Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Vantaa

Katon korjaus Vantaa – Vankkumattomalla ammattitaidollamme korjattua kattoa kelpaa katsella! Sen alla on myös mukavaa, turvallista ja huoletonta elää. Ota sinäkin yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun, jos katto vuotaa, tai jos vaikka tuuli irrotti kattopellit. Kattovuodon korjaus tapahtuu suorastaan esimerkillisellä tavalla, joten katostasi tulee taas ehjä ja tiivis. Emme unohda katon vesivahinkojen korjausta, vaan vuotavan katon korjaus Vantaalla täydentyy tarvittaessa esimerkiksi yläpohjan kastuneiden villojen vaihtamisella.

Myös myrskyvaurioiden korjaus onnistuu täyden kympin arvoisesti, olipa kyse sitten irronneista kattopelleistä, rikkinäisistä kattotiilistä, revenneistä vuodista tai siitä, että puu on kaatunut katon päälle (minkä takia huopakatto, peltikatto tai tiilikatto on saattanut vaurioitua hyvinkin pahasti). Katon korjaus ja katon paikkaus alkaa aina siitä, että selvitämme katon tarpeet ja etsimme niihin parhaat ratkaisut. Mitään korjaustarvetta ei saisi sivuuttaa, sillä pienikin vaurio voi ajan kanssa aiheuttaa ikävyyksiä.

Voit tilata meiltä myös jonkin pienimuotoisemman ja vähemmän haasteellisen katon korjauksen Vantaalle. Ota yhteyttä, jos katto vuotaa piipun kohdalta, tai jos jokin sauma irvistää. Tilaa tästä osoitteesta myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaus. Olemme oiva valinta myös aluskatteen korjaukseen tai kattoreikien paikkaamiseen. Omakotitalon, kesämökin tai ulkorakennuksen kattoon voi tulla reikiä esimerkiksi keväällä, jos katolta alas putoava lumi irrottaa lumiesteet. Aluskatteet eivät hevillä hajoa, mutta esimerkiksi aluskatteen päällä seisova vesi voi saada aluskatteen kulumaan ja pettämään.

Katon tiivistys ja paikkaus onnistuu myös saarikohteissa, ja kattokorjauksemme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Halutessasi voit maksaa katon korjauksen Vantaalla yhteistyökumppanimme myöntämän rahoituksen avulla. Tässä vaiheessa on hyvä tarkentaa, ettei palvelualueemme rajoitu tähän yhteen kaupunkiin, vaan aluettamme on koko Uusimaa (mihin kuuluvat myös esimerkiksi Helsinki, Espoo, Nurmijärvi, Tuusula sekä Sipoo).

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Vantaa – Varmoin ottein korjattu huopakatto kestää kauan

Huopakaton korjaus Vantaa – Varmaotteiset ammattilaisemme tietävät, kuinka juuri sinun kattosi kannattaa kunnostaa! Ota yhteyttä ja tilaa huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt meiltä – myös saaressa. Kartoitamme kattosi kunnon ja paikallistamme kaikki korjattavat, uusittavat tai huollettavat kohdat. Sitten teemme huopakaton korjauksen Vantaalla avaimet käteen -periaatteella. Lopputulos on siisti, tiivis ja toimiva katto. Tällainen katto voi kestää kauan.

Huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus voi johtua monista eri syistä. Hiljattain asennettu bitumikatto on hyväkuntoinen, ja sen kyky kestää erilaisia rasituksia on erinomaisella tasolla. Tilanne muuttuu katon vanhetessa. Aurinko ja kosteus kuluttavat kattoa. Saatat tarvita huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkausta. Tarvetta voi olla myös saumojen tiivistämiselle tai ilmakuplien tasoittamiselle.

Myös talvi koettelee omakotitalon, autotallin, varaston, saunarakennuksen, mökin tai esimerkiksi aitan huopakattoa. Keväällä saatetaankin huomata, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa – esimerkiksi jonkin läpiviennin kohdalta. Koska on tärkeää tehdä huopakaton ja palahuopakaton tiivistys mahdollisimman varhain, on huopakatto hyvä tarkastaa aikaisin keväällä. Vaikka kattotarkastus osoittaisi katon olevan täysin kunnossa, sen tekeminen ei ollut turhaa. Nyt tiedät, että kattosi on tiivis, ja voit suhtautua huolettomasti kesän sateisiin.

