Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Pukkila

Katon korjaus Pukkila – Katon kunnostus antaa katolle lisää käyttövuosia, kun se toteutetaan osaajiemme toimesta. Meiltä löytyy kattava tietotaito ja kokemus niin tihkuvuotojen kuin myrskyvaurioiden korjauksiin. Ajoissa tehty katon korjaus Pukkilassa on monella tapaa kannattava ratkaisu, kun yksittäiset epäkohdat saadaan hoidettua kuntoon niiden vielä ollessa alkutekijöissään. Tällöin toteutettavat kunnostustoimet ovat tyypillisesti pieniä ja edullisia, eikä korjaustarve ehdi tarpeettomasti laajeta aluskatteeseen tai yläpohjan rakenteisiin. Ennen kaikkea katolle palautetaan tiiveys, ja kattava toimintavarmuus. Tuloksena on julkisivuun kauniisti sointuva katto, joka suojaa talosi rakenteet. Kun kaikki katolla toimii asianmukaisesti vedenpoistosta tuuletuskanaviin, on asuminen helppoa ja huoletonta, ja katto kestää mahdollisimman pitkään. Kaivattiinpa yksittäistä kattovuodon paikkausta tai kastuneiden villojen sekä laudoitusten vaihtoa, korjaukset on hyödyllistä toteuttaa viipymättä, ja näin varmistaa katon hyvinvointi.

Kattopalvelultamme saat sujuvasti katon korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Pukkilassa, vesivahinkojen ja vuotovaurioiden kunnostuksesta jiirien ja läpivientien korjauksiin. Suoritamme paikkaukset avaimet käteen- palveluna ja katollesi turvallisella tavalla, kokonaisvaltaisella osaamisella sekä laadukkain tarvikkein ja tuottein. Tunnemme kattavasti harjakatot, tasakatot, pulpetti- ja mansardikatot, sekä kaikki katetyypit tiilestä bitumikermiin ja pellistä perinteiseen palahuopaan. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset Pukkilassa, samoin aluskatteen korjaukset ja rakennemuutokset taitavasti kattosi tarpeiden mukaan.  Lisäksi voit teettää meillä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Meiltä löytyy parhaat ratkaisut, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai läpiviennin kohdalta, tai kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle rikkoen katon rakenteet. Tai ehkä katolta tippuva lumi irrotti alas tullessaan tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, ja tuloksena kattoon syntyi yksittäisiä reikiä tai muita mekaanisia vaurioita. Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat katollasi tarpeen mukaan muutkin toimet; huollot, puhdistukset, lumenpoistot sekä uudelleenpinnoitukset katteeseen. Käsiimme voit uskoa omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset katoksiin ja varastoihin sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Toimialueeseemme kuuluu Pukkilan ohella koko Uusimaa, kuten Myrskylä, Mäntsälä, Askola, Pornainen, Hyvinkää ja Lapinjärvi. Kattotyömme kuuluvat luonnollisesti myös kotitalousvähennyksen piiriin verotuksessa, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Hanki siis katollesi osaajiemme toimesta tehokas ja ensiluokkainen palvelu – näin jatkat kattosi käyttöikää ja suojelet rakenteiden terveyttä!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Pukkila, taitava kunnostus harjalta räystäille saakka

Huopakaton korjaus Pukkila – vahva sekä varmaotteinen ammattipalvelumme on kattosi turvaksi ja hyödyksi. Laadukas korjaustulos saavutetaan vain silloin, kun tekijältä löytyy riittävästi asiantuntemusta. Huopakermin pehmeys ja joustavuus tekevät siitä hyödyllisen monenlaiseen kohteeseen, mutta ikävänä puolena se samalla altistuu herkästi mekaanisille vaurioille. Huolimaton kattohuolto tai vääränlaiset välineet jättävät kermeihin jälkensä, tai sirotepinta voi ottaa osumaa vaikkapa kovakouraisen lumenpoiston yhteydessä. Meiltä löytyy taitoa ja laadukkaat tuotteet kaikkiin huopakattotöihin, ja tunnemme hyvin niin palahuopakatot kuin myös sileät bitumikermikatteet. Lisäksi voit tilata osaajiemme toimesta hieman harvinaisemmatkin korjaukset, kuten huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarimökillä ja muissa saarikohteissa.

Kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa Pukkilassa, on taitava korjaus tarpeen. Meiltä saat sekä huopakaton että palahuopakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Joissakin kohteissa kyseeseen saattaa tulla myrskyvaurioiden korjaus, mikäli huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun vaikkapa puu kaatui talon tai katon päälle. Paikkaamme täydellä ammattiosaamisella myös reiät, painumat ja repeämät, sekä tasoitamme kuprut eli huopakaton höyrypussit, ennen kuin ne puhkaisevat katepinnan. Meiltä saat tiivistykset saumoihin, joita lumikuorma tai sammal on aukonut, ja toteutamme myös alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, kun kattavampi korjaus on tarpeen. Lisäksi suoritamme huopakaton tulityöt kokenein ja taitavin ottein, sekä hoidamme tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa.

Peltikaton korjaus Pukkila – huomioimme kattosi yksilöllisen tilanteen

Peltikaton korjaus Pukkila, pitävät paikkaukset hoituvat kauttamme niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Myös peltikaton onnistunut korjaus edellyttää varmaa ja taitavaa tekijää. Uudelle ja terveellekin peltikatolle voi tulla eteen myrskyvaurioiden korjaus, joka saattaa pitää sisällään niin naarmujen paikkausta kuin rakenteiden kunnostustöitä. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, ja tuloksena peltiin syntyi reikä, tai sitten myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Meiltä saat sujuvan ja siistin palvelun kaikentyyppisiin kohteisiin; paikkaamme profiilipelti-, kupari- ja alumiinikatot sekä lukkosauma- ja konesaumakatteet. Taitavat peltiseppämme suorittavat kunnostukset katolla kuin katolla, myös pienet ja suuret peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pukkilassa on toimestamme yksilöllinen palvelu, jossa kaikki materiaalit ja työkalut valitaan tarkasti vaurioiden mukaan. Kun peltikatto  vuotaa katepinnan kulumista, teemme ruosteenpoistot ja reikien paikkaukset, sekä tarvittaessa vaihdamme vaurioituneet kattopellit uusiin ja taatusti tiiviisiin. Jos saumat tai liitokset irvistävät, teemme kattopelteihin lisäkiinnitykset. Samalla voimme vaihtaa kattopeltien naulat tai kateruuvit, ja tiivistää kiinnityskohdat uusiksi. Erityistä osaamista vaaditaan silloin, kun vauriot ovat ehtineet laajeta; vaikkapa vesivuodoista on voinut kehittyä kattavampia ongelmia kosteusvaurioiden ja lahohaittojen muodossa. Toteutamme Pukkilassa peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, samoin kastuneiden eristevillojen vaihdot sekä lahovaurioisten rakenteiden uusimiset.

Tiilikaton korjaus Pukkila – hoidamme tiivistykset taidolla ja tyylillä

Tiilikaton korjaus Pukkila, paikkauksilla vahvistetaan kattosi toimivuutta myös tulevia vuosia ajatellen. Laadukas, luotettava tiilikaton korjaus on viisas sijoitus katon käyttöikään. Pätevät osaajamme kunnostavat taiten niin pienet kuin suuretkin vauriot, olipa kyseessä sitten betonitiilikatto tai perinteinen savitiilikatto. Meiltä saat kattavalla ammattitaidolla myös mahdolliset yläpohjan korjaukset, samoin tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa. Lisäksi teemme kaikki tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkilassa voi tulla tarpeeseen myrskyvaurioiden johdosta. Ehkä tuuli irrotti harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Meiltä saat irronneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot, niin että tiilikatto palautetaan jälleen kestäväksi ja kaikin puolin kuntoon. Tyypillisesti tiilikatto vuotaa vanhetessaan sammaleen ja pakkasrapautumisen vuoksi. Tällöin voimme parantaa katon suojausta esimerkiksi uudelleenpinnoituksen avulla. Kokeneelta tiimiltämme löytyy katollesi parhaat kunnostusratkaisut: laadukkaat materiaalit, huippuluokan välineet sekä mittava tietotaito korjauksiin!

