Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Salo

Katon korjaus Salo – Salli ammattilaistemme laittaa kattosi priimakuntoon! Ei ole sellaista tilannetta, mihin emme löytäisi ratkaisua. Emme ole alkaneet korjata kattoja eilen, vaan meillä on pitkä kokemus, ja olemme ehtineet kunnostaa lukemattomia tiilikattoja, huopakattoja ja peltikattoja. Ammattilaistemme ammattitaito on hioutunut huippuunsa. Siksi uskallat tilata meiltä myös sinun kattosi korjauksen Saloon. Katon korjaus ja katon paikkaus etenee erinomaisella tavalla, eivätkä kustannuksetkaan hirvitä. Jokaiselle katon tiivistykselle löytyy järkevä hinta, ja yksityisasiakkaana voit hyödyntää mahdollisuutta hakea kotitalousvähennystä. Katon korjaukselle Salossa löytyy kauttamme myös rahoitus.

Kuten jo edellä totesimme, löydämme ratkaisun joka tilanteeseen, joten ota yhteyttä esimerkiksi silloin, jos katto vuotaa. Kyse voi olla siitä, että katto vuotaa savupiipun juuresta, sillä piipunjuuri voi alkaa vuotaa vaikkapa kevättalvella. Tilaa kattovuodon korjaus nopeasti, niin katon vesivahinkojen korjaukselle ei ole tarvetta. Myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjauksen kanssa kannattaa pitää kiirettä – muussa tapauksessa katon korjausta Salossa on ehkä täydennettävä yläpohjan kastuneiden eristeiden vaihtamisella ja muilla ylimääräisillä toimenpiteillä. Märkien villojen vaihtaminen ei ole koskaan turhaa. Tarkoitimme äskeisellä sitä, että mitä aikaisemmassa vaiheessa katon korjaus Salossa tehdään, sitä vähemmän vaurioita on ehtinyt syntyä.

Luonnollisestikin myös myrskyvaurioiden korjaus tulee aloittaa niin pian kuin mahdollista. Tuuli voi irrottaa kattotiiliä tai kattopeltejä. Tämä on paljon tavallisempaa kuin se, että huopakatto, tiilikatto tai peltikatto vaurioituu siksi, että puu kaatuu katon päälle. Pidä kiirettä myös aluskatteen korjauksen kanssa, äläkä epäröi ottaa yhteyttä silloinkaan, jos kattoon on tullut reikiä lumen irrotettua lumiesteet. Korjaamme katot myös saarikohteissa, onhan aluettamme koko Varsinais-Suomi (mihin kuuluvat myös esimerkiksi Lohja, Kemiönsaari, Raasepori, Sauvo sekä Somero).

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Salo – Salamannopeaa toimintaa ja luotettavaa ammattitaitoa 

Huopakaton korjaus Salo – Saammehan laittaa huopakattosi asiat kuntoon? Kaikki huopakattokorjaajamme ovat todella taitavia tekijöitä. Tunnemme bitumikattojen erityispiirteet ja -tarpeet, ja osaamme siksi toimia juuri oikealla tavalla, kun teemme huopakaton korjausta Salossa. Luota tähän katonkorjauspalveluun, jos huopakatto tai palahuopakatto vuotaa – tai jos haluat ehkäistä huopakattovuodon tilaamalla huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkauksen.

Voit luottaa ammattitaitoomme, mutta myös siihen, että toimimme turhia viivyttelemättä. Huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus aloitetaan niin pian kuin mahdollista, sillä nopean toiminnan avulla tilanteen paheneminen (eli vaurioiden leviäminen ja laajeneminen) voidaan pysäyttää. Aloitamme huopakaton korjauksen Salossa suorastaan salamannopeasti.

Huopakattokorjaus on aloitettava suorastaan tulipalokiireellä, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut huopakaton päälle myrskyssä. Jos sinun rakennuksellesi on käynyt näin, ota heti yhteyttä katonkorjauspalveluumme. Kartoitamme tilanteen ja annamme oivallisen tarjouksen huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöistä. Sitten käärimme hihat ja alamme korjata omakotitalosi, mökkisi tai esimerkiksi piharakennuksesi bitumikattoa. Huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt onnistuvat ongelmitta myös saarikohteissa.

