Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Pornainen

Katon korjaus Pornainen, sujuvin ottein ja siistillä kädenjäljellä tehokkaiden tekijöidemme toimesta. Korkealaatuiset korjaustyöt hyödyttävät kattoa monella tapaa. Täsmäpaikkaukset palauttavat katepintaan parhaan mahdollisen tiiveyden, ja vedenpitävä katto pystyy puolestaan suojaamaan kattavasti rakenteet. Kohentunut käyttövarmuus näkyy tietysti harjalta räystäille saakka; vedenpoisto toimii toivotulla tavalla, samoin eristys ja ilmanvaihto. Kattovuodon korjaukset sekä muut katon paikkaukset on kannattavaa teettää nopeasti, sillä pienet, yksittäiset toimenpiteet on aina helpompi ja edullisempi toteuttaa. Jos katon vuotovaurioiden ja vesivahinkojen korjausta lykätään, ongelmat sitä vastoin pahenevat, ja tällöin vaarantuu niin rakenteiden kunto kuin jopa sisäilman laatu sekä terveys. Kunnostettu katto paitsi toimii moitteetta, myös kaunistaa rakennuksen julkisivun. Lisäksi korjaustöillä saadaan katolle pidempi käyttöikä, ja vältetään ennenaikaiset remontit.

Kattopalvelumme on luotettava kumppani kaikkiin katon korjauksiin Pornaisissa. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot. Vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun sekä kattoluukun korjaus ja tiivistys hoituvat meiltä, samoin myrskyvaurioiden korjaus, jos vaikka puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Vuosien mittaan karttunut kokemuksemme kattotöistä takaa laadukkaan tuloksen, ja meiltä löytyy ensiluokkaiset tuotteet ja tarvikkeet sekä ammattitason työkalut. Kunnostamme katot turvallisuus edellä ja yksilöllisin ottein, harjakatosta tasa- ja taitekattoon sekä tiilestä peltiin ja palahuopaan. Puoleemme voit kääntyä, kun katto vuotaa jiiristä tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornaisissa sujuu meiltä avaimet käteen- palveluna, niin omakotitalon, kesämökin, autotallin, saunan kuin muidenkin rakennusten kohdalta. Kunnostusten ohella toimitamme katollesi muutkin tarvittavat palvelut: puhdistukset, huollot, lumityöt, sammaleenpoistot, uudelleenpinnoitukset ja niin edelleen. Toiminta-alueenamme on Pornaisten lisäksi kattavasti muukin Uusimaa – Porvoo, Sipoo, Mäntsälä, Askola ja Järvenpää. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla. Sivujemme kautta on kuluihin myös haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Turvaa siis kattosi terveys ja tulevaisuus teettämällä kunnostukset ajoissa. Kun katto vuotaa tai muita ongelmia ilmenee, käänny ammattilaistemme puoleen!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Pornainen – paikkaukset kohentavat koko talon terveyttä

Huopakaton korjaus Pornainen, huolellinen palvelumme tukee kattosi kokonaisvaltaista terveyttä. Huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys on syytä jättää ammattilaisen käsiin. Pehmeä kattohuopa on tarkka siitä, millä välineillä ja metodeilla sitä työstetään, ja osaamaton käsittely voi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä katolle. Meiltä löytyy tarvittava kokemus ja tietotaito kaikenlaisten huopakatteiden suhteen – kunnostamme tyylillä sekä palahuopakatot että eleettömät bitumikermikatteet. Hoidamme vaativatkin tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin huopakaton tulityöt ja alushuovan uusimiset Pornaisissa. Käsiimme voit jättää myös huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa Pornaisissa, meiltä saat pätevät korjaukset. Tiivistämme saumat, joita sammaleen juuret sekä lumikuorma ovat saattaneet aukoa. Paikkaamme huopakaton reiät sekä repeämät laadukkain massoin ja tiivistein, ja asennamme isompiin vauriokohtiin tarvittaessa huopakaton paikkapalat. Tasoitamme kuprut eli huopakaton höyrypussit, ennen kuin ne puhkaisevat katepinnan. Jos huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui myrskyssä, kun puu kaatui talon tai katon päälle, toteutamme tarvittavassa laajuudessa myrskyvaurioiden korjaustyöt. Kaikissa paikkauksissa varmistamme katolle kattavan teknisen toimivuuden, jotta huopa pysyy hyvänä tulevatkin vuodet ja kestää ympäristön haasteet.

Peltikaton korjaus Pornainen, hoidamme tiivistykset taidolla ja tyylillä

Peltikaton korjaus Pornainen – pidämme kattosi toimivuuden kohdillaan pätevin täsmäpaikkauksin. Myös peltikaton korjauksessa ja tiivistyksessä kokemus ja tietotaito ovat valttia. Meiltä löytyy peltikaton korjauksiin erikoistuneet kattopeltisepät, joiden varmoihin käsiin voit huoletta uskoa minkä tahansa kohteen. Olipa kyseessä kupari-, alumiini- tai profiilipeltikatto, tai lukkosauma- tai konesaumakatto, hoidamme kunnostukset ensiluokkaisilla tuotteilla ja kattosi tilanteen huomioiden. Meiltä sujuvat peltikaton ruosteenpoisto, tiivistys ja reikien paikkaus, tarvittaessa myös kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Tulemme apuun, kun peltikatto vuotaa tai on muulla tavoin vaurioitunut Pornaisissa, ja ammattilaisemme toteuttavat myös kaikki katon korjaukset saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Peltikaton korjausta Pornaisissa voidaan tarvita myrskyvaurioiden vuoksi, jolloin uusi ja tervekin katto saattaa kärsiä varsin mittavia vahinkoja. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, niin että katto joutui säälle alttiiksi. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Paikallisten vaurioiden tullessa kyseeseen teemme yksittäisten kattopeltien vaihdot, jos vaikka reiät tai ruostekohdat ovat keskittyneet tietyille osin kattoa. Tiivistämme saumat ja liitoskohdat, mikäli tiiveys on niiden osalta kärsinyt – lämpötilanvaihtelut saavat pellit elämään, ja höllentävät samalla kiinnikkeitä. Kokeneet osaajamme hoitavat kuntoon myös vesikaton alapuoliset rakenteet, jos kosteus on ehtinyt sinne saakka tekemään tihutöitä. Toteutamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, ja uusimme kastuneet eristevillat sekä lahonneet puuosat rakenteissa.

