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus nostaa väistämättä kattokorjauksen hintaa, koska resursseja tarvitaan enemmän.

Emme tahdo, että hinta olisi este esimerkiksi myrskyvaurioiden korjauksen tilaamiselle. Siksi hinnoittelemme katon korjauksen Ylöjärvellä sortumatta liioitteluun tai ahneuteen. Saat tarjouksen jo varhaisessa vaiheessa. Huomaathan, että töiden osuus on kotitalousvähennyskelpoinen, ja että voit maksaa vaikka koko laskun yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Korjaamme katot myös saarikohteissa, joissa voidaan tarvita palveluksiamme vaikkapa siksi, että katolta pudonnut lumi on irrottanut lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon on tullut reikiä. Aluettamme on itse asiassa koko Pirkanmaa ympäri, joten katonkorjauspalvelumme toimii muun muassa sellaisilla paikkakunnilla kuin Nokia, Parkano, Ruovesi, Tampere ja Virrat. 

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Ylöjärvi – Teemme huopakattokorjauksen jetsulleen oikealla tavalla

Huopakaton korjaus Ylöjärvi – Huopakattokorjauksemme onnistuvat aina jetsulleen oikealla tavalla! Eikö olekin huoletonta, kun voit luottaa lopputuloksen laatuun riippumatta siitä, millaista huopakattopaikkausta tarvitset? Huolettomuutta lisää tietoa siitä, että huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys hinnoitellaan aina varsin järkevästi. Emme pyydä huopakattokorjauksesta enempää kuin mitä ammattitaidolla korjatusta katosta kannattaakin maksaa.

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, rantasaunan tai esimerkiksi ulkovaraston huopakatto kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa, vaikkei olisikaan syytä uskoa, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Kaikkiin muutoksiin, puutteisiin ja vaurioihin kannattaa puuttua ajoissa. Jätä huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa tai mantereella meille, niin laitamme kattosi ensiluokkaiseen kuntoon. Tiedämme, miten irvistäviin saumoihin, irronneisiin palahuopapaanuihin, ilmakupliin, irtoamispisteessä oleviin kattoturvatuotteisiin tai esimerkiksi vuotaviin läpivienteihin kuuluu puuttua. Tiedämme myös sen, mitä lahonneille kattorakenteille ja homeisille eristeille kannattaa tehdä.

Tilaathan meiltä myös huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Myrsky voi riepotella uutta tai vanhaa bitumikattoa. Sekin on mahdollista, että huopakatto tai palahuopakatto vaurioituu siksi, että puu kaatuu talon päälle. Huopakaton korjaus Ylöjärvellä on tehtävä katon todellisten tarpeiden perusteella. Siksi aivan ensimmäiseksi selvitämme sen, miten huopakaton korjaus Ylöjärvellä tulee tehdä (kuten sen, mitä kaikkea urakan yhteydessä on uusittava). Vasta tämän jälkeen selvitämme, mitä esimerkiksi tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys maksaa. Seuraavaksi onkin aika laittaa katto kuntoon. Voit olla varma siitä, että huopakaton korjaus Ylöjärvellä tehdään jetsulleen oikealla tavalla!

Peltikaton korjaus Ylöjärvi – Prikulleen oikein korjattu peltikatto kestää aikaa ja katseita

Peltikaton korjaus Ylöjärvi – Meidän peltikattoammattilaisemme tietävät, miten jyrkät ja loivat peltikatot saa priimakuntoon! Peltikaton korjaus ja tiivistys tehdään aina prikulleen oikealla tavalla. Tällä lailla varmistamme kattosi tiiviyden ja pitkäikäisyyden, mitkä kulkevat aina käsi kädessä. Tiivis katto on pitkäikäinen, koska sitä ovat kannattelemassa kuivat ja terveet rakenteet. Jos esimerkiksi peltikaton reikien paikkaus on tehty huonosti (tai sitä ei ole tehty ollenkaan), on miltei varmaa, että peltikatto vuotaa. Peltikattovuoto voi kastella ja lahottaa kattorakenteet. Lahoihin kattorakenteisiin ei voi luottaa. Jos vauriot ovat vakavia ja laajalle levinneitä, voi olla, että vuotavan peltikaton korjaus Ylöjärvellä pitää korvata peltikattoremontilla.

Peltikaton korjaus Ylöjärvellä on meille kuitenkin se ensisijainen vaihtoehto. Jos katon saa kuntoon korjaamalla, teemme tarjouksen peltikaton korjaustöistä – myös saaressa. Peltikaton korjaus Ylöjärvellä voi tarkoittaa esimerkiksi kattopeltien vaihtoa tai vuotavien läpivientien tiivistämistä. Toisinaan tarvitaan myös peltikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä.

Uusikin peltikatto voi tarvita apuamme. Vaurioiden takana voi olla vaikkapa myrsky, sillä oikein kova tuuli saattaa irrottaa kattopellit tai peltilistat. Toisinaan myrsky kaataa puun talon päälle. Aloitamme peltikaton myrskyvaurioiden korjauksen mahdollisimman pian, ja kun tarvittavat kunnostustoimenpiteet on tehty, voimme tehdä toimenpiteitä, joiden avulla voidaan ehkäistä uudet vauriot. Ehkä asennamme kattopeltien lisäkiinnityksiä, tai kenties alamme toteuttaa kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihtoa uusiksi kateruuveiksi? Voimme myös puhdistaa ja maalata katon. Etenkin peltikattomaalaus tekee katosta niin sanotusti katseenkestävän. 

