Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Inkoo

Katon korjaus Inkoo, pätevin ottein ja laatupalvelulla pohjatöistä viimeistelyyn saakka. Ajoissa tehty korjaus, paikkaus sekä tiivistys hyödyttävät monin tavoin kattoa. Kun katon tiiveys paranee ja käyttövarmuus kasvaa, kaikki toimii toivotulla tavalla vedenpoistosta ilmanvaihtoon saakka. Katto myös täydentää tyylikkäästi talon julkisivun, ja kestää laadukkaana rakenteiden suojana mahdollisimman pitkään. Kun epäkohdat saadaan hoidettua kuntoon jo varhaisessa vaiheessa, korjaukseen riittävät tavallisesti pienet ja edulliset toimet. Katto välttää kosteus- ja lahohaitat sekä ennenaikaiset remontit. Asiantunteva kunnostus on siis katolle kannattava sijoitus.

Meiltä saat tehokkaat ja osaavat tekijät kaikkiin katon korjauksiin Inkoossa. Paikkaamme pelti-, tiili- sekä huopakatot harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Autamme esimerkiksi, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai läpiviennin kohdalta, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Hoidamme myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä aluskatteen vaurioiden korjaukset. Katto saattaa kärsiä sammaleen, ruosteen, kosteuden tai uv-säteilyn vuoksi, ja puutteellinen tai laiminlyöty kattohuolto voi lisätä korjaustarvetta. Toisinaan ongelmia katolle aiheuttavat alkuperäisen asennuksen virheet. Joissakin kohteissa puolestaan kaivataan myrskyvaurioiden korjausta. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Tarjoamme sujuvan avaimet käteen- palvelun niin pieniin kuin suuriinkin korjauksiin.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Inkoossa hoituu meiltä laatutuottein. Räätälöimme paikkaukset asiakaslähtöisesti kohteen tilanteen mukaan. Toteutamme esimerkiksi omakotitalon, kesämökin, autotallin, varaston ja saunan katon korjaukset. Lisäksi hoidamme kunnostukset muihinkin asuin- tai ulkorakennuksiin, ja teemme katon korjaukset saarikohteissa. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti koko lähiseutu ja Uusimaa, kuten Raasepori, Lohja, Siuntio, Hanko, Kirkkonummi ja Vihti. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla. Sivujemme kautta on kuluihin lisäksi haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Meiltä saat pätevällä toteutuksella muutkin katon palvelut, kuten puhdistukset, pinnoitukset, huollot ja lumenpoistot. Tarvitsitpa kattovuodon paikkausta tai myrskyvaurioiden korjausta, voit kääntyä osaajiemme puoleen. Hiomme katostasi jälleen tiiviin, toimivan ja turvallisen suojan!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Inkoo – etsimme kohteelle optimaalisen ratkaisun

Huopakaton korjaus Inkoo, huopakaton korjauksilla ja paikkauksilla varmistat katolle parhaan toimivuuden myös jatkossa. Huopakaton, eli bitumikaton onnistunut korjaus edellyttää kattavaa taitoa. Vääränlaisista metodeista voi koitua katolle enemmän haittaa kuin hyötyä. Myös tuotteet, materiaalit ja tiivistysaineet täytyy valita kohteen mukaan huolella. Meiltä saat varmaotteisen laatupalvelun kaikentyyppisiin tilanteisiin, kolmiorimakatosta palahuopakattoon ja sileään bitumikermikattoon. Suoritamme siististi ja asiantuntevasti haastavatkin huopakattotoimet, kuten jiirien paikkaukset, huopakaton tulityöt sekä alushuovan tai umpilaudoituksen vaihdot. Saat meiltä Inkoossa myös tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Lisäksi teemme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Kun toteutetaan huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Inkoossa, tyypillinen kohde ovat katepinnan reiät, repeämät tai muut vauriot. Asennamme paikkapalat ongelmakohtiin ja käsittelemme kärsineet saumat, joihin sammaleen juuret tai lumikuorman paine ovat ajan kanssa jättäneet jälkensä. Erityistä osaamista katolla kaivataan esimerkiksi niissä tilanteissa, kun kosteus on päätynyt kermien väliin ja pullistanut huovan kupruille. Tällaiset niin sanotut huopakaton höyrypussit täytyy leikata ensin auki, minkä jälkeen tasoitamme katteesta kuprut ja tiivistämme huovan uudelleen. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa myös taitamattoman käsittelyn johdosta, tai katolla saatetaan yllättäen kaivata myrskyvaurioiden korjausta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky muulla tapaa vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus Inkoo, parantamassa toimivuutta ja koko talon suojaa

Peltikaton korjaus Inkoo – tyylipuhdas palvelu peltikatollesi järjestyy ammattilaistemme toimesta. Peltikatonkin paikkausten yhteydessä kokemus ja tietotaito ovat valttia. Suunnittelemme ja suoritamme korjaustyöt aina yksilöllisesti kohteen mukaan, ja tunnollinen toteutus pohjatöistä piipunhattuun varmistaa laadukkaan tuloksen. Kattopeltiseppämme tuntevat hyvin peltikatteet laidasta laitaan – alumiini-, kupari- ja profiilipeltikatot sekä lukkosauma- ja konesaumakatot. Suoritamme esimerkiksi kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, kun peltikatto vuotaa kuluneista liitoksista, joihin säänvaihtelut ovat iskeneet. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä. Asennamme mukaan aina tuliterät tiivisteet, jotta vedenpitävä työnjälki on taattu.

