Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Sipoo

Katon korjaus Sipoo – lujitamme kattosi käyttövarmuutta pitävin täsmäpaikkauksin. Ajoissa tehty katon korjaus ja kunnostus hyödyttää monin tavoin kattoa. Kun vesitiiveys palautetaan priimakuntoon ja toimintavarmuus kasvaa, katto pystyy tarjoamaan talosi rakenteille laadukkaan ja kestävän suojan. Yksittäiset epäkohdat huomataan varhain ja ne hoidetaan viipymättä kuntoon. Tällöin korjaustoimet ovat yleensä pieniä ja edullisia, ja niiden käytännön toteutus on helpompaa. Kun katto toimii kaikin puolin toivotulla tavalla vedenpoistosta välikaton tuuletukseen, ei rakenteisiin pääse kehkeytymään ikäviä kosteus- tai kondenssiongelmia. Taidolla kunnostettu katto toimii myös tyylikkäänä osana julkisivua. Ennen kaikkea katto palvelee tehtävässään mahdollisimman pitkään.

Katonkorjauspalvelumme on luotettava kumppani kaikkiin katon paikkauksiin Sipoossa, yksittäisen kattovuodon tiivistyksestä aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus ja tiivistys hoituu meiltä, samoin kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihto sekä erilaiset kattovarustelujen korjaukset. Pitkän kokemuksemme ansiosta hoidamme työt ensiluokkaisella taidolla, ja meiltä löytyy korjauksiin aina laatutuotteet sekä ammattitason työkoneet ja tarvikkeet. Akuutit korjaukset onnistuvat kauttamme joustavasti ympäri vuoden, ja avaimet käteen- palvelumme räätälöidään huolella kattosi tarpeiden mukaan. Hoidamme varmoin ja vakuuttavin ottein myös myrskyvaurioiden korjaukset, jos vaikka puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Tulemme avuksesi, kun katto vuotaa jiiristä tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, ja tuloksena kattoon syntyi reikä.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Sipoossa sujuu toimestamme kohteeseen kuin kohteeseen: harja-, auma-, tasa- sekä taitekatoille tiilestä peltiin ja palahuopaan. Suoritamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Meiltä saat sujuvasti muutkin palvelut, joita katolla aika ajoin tarvitaan, esimerkiksi huollot, kattopesut, puhdistukset, lumityöt, pinnoitukset ja maalaukset. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Sipoon ohessa muukin Uusimaa, kuten Tuusula, Porvoo, Pornainen, Vantaa, Helsinki ja Kerava. Kun tarvitset katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden tai muiden haasteiden korjausta, tee viisas valinta kattosi parhaaksi kääntymällä ammattilaistemme puoleen!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Sipoo, kunnostukset parantavat kattosi turvaa

Huopakaton korjaus Sipoo – hoidamme kuntoon niin yksittäiset kulumat kuin laajemmat mekaaniset vauriotkin. Huopakaton, eli bitumikaton korjaus on syytä jättää asiantuntevan tekijän käsiin. Pehmeä huopakermi vioittuu herkästi osaamattoman käsittelyn tuloksena, joten puutteellinen tekniikka tai vääränlaiset välineet voivat vain lisätä korjaustarvetta. Meiltä saat kaikkiin huopakaton kunnostuksiin kokeneet ammattitekijät, jotka tuntevat hyvin sekä palahuopakatot että sileät bitumikermikatteet. Toteutamme taidolla huopakaton tulityöt ja muutkin haastavat korjaustoimet, esimerkiksi rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Hoidamme sujuvasti niin pienet kuin suuret huopakaton tai palahuopakaton korjaukset Sipoossa, samoin kaikki huopakaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sipoossa, kun katto vuotaa erilaisten yllättävien tuhojen, kuten myrskyvaurioiden johdosta. Kenties myrskytuuli riepotteli kattohuopia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tiivistämme huopakaton liitokset, joita sammal ja lumi ovat aukoneet, ja kunnostamme katepinnan reiät, repeämät, painumat, kuprut sekä vekit. Jos kermien väliin päässyt kosteus on näkyvästi pullistanut huopakatteen, leikkaamme varoen auki ja tasoitamme kuntoon nämä niin kutsutut höyrypussit. Asiantuntijamme hoitavat taidolla kokonaisvaltaisetkin korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Tuomme mukanamme aina laadukkaat tuotteet, tiivistysmassat ja materiaalit, jotta kattosi saa takaisin vedenpitävyyden ja täyden toimintavarmuuden.