Huopakaton tai palahuopakaton tiivistystä voi seurata jokin kattohuolto. Ensin teemme harja- tai esimerkiksi tasakaton korjauksen, sillä kuten edeltä käy ilmi, huopakaton korjauksella Salossa on aina hoppu. Kun ongelmat on saatu pois päiväjärjestyksestä, voimme suorittaa toimenpiteitä, joiden avulla voidaan ehkäistä tulevia vaurioita. Eräs varsin hyödyllinen kattohuolto on sammaleiden poisto. Sammaleet sitovat kattoon kosteutta, ja katon kuluminen voi nopeutua. Tarvittaessa tarjoamme huopakaton pinnoitusta. Huopakattokorjaus yhdistettynä huopakaton pinnoitukseen voi tehdä katostasi uudenveroisen, sillä lopputulos on vesitiivis katto, mikä on saanut hyvän suojan muun muassa sammaloitumista, pakkasrapautumista, ilmansaasteita ja UV-säteilyä vastaan. Kattourakan päätteeksi kattosi tarjoaa myös silmäniloa!

Peltikaton korjaus Salo – Saumattomasti etenevä peltikattokorjaus alan parhailta ammattilaisilta

Peltikaton korjaus Salo – Saumatonta sujuvuutta ja timanttista ammattitaitoa arvostavien kannattaa olla yhteydessä ammattilaisiimme! Anna meidän näyttää kyntemme ja tilaa meiltä omakotitalon, autokatoksen, varaston, rantasaunan tai vaikkapa huvilan peltikaton korjaus. Koska peltikattokorjaus suunnitellaan hyvin etukäteen, työt etenevät jouhevasti. Sujuvuudesta voidaan kiittää myös näppäriä ja lahjakkaita peltikattoammattilaisiamme. Meiltä kannattaa tilata myös rivisaumatun peltikaton korjaus Saloon, sillä meiltä löytyy kaikki se ammattitaito, mitä konesaumakaton kunnostus edellyttää.

Kun asialla ovat alan parhaat ammattilaiset, lopputulos on juuri sellainen kuin sen pitää olla. Luotettavat peltikattokorjaajamme ovat vain yhden yhteydenoton päässä, joten tee fiksu valinta ja tilaa meiltä niin peltikaton reikien paikkaus kuin vaikkapa kattopeltien lisäkiinnitysten asentaminenkin. Ota yhteyttä myös silloin, jos peltikatto vuotaa ja sen alta löytyy laho- tai homevaurioita (tai molempia).

Kenties tarvitset kattopeltien vaihtoa? Syy tähän voi löytyä pahoista ruostevaurioista. Yksi vaihtoehto on, että haluat uusia katon värin. Kattopeltien vaihto voi olla kustannustehokkaampi ja kauaskatseisempi ratkaisu kuin peltikaton maalaus useaan kertaan.

Kauaskatseiset, työtä pelkäämättömät ja terävä-älyiset peltikattokorjaajamme palvelevat sinua silloinkin, jos tarvitset peltikaton myrskyvaurioiden korjaustöitä. Kova tuuli voi rikkoa uudenkin peltikaton, sillä myrsky voi kaataa puun peltikaton päälle. Tuuli voi myös irrottaa kattopellit tai peltilistat (tai osan niistä). Saatat tarvita peltikaton korjausta Salossa myös siksi, että tuuli on irrottanut osan kattovarusteista.

Meiltä hoituu myös peltikaton aluskatteen korjaus tai kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi. Voit tilata peltikaton korjauksen Saloon pohtimatta sen tarkemmin kohteen sijaintia, sillä toteutamme peltikattojen korjaustyöt myös saarikohteissa. Peltikaton korjaus Salossa sisältää aina kaiken tarvittavan, sillä korjaamme konesaumakatot, aaltopeltikatot ja esimerkiksi lukkosaumakatot avaimet käteen -periaatteella.

Tiilikaton korjaus Salo – Sattumalla ei ole mitään tekemistä tiilikattokorjauksemme kanssa

Tiilikaton korjaus Salo – Sankarillisesti rakennustasi suojaava tiilikatto ansaitsee vain parasta, joten tilaa tiilikattokorjaukset tästä osoitteesta! Sattuma ei määrää sitä, onnistuuko meiltä tilattu tiilikaton korjaus ja paikkaus vai eikö. Tiilikattokorjauksemme onnistuvat aina yhtä hyvin, ja tähän on monta syytä. Nostetaan tässä yhteydessä esille se, että kaikki ammattilaisemme ovat todella taitavia ja motivoituneita. He haluavat, että tiilikattosi korjaus Salossa onnistuu kerralla, ja he ovat valmiita näkemään vaivaa asian eteen.

