Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Nurmijärvi

Katon korjaus Nurmijärvi, toteutamme kattosi kunnostukset, paikkaukset ja tiivistykset kokemuksen ja tietotaidon turvin. Jokainen katto vaatii korjaustoimia ennemmin tai myöhemmin. Haastetta voivat tuottaa falskaavat jiirit tai ruostuneet ja repsottavat rännit, revennyt tai roikkuva aluskate sekä muut epäkohdat katon toimivuudessa. Tai ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Katepintaa verottavat vuosien saatossa monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu. Tilannetta pahentaa edelleen, jos katon huolto on huonolla tolalla. Tai ehkä katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme kunnostuvat kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – huopa-, tiili- sekä peltikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toimialueeseemme sisältyy Nurmijärven lisäksi muukin Uusimaa, kuten Espoo, Vihti, Hyvinkää, Vantaa sekä Tuusula. Palvelemme korjauksissa ammattiottein sekä ensiluokkaisilla tuotteilla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Palkintona saat tyylikkään ja toimivan katon sekä terveet, kuivat rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Nurmijärvellä!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Nurmijärvi – paikkaus varmistaa tyylikkään ja vesitiiviin katon

Huopakaton korjaus Nurmijärvi, paikkauksemme palauttavat kattosi tiiveyden ja tukevat sen toimintavarmuutta. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve paikantuu tyypillisesti katepinnan kulumiin. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus syövät suojaavan sirotteen pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilua tapahtuu helpommin. Kermeihin voi ilmestyä reikiä, repeämiä, vekkejä, painumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumoista, jiireistä tai läpivienneistä, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattoa, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä. Valitsemme kaikki tarveaineet sekä työkalut tarkasti vaurioiden mukaan. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Saat meiltä Nurmijärvellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Nurmijärvi, turvaamassa kattosi tulevia vuosia

Peltikaton korjaus Nurmijärvi – kokeneet kattopeltiseppämme hoitavat kaikenlaiset vauriot kuntoon. Peltikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Ehkä lumi riuhtoi alustasta irti tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Peltikaton laittavat lujille myös astetta arkisemmat säänvaihtelut, kun aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta mennyttä. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on paras katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Peltikaton tyypillisiin vaivoihin kuuluu myös kattoa riuduttava ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Nurmijärvellä edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen kiinnitys on tehty liian harvaan. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Nurmijärvellä, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Nurmijärvi, hyvinvoiva katto antaa rakenteille suojan

Tiilikaton korjaus Nurmijärvi – siisti sekä pitävä kunnostus hoituu kokeneiden taituriemme toimesta. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Esimerkiksi sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumavuotoja liitoksiin. Ikääntyvä tiilikatto haurastuu hiljalleen myös pakkasrapautumisen myötä, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Jos haljenneiden tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi päätyy rei’istä katteen alle lahottamaan ruodelaudat. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tutkia aluskatteen tilanne – siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai kenties katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvellä täytyy toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen kattotiilten pintakäsittelyllä, jotta kärsinyt kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvi – meiltä saat palvelua kaikkiin katon tarpeisiin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvi, tehokas sekä taitava korjaustiimimme palvelee myös yläpohjan osalta. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, saattaa se johtua sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, tai sitten eristykset on toteutettu huolimattomasti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Meiltä saat tyylikkäät laatukunnostukset kohteessa kuin kohteessa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat. Olennainen seikka toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto rakenteissa, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä läpivientien kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvi – korjaus hoituu huolellisena paikkauksena osaajiemme käsissä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvi – korjaus pidentää nykyisen katon käyttökaarta, kun jätät työt kokeneiden osaajiemme käsiin. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy huomattava vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvellä, meiltä saat paikalle pätevät tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Toteutamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja aikansa eläneet tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä niiden puuttuvat tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvellä – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Scroll to Top