Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Janakkala

Katon korjaus Janakkala, laadukkaasti toteutettu katon kunnostustyö palkitsee terveellä ja toimivalla katolla, eli laita asialle ammattitiimimme. Monenlaista hyötyä koituu siitä, että korjaukset toteutetaan ajoissa. Ensinnäkin epäkohtiin tepsivät yleensä pienet, edulliset täsmätoimet. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä ennenaikaiset remontit. Kun katolta löytyy toimiva eristys, tuuletus ja vedenpoisto, asuminen on helppoa ja huoletonta, sillä rakenteet pysyvät suojassa. Taidolla kunnostettu katto myös sulautuu kauniisti talon julkisivuun. Lisäksi kasvanut käyttövarmuus mahdollistaa katolle entistä pidemmän elinkaaren.

Hoidamme mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Janakkalassa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Tiivistämme katolta auenneet saumat sekä falskaavat jiirit tai kiinnikkeet. Katepintaa kuluttavat vuosien mittaan monenlaiset ympäristön rasitukset. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus hoituu meiltä kohteeseen kuin kohteeseen – paikkaamme pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatot harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Saat meiltä kattotyöt ympärivuotisesti avaimet käteen- periaatteella. Tuomme mukanamme laadukkaat tuotteet sekä kokeneet ammattitekijät. Kunnostamme kuluneet sadevesikourut tai aikansa eläneet kattoturvatuotteet, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai kenties lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, ja seurauksena kattoon tuli reikä.

Katon korjaus Janakkalassa onnistuu kauttamme luotettavin laatutuloksin, kaivattiinpa yksittäisiä tiivistyksiä tai laajempia yläpohjan töitä. Tarjoamme siististi ja sujuvasti katollesi muutkin tarvittavat palvelut, kuten huollot, puhdistukset, lumenpoistot, pinnoitukset ja niin edelleen. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti koko Kanta-Häme, esimerkiksi Loppi, Hämeenlinna, Riihimäki, Hausjärvi ja Hattula. Kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Sivujemme kautta voi kuluihin lisäksi hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Kun siis katto vuotaa tai ei muuten toimi kunnolla, kutsu apuun ammattitiimimme. Teemme katosta jälleen käyttövarman suojan, joka kestää säätä ja aikaa!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Janakkala – toimimme taidolla ja kattosi parhaaksi

Huopakaton korjaus Janakkala, tiivistämällä ja paikkaamalla kattosi haastekohdat palautamme käyttövarmuuden. Kokemus ja tietotaito ovat huopakaton kunnostuksessa ensiluokkaisen tärkeitä. Kaikki välineet ja materiaalit täytyy valita kohteelle sopiviksi. Osaamaton käsittely tai vääränlaiset tuotteet voisivat vioittaa pehmeää huopaa. Meiltä saat parhaalla palvelulla paikkaukset kaikille katoille, löytyipä kohteesta sitten bitumikermikatto tai kolmiorima- tai palahuopakatto. Kauttamme hoituvat kunnostukset myös alushuovan tai umpilaudoituksen osalta. Lisäksi teemme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Toteutamme huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Janakkalassa, tarvittiinpa katollasi täsmäpaikkauksia tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakatto tai palahuopakatto voi kuitenkin vuotaa arkistenkin kulutusten takia, kun kermejä nakertavat kosteus, pakkanen, lumi sekä uv-säteily. Kunnostamme katepinnan reiät, repeämät, painumat tai muut mekaaniset vauriot, ja tiivistämme saumat, joihin sammal tai jäkälä ovat saattaneet iskeä juurensa. Jos katolta löytyy näkyviä kupruja eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja, leikkaamme katetta varoen auki pullistumien tasoitusta varten. Suoritamme samoin tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Janakkalassa. Tuloksena saat tiiviin sekä tyylikkään katon parhaalla toimivuudella.

Peltikaton korjaus Janakkala, työt räätälöidään aina kohdekaton mukaan

Peltikaton korjaus Janakkala – kunnostustyöt hoitavat tiiveyden kuntoon niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Onnistunut peltikaton kunnostus edellyttää kokonaisvaltaista taitoa. Meiltä löytyy tarvittava erityisosaaminen pohjatöistä viimeistelyihin saakka. Tunnemme hyvin profiilipelti-, alumiini- ja kuparikatot sekä lukkosauma- ja konesaumakatteet. Toteutamme peltikaton korjaukset Janakkalassa viimeisen päälle silloinkin, kun peltikatto vuotaa aluskatteen vaurioiden tai toimivuusongelmien vuoksi. Hoidamme kuntoon eristevillat sekä kastuneet rakenteiden puuosat. Meiltä voit tilata myös peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Kun täytyy toteuttaa peltikaton korjaus ja tiivistys Janakkalassa, vauriot paikantuvat tyypillisesti kuluneeseen katepintaan. Peltikatto saattaa kärsiä vaikkapa sään- ja lämpötilanvaihteluista, jotka vähitellen höllentävät kiinnityksiä ja vaarantavat sitä kautta liitokset. Saumoistaan irvistävät pellit korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä. Samalla vaihdamme laajemminkin kattopeltien nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Toteutamme katepinnan muutkin täsmätyöt, kuten peltikaton reikien paikkaukset, joskus myös yksittäisten kattopeltien vaihdot, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Kosteus, ruoste ja lehtiroska voivat kuluttaa pellit puhki. Toisissa kohteissa puolestaan kaivataan peltikaton myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi, tai sitten myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Teemme Janakkalassa myös peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Kattopeltisepiltämme saat osaavan palvelun kaikissa peltikaton haasteissa.