Tiilikaton korjaus Pornainen, vahvistamme yläpohjan tiiveyttä ja turvaa

Tiilikaton korjaus Pornainen – kokeneiden osaajiemme käsissä varmistetaan katolle paras toimivuus. Tunnemme hyvinkin kattavasti sekä savitiili- että betonitiilikatot. Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornaisissa edellyttää erikoisosaamista, jos vaikka rakenteet ovat painuneet lumen alla notkolle, ja niitä on tarpeen oikaista. Myös kokemus ja tietotaito aluskatetöistä on ensiarvoisen tärkeää; toisinaan kaivataan tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, ja sillä tavoin vaurioitti kattoa. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Ammattilaisemme hoitavat tehokkaasti maaliin kaikki tiilikaton korjaukset Pornaisissa, pienistä katepinnan täsmäpaikkauksista myrskyvaurioiden korjauksiin. Kosteus, sammal ja säänvaihtelut voivat saada tiilet halkeilemaan tai murentumaan. Meiltä saat liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot osaavin ja kokenein ottein. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, teemme kunnostukset niidenkin osalta. Varmistamme myös, että tiilikaton aluskate on kaikin puolin toimiva ja tiivis. Lisäksi saat meiltä tiilikaton korjaustyöt saarimökillä ja muissa saarikohteissa. Kun paikkaukset on tehty, kauttamme saat kätevästi vielä suojakäsittelyn tai pinnoituksen katolle. Näin saadaan elvytettyä kuluneet tiilet, ja pidettyä sammal sekä kosteus poissa katolta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornainen – paikkaus pitää kattosi toimintakyvystä huolta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornainen, pitävät kunnostukset hoituvat katollesi pätevien osaajiemme kautta. Aluskatteen korjaustyöt vaativat vahvaa tuotetuntemusta, sekä ymmärrystä katon rakenteesta. Limitykset ja tiivistykset täytyy suorittaa kaikilta osin huolella, jotta aluskate on taatusti toimintakykyinen ja vesitiivis koko matkalta. Lisäksi on täysin välttämätöntä toteuttaa asiantuntevat aluskatteen ylösnostot, kuten tarkka tiivistäminen savupiippuun sekä muihin katon läpivienteihin. Usein aluskate vuotaa juuri haastavista paikoista, kuten jiiristä tai läpiviennin kohdalta. Meiltä löytyy kuitenkin ammattitaitoinen apu mihin tahansa aluskatteen ongelmaan. Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pornaisissa jiirin ja savupiipun kohdalta, kuten myös kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Suoritamme kokemuksen suomalla varmuudella aluskatetyöt kaikenlaisissa kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pornaisissa. Ikääntymisen myötä aluskatteesta voi löytyä reikiä, repeämiä tai venymiä, jotka paikkaamme kuntoon laadukkain tuottein ja katollesi soveltuvin menetelmin. Voimme myös vaihtaa revenneitä aluskatevuotia uusiin, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Aluskatteen paikkauksen yhteydessä saatetaan kaivata muitakin korjaustöitä, jos vuodot ovat jatkuneet jo pidemmän aikaa, ja vesi päässyt yläpohjan rakenteisiin. Vaihdamme huonokuntoiset villat sekä kuivaamme tai uusimme kastuneet puuosat. Samalla voimme kohentaa katon toimivuutta vaikkapa eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Korjaamme aluskatteen ja yläpohjan aina katolta käsin, sekä turvallisuusmääräysten mukaisesti. Näin lopputulos on varmasti laadukas ja toimiva, ja todella hyödyttää kattoa.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pornainen – korjaus antaa tuloksena tyylikkään ja pitävän suojan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pornainen – korjaus tukee kattosi ja talosi täyttä turvaa, kun laitat asialle kokeneen tiimimme. Läpiviennit ovat rakenteensa puolesta haastavia elementtejä, ja vaativat siksi kattavaa tietotaitoa. Ammattilaisiltamme saat luotettavan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu läpivienti vuotaa Pornaisissa. Tarkastelemme kattosi tilannetta huolella, ja luomme kohteelle räätälöidyn ratkaisun. Korvaamme vanhat ja hapertuneet tiivisteet uusilla, laadukkailla tuotteilla, ja hoidamme kuntoon kuluneet suojapellit sekä muut yksittäiset epäkohdat. Jos kattoläpivientiä ympäröivät rakenteet ovat kärsineet osansa vuodoista, toteutamme niihinkin tarvittavat paikkaukset asiantuntevin ottein. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Käänny siis puoleemme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pornaisissa, niin lähetämme paikalle kokeneet osaajat sekä ensiluokkaisen palvelun. Korjaus ja paikkaus antavat katolle lisää käyttövuosia; samalla uudistat katon toimintakyvyn ja säästät remonttikuluissa!

Scroll to Top