Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Hausjärvi

Katon korjaus Hausjärvi, hoidamme kaikki paikkaukset ja tiivistykset kattosi tarpeiden mukaan ammattiosaamisella. Ajoissa tehty korjaus on monestakin syystä viisas ja kannattava valinta. Ensinnäkin vuodot tai muut epäkohdat saadaan varhaisessa vaiheessa kuntoon. Näin vauriot eivät ehdi äityä laajoiksi kosteus- tai lahohaitoiksi. Laadukkaat paikkaukset auttavat välttämään turhat, tarpeettomat remontit, ja kunnostettu katto myös sulautuu kauniisti rakennuksen julkisivuun. Kun vedenpoisto, eristys ja ilmanvaihto toimivat katolla niin kuin pitääkin, on asuminen talossa kaikin puolin helppoa ja huoletonta. Mikä tärkeintä, arvokkaat rakenteet saavat ansaitsemansa suojan. Viime kädessä kunnostus siis edistää koko talon hyvinvointia.

Meiltä saat varmat ja kokeneet tekijät kaikkiin katon korjauksiin Hausjärvellä. Paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Toimimme katollesi turvallisin metodein ja avaimet käteen- periaatteella. Mukanamme tuomme aina laatutuotteet sekä kaikki työkoneet ja tarvikkeet. Tuntuva kunnostus voi tulla kyseeseen uudella ja terveelläkin katolla, jos kaivataan vaikkapa lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja tuloksena kattoon syntyi reikä. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Toisaalta kattovuodon korjaus voi tulla eteen arkisten kulutusten myötä, kun mekaaninen ja kemiallinen rasitus vievät vuosien saatossa veronsa. Ruoste, sammal ja uv-säteily heikentävät katepinnan tiiveyttä. Tai katto saattaa vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta. Saat meiltä vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset, ja kunnostamme samaten sadevesikourut tai kärsineet kattoturvatuotteet. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä aluskatteen vaurioiden korjaukset. Kattava osaamisemme käsittää paikkaukset pienistä kokonaisvaltaisiin.

Toteutamme vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset Hausjärvellä kaikille katoille. Voit tilata kauttamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset. Hoidamme kunnostukset viimeisen päälle muihinkin asuin- ja ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Palvelualueeseemme kuuluu kattavasti koko Kanta-Häme, esimerkiksi Riihimäki, Janakkala, Hämeenlinna, Hattula ja Loppi. Käsissämme hoituvat siististi ja sujuvasti muutkin kattotoimet, kuten katon huollot ja lumenpoistot, puhdistukset ja niin edelleen. Sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta, ja ammattilaistemme kattotöitä voit lisäksi hyödyntää kotitalousvähennyksen kohdalla. Kun siis katto vuotaa tai myrsky iskee, käänny taitavien osaajiemme puoleen – palautamme kattosi priimakuntoon harjalta räystäille saakka!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Hausjärvi – saat meiltä kokonaisvaltaisen kattopalvelun

Huopakaton korjaus Hausjärvi, hoidamme kunnostukset yksilöllisesti kattosi tilanteen mukaan. Huopakaton, eli bitumikaton paikkauksissa vaaditaan esimerkiksi kattava tuotetuntemus. Vääränlaiset välineet tai puutteellinen tekniikka vain vioittavat huopia lisää. Meiltä saat parhaan palvelun niin palahuopakatoille kuin sileille bitumikermikatoille. Jos katteesta löytyy vaikkapa näkyviä kupruja eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja, leikkaamme huopia varovasti auki ja tasoitamme pullistumat kuntoon. Saat meiltä samaten tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi teemme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Toteutamme huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hausjärvellä. Ensiksi tutkimme vaurioiden luonteen ja tarvittavien korjausten laajuuden. Tyypillisesti huopakatto tai palahuopakatto vuotaa yksittäisistä katepinnan rei’istä. Kunnostamme katolta repeämät sekä kulumat, joita sään ja iän rasitukset ovat tuottaneet. Paikkaamme sammaleen ja lumikuorman toimesta halkeilleet tai aukeilleet saumat, ja hoidamme törröttävät huopanaulat sekä repsottavat bitumipaanut palahuopakatolta. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa myös mekaanisten vaurioiden johdosta, joko taitamattoman käsittelyn tuloksena tai myrskytuhojen takia. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky muuten vioitti kattoa. Suoritamme huolella huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioidenkin korjaukset Hausjärvellä. Saat meiltä tarvittaessa myös huopakaton tulityöt sekä alushuovan tai umpilaudoituksen vaihdot.

Peltikaton korjaus Hausjärvi – paikkaus hoitaa kattosi säältä suojaan

Peltikaton korjaus Hausjärvi, pätevin ottein ja laatutuotteilla kattosi parasta ajatellen. Peltikatonkin kunnostus on viisasta jättää asiantuntevan tekijän käsiin. Kun siis huomaat, että peltikatto vuotaa tai ei muilta osin toimi kunnolla, kutsu paikkaustöitä toteuttamaan kokeneet kattopeltiseppämme. Meiltä löytyy kattava tietotaito kohteeseen kuin kohteeseen, profiilipellistä alumiini- ja kuparikattoon sekä lukkosauma- tai konesaumakatteeseen. Suoritamme Hausjärvellä muun muassa peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, jos tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Lisäksi hoidamme peltikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kaikki kunnostukset suunnitellaan ja suoritetaan huolella kattosi mukaan.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Hausjärvellä voi sisältää katepinnan täsmätöitä, kuten ruosteen nakertamien reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Jos sään- sekä lämpötilanvaihtelut ovat saaneet liitokset ja kiinnikkeet höltymään, suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Hoidamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, ja varmistamme, että yläpohjasta löytyy terveet sekä kuivat rakenteet. Olipa haasteiden luonne mikä tahansa, voit luottaa ammattitaitoomme. Palkintona on toimiva ja turvallinen kate yläpohjasta piipunhattuun saakka!

