Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Riihimäki

Katon korjaus Riihimäki, ammattilaisemme ovat tukemassa kattosi hyvinvointia kokenein ammattiottein. Kunnostus on monestakin syystä järkevä sijoitus katon tuleviin käyttövuosiin. Parantunut tiiveys sekä kasvanut käyttövarmuus tekevät asumisesta sujuvaa, kun kaikki katolla toimii niin kuin pitääkin harjatiivisteestä höyrynsulkuun saakka. Tämä varmistaa samalla rakenteille ensiluokkaisen suojan. Kun katon korjauksia ja paikkauksia ryhdytään toteuttamaan hyvissä ajoin, pienemmät ja edullisemmat toimenpiteet riittävät hoitamaan katon kuntoon. Näin vältät kosteus- ja homehaitat sekä suuremman kokoluokan remontit. Laadulla korjattu katto pysyy pidempään käyttökunnossa, ja toimii tyylikkäänä viimeistelynä julkisivulle.

Meiltä saat varmaotteisen ja asiantuntevan palvelun kaikkiin katon korjauksiin Riihimäellä, yksittäisen kattovuodon tiivistyksestä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot ja revenneen aluskatteen paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin ruostuneiden rännien korjaukset. Tulemme avuksi, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai läpiviennin kohdalta, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus ja tiivistys hoituu kauttamme, laadukkain tuottein ja avaimet käteen- palveluna katollesi turvallisin menetelmin. Kokeneet osaajamme hoitavat kunnostukset kaikentyyppisiin kohteisiin – pelti-, tiili- sekä huopakatoille harjakatosta auma- ja taitekattoon. Repertuaariimme kuuluvat myös rakennemuutokset ja muutkin isommat korjaukset, jos esimerkiksi puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, tai syntyi muita mekaanisia vaurioita.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäellä hoituu vaivatta kauttamme, olipa kyseessä sitten omakotitalo, autotalli, varasto, saunamökki tai mikä tahansa rakennus. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti koko Kanta-Häme; Loppi, Janakkala, Hausjärvi, Hämeenlinna, Hattula ja Tammela. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausten lisäksi saat meiltä muutkin tarvittavat kattotyöt, kuten lumenpoistot, huollot, puhdistukset, pinnoitukset, maalaukset ja niin edelleen. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta, ja ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat tietysti myös kotitalousvähennyksen piiriin. Meiltä saat katollesi parhaan palvelun ja loistavan korjaustuloksen. Kun siis katto vuotaa tai myrsky iskee, käänny ammattilaistemme puoleen!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Riihimäki – paikkaus edistää rakenteiden kunnossapitoa

Huopakaton korjaus Riihimäki, tiivistykset auttavat kattoasi toimimaan paremmin rakenteiden suojana. Huopakaton, eli bitumikaton korjauksessa kokemus ja tietotaito ovat valttia. Huopakatto saattaa helposti vioittua huolimattoman käsittelyn tuloksena, jos korjaustyöt suoritetaan väärillä välineillä tai kohteelle soveltumattomin metodein. Siksi huopakaton kunnostus kannattaa jättää kokeneille osaajillemme, jotka tuntevat hyvin sekä bitumikermikatteet että perinteiset palahuopakatot. Toteutamme kaikki huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt Riihimäellä, samoin huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Saat meiltä sujuvasti huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset.

Huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys kunnostaa katepinnan vauriot, kun katto vuotaa esimerkiksi kosteuden, uv-säteilyn ja lämpötilanvaihteluiden toimesta. Paikkaamme taitavasti katepinnan reiät, repeämät, painumat ja vekit, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon myös kuprut eli huopakaton höyrypussit. Tiivistämme lumikuorman alla auenneet tai sammaleen rasittamat saumat, aina laatutuottein sekä -materiaalein, jotta vesitiivis työnjälki on taattu. Hoidamme samaten huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Riihimäellä, jos katto vaurioitui vaikkapa, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Pienissä ja suurissa kattohuolissa saat meiltä pätevän avun. Näin palautetaan kattosi tekninen toimivuus ja suojataan talosi rakenteet.

Peltikaton korjaus Riihimäki, tehokkain tiivistyksin ja laatutuotteilla kauttamme

Peltikaton korjaus Riihimäki – pidämme kattosi vesitiiviinä ja peltien liitokset kunnossa. Myös peltikaton korjaus on syytä jättää aina asiantuntevan tekijän huomaan. Kun peltikatto vuotaa, lähetämme paikalle kokeneet kattopeltiseppämme, joille vuosien varrella on karttunut tietoa monentyyppisistä kohteista. Korjaamme taidokkaasti profiilipeltikatot sekä kupari- ja alumiinikatot, samoin erilaiset saumatut peltikatteet, kuten lukkosauma- ja konesaumakatot. Peltikatto voi vaatia kohteesta riippuen kattaviakin kunnostustöitä, jos vaikka aluskatteen toimivuus on heikentynyt tai myrsky on iskenyt katolle. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon sateille alttiiksi, tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Suoritamme luotettavin ottein peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Riihimäellä. Lisäksi saat meiltä peltikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Riihimäellä on kauttamme yksilöllinen palvelu. Hoidamme peltikaton reikien paikkaukset, kun ruoste on nakertanut katetta. Jos säänvaihtelut ovat saaneet kiinnikkeet höltymään ja kattopeltien liitokset irvistämään, toteutamme lisäkiinnitykset sekä kuluneiden naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Laajempien mekaanisten vaurioiden löytyessä vaihdamme kattopeltejä tarvittavilta osin. Peltikaton ongelmia saattaa paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille, jolloin tarvitaan kattavaa asiantuntemusta välikaton korjaustöiden suhteen. Vaihdamme kastuneet eristevillat sekä lahovaurioiset rakenteiden puuosat, ja saat meiltä samaten peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset.