Seuraavan kerran katolle kannattaa nousta viimeistään loppusyksystä. Jos tarvitset jotain huopakaton korjausta Vantaalla, tulisi se teettää ennen talvea. Tilaa pulpettikaton, harjakaton tai vaikka tasakaton korjaus meiltä, niin homma hoituu luotettavasti, ja hintakin on kohdillaan. Olemme oivallinen valinta myös huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöihin. Myrskyn jälkeen tarvittu huopakaton korjaus Vantaalla voi olla jokin pienimuotoinen kattotiivistys, mutta joskus on tarvetta isommallekin urakalle – esimerkiksi silloin, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut huopakaton päälle myrskyssä.

Peltikaton korjaus Vantaa – Vanhakin peltikatto nuortuu kattokorjaajiemme käsissä

Peltikaton korjaus Vantaa – Olemme varteenotettava vaihtoehto joka kattokorjaukseen! Peltikaton korjaus voi täydentyä esimerkiksi kattopesulla ja kattomaalauksella. Tällainen paketti nuorentaa vanhankin peltikaton – tai saa sen ainakin näyttämään reilusti todellista ikäänsä nuoremmalta. Kyse ei ole vain siitä, miltä omakotitalon, mökin tai vaikkapa rantasaunan katto näyttää. Peltikattomaalaus kohentaa myös katon kuntoa, sillä se suojaa kattoa ruosteelta – mikä voisi aiheuttaa tarpeen tilata esimerkiksi peltikaton reikien paikkaus.

Tilaa siis peltikaton korjaus Vantaalle meiltä riippumatta siitä, mistä on kyse. Ehkä peltikatto vuotaa? Mitä vanhempi kattosi on, sitä todennäköisempiä peltikattovuodot ovat. Kattotarkastuksien avulla voit kuitenkin varautua peltikattovuotoihin niin, etteivät ne aiheuta kosteusvaurioita, ennen kuin ehdit tilata vuotavan peltikaton korjauksen Vantaalle. Viittamme tässä siis aluskatteeseen. Ehjä aluskate pitää katon alapuoliset osat kuivina ja terveinä, vaikka peltikatto vuotaisi esimerkiksi jonkin läpiviennin kohdalta. Jos aluskate ei ole ehjä, tilaa meiltä peltikaton aluskatteen korjaus (esimerkiksi aluskatteen osittainen uusiminen).

Kattotarkastusten avulla voidaan myös ehkäistä monet peltikattovuodot ja muut ongelmat. Säännöllisten kattotarkastusten avulla esimerkiksi ruostuneiden kattopeltien vaihto osataan tehdä ajoissa. Ehkä tarvitset kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihtoa uusiksi kateruuveiksi? Teemme tämänkin työn ilomielin puolestasi. Hyväkuntoiset kiinnikkeet ovat tarpeen, sillä muuten katto voisi vuotaa. Törröttävät naulat lisäisivät myrskyvaurioidenkin todennäköisyyttä. Myrsky voisi irrottaa kattopellit tai peltilistat. (Tämän ehkäisemiseksi saatamme tarjota myös kattopeltien lisäkiinnityksien asentamista.)

Vauriot eivät aina ole estettävissä, joten jos tarvitset jotain peltikaton korjausta Vantaalla – esimerkiksi peltikaton myrskyvaurioiden korjaustöitä –, ota yhteyttä meihin. Taitavat kattokorjaajamme osaavat toimia oikein silloinkin, kun myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle. Toteutamme peltikattojen korjaustyöt myös saarikohteissa, mutta peltikaton korjaus Vantaalla onnistuisi keskusta-alueellakin.

Tiilikaton korjaus Vantaa – Vakaat kätemme ja tarkat silmämme saavat tiilikattosi kukoistamaan

Tiilikaton korjaus Vantaa – Valitse fiksusti ja tilaa tiilikattokorjaus meiltä! Tiilikaton korjaus ja paikkaus onnistuu aina yhtä hyvin, koska ammattilaisemme ovat kokeneita, osaavia ja työteliäitä. Heillä on vakaat kädet, tarkat silmät ja hyvät hoksottimet. Siksi voimme puuttua betonitiilikattosi tai savitiilikattosi kaikkiin tarpeisiin. Se, että puutumme kaikkiin tarpeisiin (siis jokaiseen rikkinäiseen tiileen, huonokuntoiseen läpivientiin ja välikatolla havaittuun poikkeamaan), saa aikaan sen, että kattosi kunto nousee kohisten. Vielä hetki sitten huonokuntoisesta tiilikatosta tulee käsissämme ehjä, kaunis ja rasituksensietokykyinen. Tällainen katto voi kestää vielä jopa useita vuosikymmeniä!