Peltikaton korjaus Sipoo, tehokkaat ammattilaisemme toimivat kattosi eduksi

Peltikaton korjaus Sipoo – tiivistämme kattosi taidolla kuntoon harjalta räystäille saakka. Peltikaton korjaus ja tiivistys on paras jättää ammattitekijöidemme huoleksi. Meiltä saat kunnostuksiin kokeneet ja varmaotteiset kattopeltisepät, joilta löytyy kattava tuotetuntemus eri peltikatetyyppien suhteen. Korjaamme tyylipuhtaasti profiilipeltikatot sekä alumiini- ja kuparikatot, samoin erilaiset saumatut peltikatteet, kuten lukkosauma- ja konesaumakatot. Meiltä löytyy täsmälääkkeet silloin, kun peltikatto vuotaa aluskatteen kohdalta, tai kun säänvaihteluiden aiheuttama lämpöliike on tärvellyt liitosten tiiveyden. Suoritamme peltikaton vaurioiden, kuten reikien paikkaukset Sipoossa, samoin peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Useimmissa tapauksissa peltikaton korjaus keskittyy katepinnan vaurioihin, sillä sadevedet, pakkanen, lumi, lehtiroska ja ruoste jättävät pelteihin jälkensä. Toteutamme sujuvasti tarpeen mukaan myös yksittäisten kattopeltien vaihdot, mikäli mekaanisia vaurioita on keskittynyt tietyille kohdin kattoa. Jos liitokset ovat alkaneet irvistämään tai katto rämisee tuulella, meiltä saat tehokkaasti ja laatutuottein myös lisäkiinnitykset kattopelteihin. Samalla voimme vaihtaa laajemminkin kattopeltien nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin, asentaen mukaan aina aiempaa isomman tiivisteen, jotta vedenpitävä työnjälki on taattu. Saat meiltä Sipoossa niin ikään peltikaton aluskatteen tiivistykset ja paikkaukset, samoin kaikki peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset taidolla ja tyylillä tehtyinä. Ehkä vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säiden armoille.

Tiilikaton korjaus Sipoo – kunnostukset palauttavat kattosi tiiviiksi

Tiilikaton korjaus Sipoo, kaunis ja kestävä korjaustulos hoituu pätevien tekijöidemme käsissä. Myös tiilikaton korjauksessa ja paikkauksessa ovat kokemus ja tietotaito valttia. Kunnostukseen saattaa hyvinkin liittyä esimerkiksi aluskatetöitä, tai rakenteiden oikaisua ja korjauksia, jos lumi on painanut kattoa notkolle. Meiltä löytyy taitavat ammattilaiset kaikkiin tiilikaton korjauksiin, olipa kyseessä sitten betonitiilikatto tai perinteinen savitiilikatto. Tai alkoivatko katon ongelmat, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset? Hoidamme hallitusti kaikki tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Sipoossa, samoin pienet ja suuret tiilikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Sipoossa on tavallisesti katepinnan paikkauksia, kuten irronneiden, haljenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai muuten rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Tiilikatto voi vuotaa sammaleen juurten ja lumikuorman rasitusten vuoksi, tai kun kosteus ja toistuvat lämpötilanvaihtelut ovat pakkasrapauttaneet katteen. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin kastuneiden eristevillojen vaihdot sekä rakenteiden lahovauriokorjaukset. Kun tiilikaton kunnostus on tehty, voimme vielä suojakäsitellä tai uudelleenpinnoittaa katteen. Näin huokoistuneet tiilet saadaan paremmin turvaan sään ja sammaleen uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Sipoo – tasokasta palvelua kattosi tarpeisiin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Sipoo, paikkausten avulla yläpohjan rakenteet pysyvät kuivina ja terveinä. Aluskatteen kohdalla laadukas ja asiantunteva korjaus on korostetun tärkeää. Monet aluskatteen ongelmat juontavat juurensa asennusvirheisiin, joten taitamaton tekijä voi toimillaan saada paljon vahinkoa aikaan. Meiltä löytyy kokemuksen suoma varmuus sekä ymmärrys katon rakenteesta ja toiminnasta, niin että kattosi kokonaisuus huomioidaan, kun hoidamme epäkohtia kuntoon. Huolehdimme esimerkiksi, että korjaustyöt toteutetaan riittävän laajalta alueelta, ja että limitykset on tehty tunnollisesti koko katon matkalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot läpivienteihin, kuten tarkan tiivistämisen savupiippuun. Varsin tyypillisesti aluskatteen vuotovaurio löytyy juuri läpiviennin kohdalta. Meiltä saat aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sipoossa jiirin ja savupiipun kohdalta, samoin kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta.

Hoidamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sipoossa. Käytössämme on aina laatutuotteet ja katollesi turvalliset menetelmät. Paikkaamme aluskatteen reiät ja vaihdamme tarpeen tullen aluskatevuotia uusiin, jos katteessa on yksittäisiä repeämiä tai se on osittain irronnut paikoiltaan. Mikäli vesi on ehtinyt kastella villat tai lahottaa yläpohjan rakenteet, toteutamme täydellä tietotaidolla myös tällaiset laajemmat korjaustyöt. Lisäksi kohennamme tarvittaessa yläpohjan toimivuutta vaikkapa eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Aluskatteen kannalta on olennaisen tärkeää, että ilmanvaihto toimii koko katon alueelta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sipoo – korjaus hoituu siistein paikkauksin ja pitävästi kauttamme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sipoo – korjaus pidentää nykykaton elinkaarta ja säilyttää rakenteet suojassa. Läpiviennit ovat rakenteeltaan haastavia elementtejä, joten niiden korjaus kysyy rutkasti ammattitaitoa. Meiltä löydät avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sipoossa. Katsastamme kattosi kunnon sekä tilanteen, ja räätälöimme korjaustyöt sen mukaan. Vaihdamme falskaavat suojapellit ja vanhuuttaan virttyneet tiivisteet, sekä muut mahdollisesti vaurioituneet osat, joihin sää ja aika ovat päässeet iskemään. Mikäli kosteus on ehtinyt yläpohjaan asti ja tehnyt sielläkin tuhojaan, hoidamme tasokkaat kunnostukset myös läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin. Teemme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, samoin savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Kutsu meidät apuun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sipoossa, niin korjaamme kattosi taitavin käsin tiiviiksi ja priimakuntoon. Laadulla tehty katon paikkaus ja kunnostus on viisas sijoitus tulevaisuuteen. Säästät aikaa, rahaa sekä kattoa, ja suojaat talosi rakenteet!

Scroll to Top