Ammattilaisemme eivät hämmenny, vaikka edessä olisi jokin normaalista poikkeava tiilikaton korjaus Salossa. Saatat miettiä, millainen sitten on tyypillinen tiilikaton korjaus Salossa. No, rikkinäisten kattotiilien vaihto on hyvin tavanomainen tiilikattopaikkaus, mutta toki jokainen tiilikattourakka on omanlaisensa kokonaisuus, eikä kahta aivan samanlaista korjausurakkaa ole.

Viittamme normaalista poikkeavilla tiilikattokorjauksilla lähinnä vakaviin myrskyvaurioihin. Tiilikatto kestää mainiosti erilaisia rasituksia – myös kovia tuulia. Jos myrsky rikkoo omakotitalon tai esimerkiksi huvilan tiilikattoa, kyse on usein siitä, että tuuli irrottaa kattotiiliä (kuten reunatiiliä tai harjatiiliä). Tiiliä voi myös mennä rikki (esimerkiksi siksi, että tuuli paiskoo katolle oksia). Vain ani harvoin kyse on siitä, että puu on kaatunut tiilikaton päälle, mutta tällaisessakin tilanteessa kannattaa ottaa yhteyttä meihin ja jättää tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus meidän vastuullemme.

Ethän jätä mitään sattuman varaan silloinkaan, jos tiilikatto vuotaa. Vuotavan tiilikaton korjaus Salossa onnistuu takuuvarmasti, kun tilaat sen meiltä. Toteutamme tiilikattojen korjaustyöt avaimet käteen -periaatteella myös saarikohteissa, joten voit olla varma siitä, että teemme puolestasi kaiken tarvittavan – myös tiilikaton aluskatteen korjauksen, jos aluskatteesi ei olekaan kunnossa. Tiilikaton aluskatteen tiivistys voi tarkoittaa vaikkapa aluskatteen osittaista uusimista jiirin kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Salo – Korjaus onnistuu katemateriaalista riippumatta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Salo – Korjaus kannattaa tilata tästä osoitteesta vesikatteen materiaalista riippumatta! Meidän ammattilaisemme tietävät, miten tiilikatto tulee korjata – olipa kyse sitten betoni- tai savitiilikatosta. Kunnostamme taitavasti myös erilaiset peltikatot. Tilaa siis esimerkiksi katon korjaus vuotavan savupiipun kohdalta riippumatta siitä, onko sinulla rakennuksessasi aaltopeltikatto vaiko kenties konesaumakatto.

Tunnemme myös tiivissaumakatot, palahuopakatot ja kolmiorimahuopakatot. Mikäli siis huopakattosi kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Salossa, ota joutuin yhteyttä, niin tulemme kunnostamaan kattosi!

Esimerkiksi vuotavan kattoikkunan korjaamisella on kiire, sillä katon alle pääsevä kosteus voi johtaa vaikkapa lahovaurioihin. Myös katon korjaus vuotavan ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai esimerkiksi TV-antennin kohdalta kannattaa aloittaa heti. Tiedämme, että haluat saada kattosi kuntoon niin pian kuin mahdollista, joten ota yhteyttä, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Salossa.

Se, miten tasakatto, harjakatto tai esimerkiksi pulpettikatto loppujen lopuksi korjataan, riippuu tilanteesta. Ensin otammekin selvää siitä, mitä omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin katto tarvitsee. Seuraavaksi voimme laatia työsuunnitelman sekä kertoa tarkemmin siitä, mitä katon läpiviennin korjaus maksaa. Tässä vaiheessa puutumme hinta-asiaan vain toteamalla, että kattoläpiviennin korjaus tullaan hoitamaan suorastaan esimerkillisellä hinta-laatusuhteella. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Salossa.

Kun läpivienti on tiivistetty tai uusittu (tai poistettu katolta kokonaan, jos olemme sopineet kanssasi tällaisesta), voimme tehdä joitain muita kattotöitä. Voimme toteuttaa vaikkapa katon harjauksen ja rännien puhdistuksen, lumiesteiden asentamisen, lintuverkkojen uusimisen tai yläpohjan lisälämmöneristyksen. Palveluvalikoimamme on sanalla sanoen kaikenkattava (kyllä, Kielitoimiston ohjepankin mukaan sanan voi kirjoittaa yhteen).

Scroll to Top