Kun siis seuraavan kerran tarvitset jotain tiilikaton korjausta Vantaalla, anna ammattilaistemme näyttää kyntensä. Tarvitsemasi tiilikaton korjaus Vantaalla voi olla jokin tavanomainen kattopaikkaus, kuten vaikkapa rikkinäisten kattotiilien vaihto. Tiiliä menee välillä rikki. Tiilet voivat hajota esimerkiksi lumen painon takia.

Jos tiilikaton korjaus Vantaalla – tällä kertaa siis rikkinäisten tiilien uusiminen – lykkääntyy, on mahdollista, että tiilikatto vuotaa. Katon korjaustarpeet onkin hyvä kartoittaa kahdesti vuodessa. Kevät- tai syystarkastus voi kertoa vaikkapa tarpeesta tilata tiilikaton aluskatteen korjaus. Silloinkin kannattaa olla yhteydessä tiilikattoekspertteihimme.

Tilaa tiilikaton korjaus Vantaalle meiltä silloinkin, kun kyse on jostain isommasta kattokorjauksesta. Ota yhteyttä vaikkapa tiilikaton myrskyvaurioiden korjauksen tiimoilta – silloinkin, kun puu on kaatunut tiilikaton päälle.

Tiilikaton korjaustyöt (myös saaressa) hinnoitellaan järkevästi, joten kynnys tilata asiantuntevasti ja avaimet käteen -periaatteella toteutettava tiilikattokorjaus on matala. Emme ylihinnoittele pieniäkään kattopaikkauksia, joten ota empimättä yhteyttä silloinkin, jos tuuli on irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen. 

Jos viimeistelemme kattopaikkauksen jollain kattohuollolla, voidaan todeta, että saimme kattosi todellakin kukoistamaan. Voimme vaikkapa pinnoittaa tiilikattosi tai poistaa siltä sammalkasvustot.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vantaa – Korjaus sujuu meiltä vanhojen tekijöiden lailla

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vantaa – Korjaus sujuu meiltä kuin vanhoilta tekijöiltä… koska olemme sellaisia! Meidän peltikattokorjaajamme, tiilikattokorjaajamme ja huopakattokorjaajamme ovat alansa ammattilaisia. Korjaamme tasakatot, pulpettikatot, harjakatot, aumakatot ja mansardikatot pitkällä kokemuksella ja varmoilla otteilla. Lopputuloksen laatua ei siis tarvitse epäillä etukäteen (tai jälkikäteen).

Kun siis tarvitset kesämökin, autokatoksen, autotallin, saunarakennuksen tai esimerkiksi omakotitalon katon korjausta, ota yhteyttä ja tilaa se meiltä hyvällä hinta-laatusuhteella. Meiltä voi tilata myös jonkin pienehkön kattokorjauksen, kuten vaikkapa katon korjauksen vuotavan savupiipun kohdalta.

Pienetkin kattopaikkaukset kannattaa teettää nopeasti, sillä alkuvaiheessa tilattu kattokorjaus on yksinkertaisempi ja edullisempi toteuttaa verrattuna siihen, että kattoa alettaisiin korjata vasta pitkän ajan kuluttua (jolloin katon alta voi jo löytyä home- ja lahovaurioita). Otathan siis yhteyttä heti huomatessasi, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Vantaalla. (Toimi samoin myös löytäessäsi rikkinäisiä tiiliä tai vaikkapa kattoreikiä.)

Nyt saatat miettiä sitä, miten saat selville sen, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin ihan muu kattoläpivienti vuotaa Vantaalla – ja vieläpä tarpeeksi varhaisessa vaiheessa. Jos sisäkatto tummuu ja lattialle tipahtelee vesipisaroita, on enemmän kuin todennäköistä, että katto vuotaa. Asiaan olisi kuitenkin ollut hyvä puuttua jo aiemmin.

Sinun kannattaakin tarkastaa kattosi kahdesti vuodessa, jotta olisit aina kärryllä sen kunnosta ja mahdollisista korjaustarpeista. Tarkastathan kattosi säännöllisesti – voihan olla niin, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu isompi kattoläpivienti vuotaa Vantaalla. Tarvetta voi olla myös katon korjaukselle vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai TV-antennin kohdalta.

Scroll to Top