Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Lahti

Katon korjaus Lahti, ammattitaitoisin ottein alusta loppuun pätevien osaajiemme toimesta. Korjaustarpeen luonne sekä laajuus vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, niin että täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa taas voidaan kaivata astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Tilannetta hankaloittaa edelleen, jos katon huolto on huonolla tolalla, tai jos katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty kohtalokkaita virheitä.

Hoidamme huolelliset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lahdessa, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, huopa- sekä peltikatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toteutamme korjaukset tyylipuhtaasti avaimet käteen- periaatteella, laatutuottein sekä -menetelmin aina kattosi parasta ajatellen. Palvelualueeseemme sisältyy kattavasti muukin Päijät-Häme; Heinola, Hollola, Asikkala, Orimattila, Iitti sekä Nastola. Meiltä saat katollesi luotettavan palvelun loistavin lopputuloksin – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Lahdessa!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Lahti – hoidamme paikkaukset kokenein ottein

Huopakaton korjaus Lahti, tuomme katollesi osaavat tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat ajan kanssa muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote häviää kermeistä pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi huopia kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää katteen elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Kermeihin voi ilmestyä reikiä, painumia, vekkejä, repeämiä tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitoksista, jiireistä tai läpivienneistä, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Lahdessa, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki tarveaineet ja työkalut huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän paikkausjäljen sekä parhaan mahdollisen tuloksen. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki katepinnan tasoitusta varten. Suoritamme Lahdessa myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Lahti, paikkaus on kattava palvelu kattosi parhaaksi

Peltikaton korjaus Lahti – tiivis ja tyylikäs kädenjälki hoituu toimestamme kaikkiin kohteisiin. Peltikaton saattavat yllättää vaikkapa myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös astetta arkisemmat rasitukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Peltikaton perinteisiin uhkiin kuuluu myös kattoa rei’ittävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio valtaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Lahdessa edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Lahdessa. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Lahti, ensiluokkaisena laatutyönä alusta loppuun

Tiilikaton korjaus Lahti – huolehdimme kattosi haastekohdat kuntoon ja palautamme toimintavarmuuden. Vankkatekoinen tiilikattokin kärsii osansa sään ja ympäristön kulutuksista. Muun muassa sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katon päälle kasaantuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto haurastuu hiljalleen myös pakkasrapautumisen myötä, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi päätyy rei’istä katteen alle lahottamaan ruodelautoja. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia aluskatteen tilanne – siinäkin voi ilmetä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai sitten katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Lahdessa säästää monelta murheelta. Katto välttää vakavammat kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lahdessa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet. Näin haurastunut kate saadaan takaisin turvaan sään ja sammaleen vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lahti – paikkauksilla saat paremman toimintavarmuuden

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lahti, kokeneet osaajamme paikkaavat taidolla kaikenlaiset katot sekä kohteet. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten eristykset on toteutettu puutteellisesti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat sujuvat paikkaukset – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lahdessa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Jos katolta löytyy lahonneita lautoja tai kastuneita eristevilloja, hoidamme samalla kätevästi kuntoon tällaisetkin yläpohjan vauriot. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lahdessa läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lahti – korjaus auttaa saavuttamaan vesitiiviin katon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lahti – korjaus vahvistaa kattosi vesitiiveyttä, kun työt hoitaa tehokas laatutiimimme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lahdessa, meiltä saat paikalle pätevät tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja vanhuuttaan vuotavat tiivisteet. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä niiden puuttuvat tiivistekappaleet.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lahdessa, ja samalla toteutamme muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Ehjä sekä kaikin puolin toimiva katto on rakenteille paras suoja – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Scroll to Top