Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Lapinjärvi

Katon korjaus Lapinjärvi – tuloksena on tiivis ja toimiva katto, kun laitat asialle pätevän ammattitiimimme. Korjaustarvetta syntyy katolla kuin katolla jossakin vaiheessa elinkaarta. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toisissa kohteissa haasteet voivat edellyttää astetta kattavampia paikkauksia, mikäli aluskate on kulunut tai vaurioitunut, tai vettä tippuu jo sisäkatosta lattialle. Kattoa verottavat vuosien saatossa sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Vähin erin pellit ruostuvat, tiili halkeilee ja huopa haurastuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi nopeasti joutua korjauskuntoon, mikäli siihen iskevät äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinjärvellä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Käsiimme voit jättää huolettomin mielin kaikenkokoiset ja -tyyppiset kohteet – paikkaamme harja-, auma-, mansardi- ja tasakatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Hoidamme korjaukset luotettavin ottein sekä ensiluokkaisin tuottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy Lapinjärven lisäksi muukin Uusimaa; Porvoo, Loviisa, Askola, Myrskylä ja Pukkila. Hanki siis katollesi parasta palvelua helposti ja huokeasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Lapinjärvellä!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Lapinjärvi, hoitamassa katepinnan kulumat ja vauriot

Huopakaton korjaus Lapinjärvi – hoidamme kunnostukset varmoin ottein kohteeseen kuin kohteeseen. Huopakaton, eli bitumikaton voivat päästä yllättämään vaikkapa myrskyvauriot. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset ympäristön kulutukset, kun mekaaninen sekä kemiallinen rasitus syövät suojaavan sirotteen pois. Lisäksi ikääntyminen ja uv-säteily kuivattavat osaltaan huopia, jolloin katteen elastisuus heikentyy, ja halkeilua tapahtuu helpommin. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta. Liitoksia järsivät sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Lapinjärvellä, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät huolella kohteen mukaan, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä pitkäikäisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Toteutamme Lapinjärvellä tarpeen tullen myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Lapinjärvi, joustavasti ja yksilöllisesti kattosi tilanteen mukaan

Peltikaton korjaus Lapinjärvi – sujuvat ja siistit paikkaukset toteuttaa pätevä ammattitiimimme. Peltikaton saattavat äkisti rikkoa myrskyn aikaansaamat vauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Myös arkisemmat sään ja ympäristön rasitukset saattavat johtaa ongelmiin, kun aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpötilanvaihteluissa kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa rei’ittävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Lapinjärvellä on meiltä yksilöllisesti räätälöity palvelu. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samaten huolella; näin massaukset saadaan kunnolla tarttumaan, ja lopputulos on siisti sekä kestävä. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinjärvellä. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Lapinjärvi – kunnostamme niin katepinnan kuin yläpohjan vauriot

Tiilikaton korjaus Lapinjärvi, vankka kokemuksemme ja tietotaitomme tukevat kattosi terveyttä. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy arkisten rasitusten myötä, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä pakkasrapautumisen kierre. Sammal syö katteesta mineraaleja ja upottaa juurensa tiileen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, joka toistuvissa lämpötilanvaihteluissa vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilet rikkoutuvat niin, että vesi pääsee kastelemaan ruodepuut, ja kun tiilten kiinnityskohdat aikaa myöten lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne. Siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai virheasennuksia.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinjärvellä on syytä toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinjärvellä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta kate saadaan jälleen kunnolla hylkimään kosteuden ja kasvuston vaaroja.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinjärvi, sujuvin ottein ja siistillä kädenjäljellä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinjärvi – tyylikäs ja taitava korjauspalvelumme palauttaa kattosi tiiveyden. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on näyttänyt katolle voimaansa ja rikkonut samalla aluskatteen. Kokeneet tekijämme paikkaavat vauriot kohteessa kuin kohteessa – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinjärvellä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Jos katolta löytyy kastuneita  villoja tai eristämättömiä ilmanvaihtoputkia, hoidamme täydellä ammattitaidolla tällaisetkin epäkohdat kuntoon. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinjärvellä hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinjärvi – korjaus on meiltä tehokasta täsmäapua katolle

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinjärvi – korjaus pitää rakenteista parhaan huolen, kun laitat asialle laatuvarmat ammattilaisemme. Läpiviennit puhkaisevat sekä vesikatteen että aluskatteen, joten niihin sisältyy merkittävä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinjärvellä, kutsu paikalle pätevät tekijämme toteuttamaan tarvittavat paikkaukset. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja falskaavat tai vioittuneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä saat asiantuntevan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinjärvellä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Scroll to Top