Hoidamme taidolla kaikki peltikaton korjaukset ja tiivistykset Inkoossa, samoin peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Joissakin tapauksissa kaivataan esimerkiksi myrskyvaurioiden korjausta, jos vaikka tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tavallisesti paikkaukset kuitenkin keskittyvät katepinnan yksittäisiin vaurioihin – teemme peltikaton saumojen tiivistykset sekä ruosteen syömien reikien paikkaukset. Jos mekaaniset vauriot paikantuvat selvästi tietyille osin kattoa, voi paras ratkaisu kohteelle olla yksittäisten kattopeltien vaihto. Suoritamme Inkoossa moitteettomasti myös yläpohjaan liittyvät korjaustyöt, sekä muun muassa peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Olipa vaurioiden luonne mikä tahansa, voit jättää työt osaajiemme huoleksi. Etsimme ongelmiin täsmäratkaisut, joilla kattosi hyvinvointi turvataan!

Tiilikaton korjaus Inkoo – paikkausten avulla estät isommat remontit

Tiilikaton korjaus Inkoo, tunnollinen paikkaus ja tiivistys pitävät isommat vauriot poissa. Myös tiilikaton kunnostus on suotavaa toteuttaa asiantuntijan toimesta. Tällöin kaikki menetelmät ja materiaalit soveltuvat taatusti kohteelle. Korjaamme taidolla sekä savitiilikatot että modernimmat betonitiilikatot. Meiltä saat avun silloinkin, kun tiilikatto vuotaa yläpohjaan; toteutamme tasokkaat aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Tai ehkäpä talven raskas lumikuorma on painanut kattoa notkolle. Suoritamme pätevät kunnostukset välikaton rakenteidenkin osalta. Kauttamme hoituvat vaivatta paitsi tiilikaton korjaukset Inkoossa, myös pienet ja suuret tiilikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Inkoossa tarkoittaa tyypillisesti katepinnan täsmätöitä. Tiiliä murentavat sammal, lumi, kosteus sekä säänvaihtelut. Teemme liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Kunnostamme muutkin katon yksittäiset elementit, kuten laudoitukset ja sadevesikourut. Huonolla tuurilla tiilikatto voi kohdata äkillisen myrskyvaurion, jolloin mittavaa tuhoa saattaa löytyä uudelta ja terveeltäkin katolta. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Meiltä saat täydellä taidolla tiilikaton myrskyvaurioidenkin korjaukset, ja turvallinen, laadukas toteutus lunastaa katolle lisävuosia. Tarpeen mukaan voimme tehdä viimeistelynä vielä suojakäsittelyn katolle. Näin tiilet saadaan jatkossa paremmin turvaan ulkoisilta uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Inkoo, tasokkain tuottein sekä siistillä työnjäljellä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Inkoo – aluskatetyöt hoituvat meiltä laatutuotteilla kohteeseen kuin kohteeseen. Aluskatteen onnistuneet korjaukset vaativat jälleen kerran taitoa. Meiltä löytyy laaja asiantuntemus katon rakenteen sekä toiminnan suhteen. Näin yläpohjasta saadaan paikkausten avulla kaikin puolin käyttövarma kokonaisuus. Varmistamme muun muassa, että katolta löytyy riittävät aluskatteen limitykset; vedenpitävyys on tärkeää hoitaa kuntoon koko korjattavalta alueelta. Toteutamme huolelliset ylösnostot sekä aluskatteen tiivistämisen savupiippuun. Tavallista on, että aluskatteen vauriot paikantuvat juuri läpivienteihin. Kunnostamme kokemuksen suomalla varmuudella kaikki aluskatteen vauriot, johtuivat ne sitten asennusvirheistä tai sään ja ympäristön kulutuksista. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Inkoossa sujuu meiltä jiirin sekä savupiipun kohdalta, samoin kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Hoidamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Inkoossa. Suoritamme työt aina katolta käsin sekä kohteelle soveltuvin menetelmin. Paikkaamme reiät ja venymät sekä kiinnitämme irronneen tai roikkuvan aluskatteen. Tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatevuotaa tilalle. Jos katolta löytyy laajempia vaurioita, kuten kosteus- tai lahohaittoja, saat meiltä moitteettomat kunnostukset myös villojen ja rakenteiden osalta. Lisäksi voimme kohentaa välikaton toimivuutta eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Pysyäkseen kunnossa aluskate tarvitsee laadukkaan ja toimivan ilmanvaihdon.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Inkoo – korjaus on edullinen keino suojata rakenteet

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Inkoo – korjaus auttaa minimoimaan lämpöhukan sekä kosteusvaurioiden riskin. Läpiviennit ovat rakenteeltaan haastavia elementtejä, sillä ne puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen. Meiltä saat taitavan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Inkoossa. Tutkimme tarkasti kattosi tilanteen, ja toteutamme yksilölliset korjaustyöt. Kun kosteus ja toistuvat lämpötilanvaihtelut ovat vieneet katosta veronsa, vaihdamme kärsineet tiivistykset tai muut vaurioituneet läpiviennin osat. Pahimmillaan falskaava läpivienti on ohjannut vedet joko huonetilaan tai rakenteisiin. Tällöin saat meiltä kunnostukset taidolla myös yläpohjan suhteen. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Kutsu meidät paikalle, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Inkoossa, niin hoidamme paikkaukset alusta loppuun asiantuntevin ottein. Korjausten avulla talosi pysyy ensiluokkaisessa suojassa. Palauta siis katon tiiveys ja toimivuus teettämällä kunnostukset kauttamme!

Scroll to Top