Tiilikaton korjaus Janakkala, tarkka ja tyylikäs paikkausjälki syntyy osaajiemme kautta

Tiilikaton korjaus Janakkala – paikkaamme ja kunnostamme vauriot huolellisesti ja ensiluokkaisin tuottein. Myös tiilikaton korjaustyöt on viisasta jättää asiantuntijan käsiin. Meiltä saat tehokkaan ja pätevän palvelun kaikenlaisille katoille. Hoidamme kuntoon niin betonitiilikatot kuin myös perinteikkäät savitiilikatot. Tiilikaton kunnostus saattaa vaatia yläpohjankin korjaustöitä, jos vaikka rakenteet ovat painuneet notkolle talven lumikuorman toimesta. Niin ikään lahonneet ruodepuut täytyy viipymättä vaihtaa uusiin. Lisäksi voidaan kaivata tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Kun tiilikatto vuotaa Janakkalassa, saat meiltä korjaukset vahvalla taidolla. Suoritamme samoin moitteettomat tiilikaton korjaustyöt saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Janakkalassa voi merkitä laajojakin toimia. Tiilikatolla voivat tulla kyseeseen esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaukset. Kenties vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Arkisetkin ympäristön kulutukset laittavat tiilet ajan mittaan lujille, kun kosteus yhdessä säänvaihteluiden kanssa pakkasrapauttaa katon. Murentuneita, haljenneita tai lohjenneita tiiliä voi syntyä myös sammaleen toimesta. Tai painava lumi saattaa katolle kertyessään rikkoa tiilikaton saumoja. Kiinnitämme liikkuneet tiilet sekä toteutamme rikkinäisten kattotiilien vaihdot, ja kunnostamme katolta yksittäiset elementit, kuten pellitykset tai kattoturvatuotteet. Lopuksi teemme vielä suojakäsittelyn kuluneiden tiilien turvaksi. Tämä palauttaa katteen suojaavat ominaisuudet mahdollisimman lähelle alkuperäistä.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Janakkala – laadukas kunnostus tuo lisää käyttövuosia

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Janakkala, sujuva palvelumme tukee samalla myös yläpohjan täyttä turvaa. Suoritamme korjaukset kokenein ottein ja kattavalla tuotetuntemuksella. On tärkeää hahmottaa kokonaisuutena katon toiminta ja rakenne. Tällä tavoin työnjäljestä saadaan kautta linjan pitävä ja pitkäikäinen. Varmistamme, että katolta löytyy muun muassa riittävät limitykset; vedenpitävyys täytyy palauttaa koko korjattavalle alueelle. Toteutamme aluskatteen ylösnostot ja hoidamme tiivistämisen savupiippuun. Tyypillisesti aluskatteen haasteet paikantuvat juurikin läpivientien tuntumaan. Hoidamme kuntoon aluskatteen vuodot, vauriot ja toimivuusongelmat, olivatpa syynä sitten asennusvirheet tai sään ja iän tuottamat kulumat. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Janakkalassa jiirin ja savupiipun kohdalta, samoin kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Janakkalassa hoituu meiltä luotettavin ottein, kaivattiinpa korjausta sitten peltikaton tai tiilikaton aluskatteen osalta. Suoritamme työt aina katolta käsin ja turvallisuusmääräysten mukaan. Käytössämme on laadukkaat tuotteet ja materiaalit, sekä kohteelle soveltuvat menetelmät. Paikkaamme reiät ja repeämäkohdat sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarvittaessa voimme vaihtaa uutta aluskatetta irronneen tai roikkuvan tilalle. Meiltä saat osaavan ammattipalvelun myös kosteus- ja lahovaurioiden korjauksiin. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä uusimme kastuneet rakenteet. Tarpeen tullen voimme parantaa välikaton ilmanvaihtoa eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Aluskatteen kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että yläpohja on kaikin puolin toimiva.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Janakkala – korjaus parantaa toimivuutta ja koko talon suojaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Janakkala – korjaus pitää läpiviennit käyttökunnossa ja tukee rakenteiden suojaa. Rakenteeltaan haastavat läpiviennit vaativat kokeneen korjaajan avukseen. Kutsu meidät paikalle, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Janakkalassa. Räätälöimme paikkaukset yksilöllisesti kattosi tarpeisiin sopiviksi. Vaihdamme kosteuden tai säänvaihteluiden takia hapertuneet tiivisteet, ja uusimme kärsineet suojapellit tai muut vioittuneet läpiviennin osat. Tarvittaessa hoidamme kunnostukset myös ympäröivien rakenteiden suhteen. Jos kosteus ehtii päästä katon alempiin osiin, tarvitaan laajempaa paikkausta. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Käänny puoleemme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Janakkalassa, tai kun kattosi tarvitsee muita korjauksia tiiveyden ja toimivuuden hyväksi. Asiantuntevat ammattilaisemme hoitavat haastekohdat kuntoon. Palkintona on kaunis ja kestävä katto talosi rakenteiden suojaksi!

Scroll to Top