Tiilikaton korjaus Riihimäki, tuloksena terve ja pitkäikäisempi katto

Tiilikaton korjaus Riihimäki – kunnostusten avulla säilytät rakenteilla vahvan ja toimivan suojan. Tiilikatonkin korjauksessa turvallisin ratkaisu on kutsua paikalle ammattiosaajat. Katonkorjauspalvelumme tuntee hyvin sekä savitiili- että betonitiilikatot, ja pitkän uramme aikana olemme kerryttäneet kokemusta niin pienistä kuin suurista tiilikattotöistä. Saat meiltä pätevän avun, jos tiilikatto vuotaa vaikkapa aluskatteen kohdalta, tai jos lumikuorma on synnyttänyt saumoihin vuotoja tai painanut rakenteet notkolle. Voit tilata meiltä kaikenkokoiset ja -tyyppiset tiilikaton korjaukset Riihimäellä, samoin mitkä tahansa tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäellä voi tulla kyseeseen myrskyvaurioiden myötä, jolloin mittavaa tuhoa on saattanut syntyä uudella ja terveelläkin katolla. Kenties ongelmat alkoivat, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Toteutamme myös pienemmät täsmätyöt, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihdot, kun sammaleen juuret sekä pakkasrapautuminen ovat päässeet murentamaan kattoa. Lisäksi saat meiltä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, painuneen rakenteen oikaisut samoin kuin yläpohjan lahovauriokorjaukset. Suoritamme niin ikään tiilikaton suojakäsittelyt ja uudelleenpinnoitukset tarpeen mukaan. Tämä varmistaa tiilille entistä paremman suojan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäki – paikkaus on tehokas ratkaisu kattosi haasteisiin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäki, varmoin ottein sekä vedenpitävin tuloksin ammattitiimimme toimesta. Aluskatteen korjauksissa asiantunteva toteutus on vielä tavallistakin tärkeämpää. Monet aluskatteen haasteet juontavat juurensa asennusvirheisiin, kun yksityiskohdissa on oikaistu, tai asennus on tehty puutteellisin taidoin. Osaajiltamme sitä vastoin löytyy kattava ymmärrys katon rakenteesta ja toiminnasta, samoin laadukkaat tuotteet sekä kokemuksen suoma varmuus, jotka yhdessä takaavat tyylipuhtaan tuloksen. Huolehdimme, että purku- ja korjaustyöt tehdään riittävän laajalta alueelta, ja että limitykset on toteutettu moitteettomasti koko katon matkalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot, kuten tunnollisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskate vuotaa valitettavan usein juuri katon läpivientien kohdalta. Pätevä palvelumme hoitaa kuntoon kattopulmat laidasta laitaan. Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Riihimäellä savupiipun ja jiirin kohdalta, samoin kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Toteutamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Riihimäellä, aina katolle ja rakenteille turvallisella tavalla yksityiskohtia myöten. Kunnostamme aluskatteen reiät ja venymät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Jos katolta löytyy laajemman kokoluokan kosteus- tai kondenssiongelmia, hoidamme täydellä ammattitaidolla tällaisetkin haastavat korjaustyöt. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat ja uusimme kastuneet rakenteet. Kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Aluskatteen kannalta on olennaisen tärkeää, että ilmanvaihto toimii koko katon alueelta. Asiantuntijamme osaavat huomioida nämäkin seikat, ja hoitaa kattosi kokonaisuutena kuntoon.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäki – korjaus antaa katolle lisää käyttövuosia

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäki – korjaus varmistaa katollesi parhaan toimivuuden myös tulevia vuosia silmällä pitäen. Läpivientien rakenne on keskivertoa haastavampi, ja siksi korjaus vaatii kokeneen ja taitavan tekijän. Meiltä löytyy asiantunteva apu, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäellä. Räätälöimme kunnostukset aina tapauskohtaisesti katon tilanteen ja tarpeiden mukaan. Vaihdamme falskaavat suojapellit ja ajan myötä virttyneet tiivisteet, sekä muutkin vaurioituneet läpiviennin osat, jotka kosteus on laittanut lujille. Jos vettä on päätynyt läpiviennin kautta jo syvemmälle yläpohjan syövereihin, toteutamme tarvittavat kunnostukset myös läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Käänny siis puoleemme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäellä, niin pätevät ja kokeneet korjaajamme hoitavat epäkohdat kuntoon. Nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden, ja viime kädessä kunnostukset heijastuvat koko talon kattavaan hyvinvointiin!

Scroll to Top