Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Kirkkonummi

Katon korjaus Kirkkonummi – paikkaamme kattosi laatutuottein sekä loistavin, luotettavin tuloksin. Korjaustarve tulee vastaan jokaisella katolla ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmassa kohteessa riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätoimet, kun taas vanhempi katto voi vaatia osakseen jo kattaviakin kunnostustoimia. Kattoa koettelevat ajan saatossa monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vähitellen pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu. Tilannetta hankaloittaa edelleen, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli siihen iskevät äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme tasokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai lumi- sekä myrskyvaurioiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, aluskatteen ja läpivientien tiivistykset samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa huolettomin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Suoritamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin lähiseutu ja Uusimaa; Espoo, Vihti, Siuntio, Kauniainen ja Inkoo. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Panosta siis koko rakennuksen hyvinvointiin teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Kirkkonummella!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Kirkkonummi, tyylipuhtaat täsmäpaikkaukset tiivistävät kattosi

Huopakaton korjaus Kirkkonummi – meiltä saat katollesi laatutuotteet sekä asiakaslähtöisen palvelun. Huopakatolla, eli bitumikatolla tyypillinen haaste ovat katepinnan kuprut ja kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus verottavat etenkin vanhempaa huopaa, ja kun suojaava sirote hiipuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Kattoon saattaa syntyä reikiä, repeämiä, vekkejä, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumoista, jiireistä tai läpivienneistä, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskytuhojen toimesta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella, katollesi soveltuvin tuottein sekä menetelmin viimeistä piirtoa myöten. Samakin ongelma voi eri kohteissa edellyttää tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on kaikin puolin onnistunut. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Hoidamme Kirkkonummella tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kirkkonummi – parantamassa peltien tiiveyttä ja turvaa

Peltikaton korjaus Kirkkonummi, paikkaamme taidolla katepinnan vauriot, kuten reiät ja ruostekohdat. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu katto voi kuitenkin kärsiä vuoto- ja tiiveysongelmista, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkäpä kattoon ovat päässeet käsiksi myrskyn tai lumen tekemät vauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi repi mukanaan alas tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kirkkonummella aloitetaan tilannekartoituksesta. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa kohteissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme samoin huolella – näin massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja korjaustulos on siisti sekä pitävä. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Toteutamme myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Kirkkonummella, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kirkkonummi, taitavat ammattilaisemme hoitavat homman

Tiilikaton korjaus Kirkkonummi – tiivis ja tyylikäs lopputulos hoituu huokeasti osaajiemme kautta. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisesti tiilikatto kuitenkin haurastuu arkisten rasitusten myötä, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja ja upottaa juurensa tiileen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilet rikkoutuvat niin, että vesi pääsee kastelemaan ruodepuut, ja kun tiilien kiinnityskohdat alkavat lahota, katto painuu ajan myötä alaspäin. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne. Siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kirkkonummella säästää monelta murheelta. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet. Näin kulunut kate saadaan jälleen suojattua sään ja sammaleen uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kirkkonummi, kartoitamme kattosi haastekohdat

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kirkkonummi – taitava täsmätyömme palvelee kattosi etua ja hyvinvointia. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai roikkuu irti paikoiltaan, ei vesi pääse poistumaan toivotusti räystäille, vaan se viipyy yläpohjan riesana. Meiltä saat sujuvat laatupaikkaukset kohteessa kuin kohteessa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella.

Paikkaamme reiät sekä asennamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja kattotöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan yleisen tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien takia on tarpeen. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kirkkonummella sujuu meiltä myös läpivientien kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, kattovalokuvun sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kirkkonummi – korjaus tehostaa nykyisen katon käyttövarmuutta ja ehkäisee tarpeettomat remontit

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kirkkonummi – korjaus vahvistaa kattosi toimintakykyä, kun annat työt pätevien osaajiemme käsiin. Läpiviennit muodostavat huomattavan vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Kirkkonummella, viisas ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet ammattilaisemme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme virttyneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Samoin asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Tarjoamme parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kirkkonummella – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Scroll to Top