Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Kauniainen

Katon korjaus Kauniainen – luotettava täsmäapu kattosi parhaaksi löytyy kokeneiden ammattilaistemme kautta. Katto kuin katto vaatii korjaustoimia jossakin vaiheessa elinkaarta. Syyksi voivat paljastua falskaavat jiirit tai äkilliset mekaaniset vauriot, repsottavat rännit, roikkuva aluskate tai muut epäkohdat katon toimivuudessa. Tai ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Kattoa verottavat vuosien mittaan monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi nopeasti joutua korjauskuntoon, mikäli siihen pääsevät yllättäen käsiksi myrsky- tai lumivauriot. Kenties haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Suoritamme sujuvaotteiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme jiirien ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset laatutuottein sekä asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme sisältyy Kauniaisten lisäksi muukin Uusimaa; Espoo, Vantaa, Helsinki, Vihti ja Kirkkonummi. Hanki siis katollesi ensiluokkainen palvelu helposti ja huokeasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Kauniaisissa!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Kauniainen, huolehdimme kuntoon niin kuprut kuin painumat

Huopakaton korjaus Kauniainen – kokeneet tekijämme kunnostavat taidolla kaikenlaiset katot sekä kohteet. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa vaikkapa myrskyvauriot. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat rasitukset, kuten sammalkasvusto ja lumikuorma sekä auringon paahtava uv-säteily. Ikääntymisen myötä kermit kuivuvat, jolloin halkeilun riski kasvaa, ja kun suojaava sirote häviää vähin erin pois, lisää sekin vaurioalttiutta. Huopaan saattaa syntyä kulumia, painumia, reikiä, repeämiä tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Hoidamme Kauniaisissa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kauniainen, laadukas tiivistys luottotekijöidemme toimesta

Peltikaton korjaus Kauniainen – paikkaamme siististi katepinnan vauriot, kuten reiät ja ruostekohdat. Korroosio iskee kyntensä etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu peltikatto voi joutua kärsimään vuoto- ja tiiveysongelmista, sillä sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpötilanvaihteluissa kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä vesikatteen ohella myös yläpohjasta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Tai ehkäpä kattoon ovat päässeet käsiksi tuhoisat myrskyvauriot, jotka voivat tarkoittaa kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kauniaisissa tarkoittaa yleensä täsmätöitä, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme niin ikään huolella; näin massaukset saadaan kunnolla tarttumaan, ja lopputulos on siisti sekä pitävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa. Lisäksi kattopeltisepiltämme sujuvat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kauniainen – paikkaus auttaa ehkäisemään pahemmat vauriot

Tiilikaton korjaus Kauniainen, meiltä saat tiivistykset laatutuottein ja vankan kokemuksen turvin. Myös tiilikaton saattavat päästä yllättämään myrskyn tekemät tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy asteittain arkisissa rasituksissa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta ravinteita sekä upottaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilet rikkoutuvat, jolloin vesi pääsee kastelemaan ruodepuut, ja laudoituksen pikkuhiljaa lahotessa katto alkaa painua alaspäin. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy katsastaa aluskatteen tilanne. Kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniaisissa täytyy toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii syyttä suotta ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton lahonneiden lautojen ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Kauniaisissa viimeistellään kattotiilien pintakäsittelyllä, jotta rapautunut kate saadaan takaisin suojaan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniainen – räätälöity palvelumme edistää rakenteiden suojaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniainen, tehokas sekä taitava korjaustiimimme kartoittaa kattosi haastekohdat. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate roikkuu osittain irti, tai sitten tiivistykset on toteutettu puutteellisesti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Johtuivatpa haasteet sitten mistä tahansa, meiltä saat moitteettomat paikkaukset – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja kattotöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan yleisen tilanteen. Jos katolta paljastuu lahonneita lautoja tai kastuneita eristevilloja, hoidamme samalla kätevästi kuntoon tällaisetkin välikaton epäkohdat. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniaisissa hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniainen – korjaus onnistuu käsissämme kaikenlaisiin kohteisiin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniainen – korjaus tukee koko talon täyttä hyvinvointia, kun laitat asialle rautaiset ammattilaisemme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Kauniaisissa, meiltä saat paikalle pätevät tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja falskaavat tai vioittuneet tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniaisissa, ja samalla toteutamme muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Kunnostuksilla säästät aikaa ja rahaa sekä suojelet rakenteiden terveyttä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Scroll to Top