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkila, pätevin ottein ja laatutuotteilla kauttamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkila – täsmätoimet auttavat kattoa kestämään pidempään, kun laitat asialle luotettavan ammattitiimimme. Aluskatteen korjaus on poikkeuksetta haastava, ja syytä jättää asiantuntijan käsiin. Jotta paikkauksista saadaan paras hyöty katolle, on vahva tuotetuntemus tärkeää, ja lisäksi tarvitaan kattava ymmärrys katon rakenteeseen ja toimintaan liittyen. Korjaajiltamme löytyvät kaikki nämä ominaisuudet sekä kokemuksen tuoma varmuus, joiden avulla katto on mahdollista korjata kestävästi aluskatteenkin suhteen. Reikiä, venymiä sekä repeämiä tulee väistämättä iän myötä vastaan, ja valitettavan yleisiä aluskatteen kohdalla ovat myös alkuperäisen asennuksen virheet. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai läpivientien ylösnostot puuttuvat, tai kenties eristykset on toteutettu puutteellisesti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Meiltä saat peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Varmistamme, että korjaus tehdään riittävän laajalta alueelta, ja asianmukaisin limityksin sekä tiivistyksin. Aluskatteen korjaus ja paikkaus hoituu meiltä myös jiiristä ja sisätaitteesta, samoin aluskatteen tiivistäminen savupiippuun sekä muut korjaukset savupiipun kohdalta. Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muiden läpivientien kohdalta. Aluskatetyöt toteutetaan toimestamme aina turvallisuusmääräysten mukaan, ja poikkeuksetta katolta käsin, jotta lopputulos on laadukas ja kestävä. Jos aluskatteen vuodot ovat ehtineet aiheuttaa laajempia ongelmia yläpohjaan, vaihdamme esimerkiksi huonokuntoiset villat sekä uusimme kastuneet rakenteet. Samalla voimme parantaa katon toimintakykyä vaikkapa eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Riittävä ilmanvaihto koko katon alueella on tärkeää aluskatteen toimivuuden takaamiseksi.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkila – korjaus antaa tuloksena terveen ja pitkäikäisemmän katon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkila – korjaus auttaa pidentämään nykyisen katon käyttöikää ja estämään kosteusvauriot. Läpiviennit täytyy ajoittain tarkistaa ja huoltaa, sekä tarvittaessa korjata ammattilaisen toimesta. Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti voi vuotaa Pukkilassa, sillä läpiviennit puhkaisevat katon rakenteen sekä vesikatteen että aluskatteen osalta. Murtunut tiiviste tai vaurioitunut suojapelti voi päästää vedet huonetilaan tai rakenteisiin, jolloin seurauksena saattaa syntyä katolle jo kattavampia kosteushaittoja. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Asiantuntevat osaajamme paikkaavat ja tiivistävät läpiviennit huolella kuntoon. Korjaamme myös läpivientiä ympäröivät rakenteet ja asennamme puuttuvat ylösnostot.

Käänny puoleemme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkilassa, tai kun tarvitset ammattitaitoista apua missä tahansa katon haasteissa. Korjaukset säästävät aikaa ja rahaa sekä tukevat rakenteiden terveyttä, jolloin talo saa siistin ja näyttävän suojan myös pitkälle tuleviksi vuosiksi!

Scroll to Top