Tiilikaton korjaus Ylöjärvi – Tiilikattokorjaus johtaa parhaaseen lopputulokseen, kun jokainen työvaihe tehdään täsmällisesti

Tiilikaton korjaus Ylöjärvi – Kun jokainen työvaihe on tehty täsmälleen oikealla tavalla, tiilikattokorjaus johtaa kerrassaan mainioon lopputulokseen! Tilaa tiilikattokorjaukset ja -paikkaukset tältä katonkorjauspalvelulta, niin sinun ei tarvitse jäädä arvuuttelemaan sitä, saatko rahoillesi vastinetta. Uskallamme väittää, että tekemämme tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys on hintansa väärti, sillä saat parasta palvelua alan parhaimmistoa edustavilta ammattilaisilta. Et kuitenkaan joudu maksamaan tiilikaton korjauksesta Ylöjärvellä mansikoita. Saatat yllättyä siitä, miten mukiinmenevällä hinnalla tiilikaton korjaustyöt (myös saaressa) onnistuvat!

Kaikki alkaa siitä, että tiilikaton korjaustarpeet havaitaan ensimmäisen kerran. Esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihto tulisi tehdä jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, joten käythän tarkastamassa kattosi ehjyyden ja tiiviyden joka kevät ja syksy. Kun katto tarkastetaan näin usein, mikään vaurio ei ehdi horjuttaa katon yleiskuntoa kovin pitkään. Kevät- tai syystarkastus voi kertoa myös siitä, että tiilikatto vuotaa jonkin läpiviennin kohdalta. Tarvetta voi olla myös tiilikaton aluskatteen korjaukselle, paikkaukselle ja tiivistykselle. Ota yhteyttä meihin, niin tiilikaton korjaus Ylöjärvellä alkaa turhia viivyttelemättä!

Ensin selvitämme sen, miten tiilikaton korjaus Ylöjärvellä kuuluu tehdä. Etukäteissuunnitteluun kannattaa panostaa, sillä sen ansiosta itse korjausvaihe etenee sulavasti. Kun tiedämme, mitä meillä on edessämme, aloitamme esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjauksen. Se tehdään avaimet käteen -periaatteella, kuten kaikki muutkin tiilikattourakkamme. Teemme siis kaikki työvaiheet puolestasi (ja vieläpä erittäin täsmällisesti). Työvaiheita on paljon, jos myrsky on kaatanut puun tiilikaton päälle. Työvaiheiden määrä on pienempi silloin, kun on kyse siitä, että myrsky on irrottanut kattotiiliä (kuten harjatiiliä tai reunatiiliä).

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvi – Kunnostamme aluskatteesi juuri oikealla tavalla 

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvi – Luota asiantuntemukseemme ja ota yhteyttä, jos tarvitset aluskatteen kunnostamista! Ei ole lainkaan samantekevää, miten aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylöjärvellä tehdään. Peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys tulisi tehdä juuri oikealla tavalla, jotta siitä saataisiin suurin mahdollinen hyöty.

On hyvä muistaa, että aluskate on tuiki tärkeä osa esimerkiksi omakotitalon kattokokonaisuutta. Ehjää ja oikein asennettu aluskatetta tarvitaan aina, kun katto vuotaa. Mitä iäkkäämpi katto, sitä todennäköisempiä kattovuodot ovat. Myös myrsky tai esimerkiksi poikkeuksellisen runsasluminen talvi voi saada katon vuotamaan. Hyväkuntoinen aluskate suojaa kattorakenteita myös kondenssivedeltä, joten ethän jätä väliin esimerkiksi aluskatteen korjausta jiiristä (eli sisätaitteesta).

Tilaa aluskatteen paikkaus Ylöjärvelle meiltä, niin tiedät, mitä saat. Teemme aluskatteen tiivistyksen juuri niin kuin se kuuluu tehdä. Aluskatteen korjaus Ylöjärvellä voi tarkoittaa esimerkiksi aluskatteen osittaista uusimista. Tämä on yksi tapa toteuttaa esimerkiksi aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta. Voit luottaa tässäkin meihin – me emme ole unohtaneet sitä, kuinka esimerkiksi aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun pitää tehdä!

Myös aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys jonkin muun läpiviennin (kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken) kohdalta voi tarkoittaa aluskatteen osittaista uusimista. Sen jälkeen voimme tehdä muita tarpeellisia kattotöitä, kuten vaikkapa roskien poiston ränneistä tai hengittävien harjatiivisteiden asentamisen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvi – Korjaus tulee tehdä tismalleen oikein

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylöjärvi – Korjaus tehdään tismalleen oikein ja yhtään olennaista työvaihetta väliin jättämättä, kun tilaat sen meiltä! Ota yhteyttä heti, kun huomaat, että kattoluukku vuotaa Ylöjärvellä.

Tiedämme, että katon korjaus vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta on tehtävä jetsulleen oikein eikä vain vähän sinne päin.

Se, miten meidän on puututtava esimerkiksi siihen, että kattoikkuna tai kattovalokupu vuotaa Ylöjärvelle, riippuu tapauksesta. Ensin hankimme kokonaiskuvan tilanteesta. Sen perusteella päätämme, miten meidän tulee toimia, ja mitä vuotavan kattoläpiviennin korjaus Ylöjärvellä maksaa.

Scroll to Top