Tiilikaton korjaus Hausjärvi, tyylikkäin tuloksin ja laatutuotteilla

Tiilikaton korjaus Hausjärvi – paikkaus ja tiivistys pitävät kattosi toimintakyvystä huolta. Myös tiilikaton kohdalla tarvitaan kokemusta sekä kattavaa tietotaitoa. Meiltä löytyy kokonaisvaltainen osaaminen monenlaisiin tiilikattokohteisiin. Tunnemme hyvin sekä betonitiilikatot että perinteiset savitiilikatteet. Huonolla tuurilla tiilikatto voi vuotaa yläpohjan rakenteisiin saakka, jolloin kaivataan tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Asiantuntemuksemme turvin kunnostamme tiilikaton yläpohjan ja aluskatteen, sekä autamme, jos vaikkapa raskas lumikuorma on painanut rakenteet notkolle. Paitsi että saat meiltä pienet ja suuret tiilikaton korjaukset Hausjärvellä, hoidamme samoin kaikki tiilikaton korjaustyöt myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tyypillisesti tiilikaton korjaus Hausjärvellä keskittyy katepinnan vaurioihin. Katolta voi löytyä haljenneita, lohjenneita tai paikoiltaan irronneita tiiliä. Katepintaa murentavat kosteus ja sammal sekä pakkasrapautumisen ilmiö. Teemme liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Kunnostamme katolta muutkin yksittäiset elementit, kuten pellitykset tai kattoturvatuotteet, ja suoritamme taidolla tarpeen mukaan myös tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Viimeistelemme tiilikaton korjaustoimet laadukkaalla suojakäsittelyllä. Tämä takaa tiilille jatkossa paremman turvan ympäristön uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvi, kunnostuksilla tuet katon käyttövarmuutta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvi – kunnostukset antavat katolle lisää turvaa ja käyttövarmuutta. Aluskatteen onnistunut paikkaus edellyttää tekijältään vahvaa taitoa. Meiltä saat kaikki aluskatteen korjaustyöt kokemuksen suomalla varmuudella. Kattava ymmärryksemme katon rakenteesta ja toiminnasta varmistaa pitävän tuloksen. Suoritamme muun muassa limitykset ja tiivistykset viimeisen päälle huolella, jotta katosta saadaan vedenpitävä koko korjattavalta alueelta. Hoidamme pätevästi ylösnostot sekä aluskatteen tiivistämisen savupiippuun. Tyypillisesti aluskatteen vauriot löytyvät juurikin läpivientien kohdalta. Meiltä saat ammattitaitoiset osaajat kaikkiin aluskatteen korjauksiin, olipa kyse sitten asennusvirheistä tai sään ja iän tuomista kulumista. Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hausjärvellä jiirin sekä savupiipun kohdalta, samoin kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Meiltä sujuu aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvellä, tarvitsipa kohde sitten peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjausta. Paikkaamme esimerkiksi reiät ja repeämät sekä kiinnitämme irronneen aluskatteen. Tarpeen tullen vaihdamme vauriokohtiin uutta aluskatetta tilalle. Suoritamme työt aina turvallisesti ja ensiluokkaisin tuottein, kohteelle soveltuvin menetelmin sekä hyvän rakennustavan mukaan. Meiltä saat avun myös laajempiin yläpohjan kosteus- tai lahohaittoihin; vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä kastuneet rakenteiden puuosat. Lisäksi voimme kohentaa välikaton toimivuutta eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Aluskatteen kannalta on kriittisen tärkeää, että ilmanvaihto toimii hyvin koko katon matkalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvi – korjaus pienentää kosteus- ja lahohaittojen vaaraa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvi – korjaus pitää kattosi toimivuudesta huolta myös yksityiskohtien osalta. Läpiviennit ovat haastavia jo rakenteensakin puolesta, ja vaativat siksi taitavaa paikkausta. Pyydä meidät paikalle, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvellä. Kartoitamme kattosi kunnon sekä tilanteen, ja toteutamme korjaukset sen mukaan. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset, jotka iän myötä ovat alkaneet vuotaa, ja kunnostamme samaten suojapellit tai muut kärsineet läpiviennin osat. Jos kosteus on muhinut jo pidemmän aikaa ja tärvellyt myös yläpohjan, saat meiltä sujuvat paikkaustoimet ympäröivien rakenteidenkin suhteen. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvellä, ja saat meiltä muutkin korjaukset sekä paikkaukset kattosi toimivuuden tueksi. Kokeneet asiantuntijamme palauttavat katollesi parhaan turvan. Tuloksena on tyylikäs ja tiivis kate, joka kestää sekä säätä että aikaa!

Scroll to Top