Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Hamina

Katon korjaus Hamina – Katon korjaus paikkaus ja tiivistys hoituvat kauttamme asiantuntevin ottein. Ajoissa toteutetut laatukunnostukset hyödyttävät monella tapaa kattoa. Kun kaikki toimii tarkoituksenmukaisesti harjalta räystäille saakka, vältetään ikävät kattovauriot ja ennenaikaiset remontit. Katolta löytyy moitteeton tuuletus, eristys sekä ilmanvaihto. Samalla myös talon rakenteet saavat siistin ja pitävän suojan. Paikkaukset kannattaa tehdä katolle heti vaurioiden ilmettyä, jotta yksittäiset epäkohdat eivät pääse äitymään laajemmaksi korjaustarpeeksi. Taidolla ja tyylillä kunnostettu katto myös kruunaa kauniisti julkisivun. Ammattityönä tehty korjaus on siis kaikin puolin kannattava ratkaisu.

Meistä saat pätevän ja luotettavan kumppanin kaikkiin katon korjauksiin Haminassa. Hoidamme niin katepinnan kunnostukset kuin yläpohjan rakennemuutokset. Toteutamme työt aina laatutuotteilla ja avaimet käteen- palveluna. Korjaamme sekä harja-, auma- että taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta, ja teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä revenneen aluskatteen korjaukset. Kunnostamme repsottavat sadevesikourut ja aikansa eläneet kattoturvatuotteet. Saat meiltä myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus hoituu sujuvasti kauttamme silloinkin, kun paikkauksia kaivataan lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden takia. Ehkä puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, ja seurauksena kattoon tuli reikä.

Toteutamme tasokkaat katon korjaukset Haminassa rakennustyypistä riippumatta – teemme omakotitalon, autotallin, -katoksen, varaston ja mökin katon korjaukset. Hoidamme kunnostukset kokonaisvaltaisesti muihinkin asuin- tai ulkorakennuksiin, ja lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti Hamina ja koko Kymenlaakso; Vehkalahti, Kouvola, Miehikkälä, Virolahti, Kotka sekä Pyhtää. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin myös haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Meiltä saat kätevästi muutkin katon ylläpitoon liittyvät palvelut, kuten huollot, puhdistukset, pinnoitukset, lumenpoistot ja niin edelleen. Tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon korjausta tai kokonaisvaltaisempia töitä, kokeneiden osaajiemme käsiin voit jättää kaikki katon kunnostustoimet!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Hamina – paikkaus tuo katollesi pitävän turvan

Huopakaton korjaus Hamina, hoidamme paikkaukset varmoin ottein ja ensiluokkaisilla tuotteilla. Huopakaton, eli bitumikaton korjausten yhteydessä asiantuntemus on tärkeää. Kaikki tuotteet, materiaalit ja menetelmät täytyy valita kohteen mukaan, sillä vääränlaiset välineet tai puutteellinen tekniikka voisivat vioittaa herkkää huopaa. Kunnostukset onkin viisasta jättää pätevien osaajiemme huoleksi, sillä tunnemme hyvin niin palahuopakatot kuin sileät bitumikermikatteet. Huopakaton tai palahuopakaton paikkaus ja tiivistys onnistuu kauttamme hienosti, myös silloin, kun tarvitaan haastavia tulitöitä tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai ehkäpä kaivataan tasakaton korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Suoritamme tehokkaasti ja taidolla kaikki huopakaton korjaukset Haminassa, samoin huopakaton tai palahuopakaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Huopakaton korjaus Haminassa voi tulla ajan saatossa vastaan, kun mekaaninen ja kemiallinen rasitus nakertavat kermejä vähä vähältä. Paikkaamme katepinnan reiät, repeämät, painumat sekä auenneet saumat, joita sammal, uv-säteily, lumi sekä jää ovat saaneet katolla aikaan. Leikkaamme auki myös selkeät kuprut eli niin sanotut huopakaton höyrypussit, jos kosteus on päässyt kermien väliin näkyvästi pullistamaan huovan. Autamme, jos huopakatto tai palahuopakatto vuotaa alushuovan ja umpilaudoituksen suhteen. Kunnostamme jiirit ja läpiviennit sekä palahuopakaton repsottavat bitumipaanut. Kaikki tarvikkeet ja työkalut valitsemme huolella katollesi sopiviksi. Kattava tietotaitomme varmistaa, että tekninen toimivuus saadaan kuntoon.

Peltikaton korjaus Hamina, pidentämässä nykyisen katon käyttökaarta

Peltikaton korjaus Hamina – kunnostus jatkaa katon käyttöikää ja vähentää remonttitarvetta. Myös peltikaton paikkaukset on syytä jättää asiantuntevan tiimimme käsiin. Kattopeltisepiltämme korjaus hoituu tyylillä pohjatöistä piipunhattuun saakka, olipa kyseessä sitten profiilipeltikate tai vaikka lukkosauma- tai konesaumakatto. Toteutamme peltikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Suoritamme tunnolliset pohjatyöt, jotta paikkausjälki on takuulla tiivis, ja vaihdamme esimerkiksi kattopeltien nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Lisäksi hoidamme tarpeen mukaan kohteelle kattopeltien lisäkiinnitykset, jos liitokset ovat löystyneet sään ja ajan myötä, niin että pellit irvistävät tai rämisevät tuulella.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Haminassa liittyy hyvin usein katepinnan vaurioihin. Toteutamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot. Peltikatto saattaa vuotaa vaikkapa ruosteen syömistä rei’istä. Joissakin tapauksissa vauriot ulottuvat aluskatteen ja yläpohjankin tienoille. Suoritamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, kastuneiden eristevillojen vaihdot sekä rakenteiden lahovauriopaikkaukset. Hoidamme Haminassa taidolla myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, jos vaikka vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Meiltä saat osaavan ja onnistuneen palvelun kohteessa kuin kohteessa.

Tiilikaton korjaus Hamina – huolellinen kunnostus osaajiemme toimesta

Tiilikaton korjaus Hamina, paikkaamme kattosi takaisin kuntoon ja palautamme käyttövarmuuden. Myös tiilikaton kunnostusten kohdalla kokemus ja tietotaito ovat valttia. Meiltä löytyy pätevät ammattitekijät kaikkiin tiilikaton korjauksiin. Kunnostamme huolella sekä savitiilikatot että modernimmat betonitiilikatot. Kauttamme hoituvat viimeistelynä muun muassa katepinnan suojakäsittelyt, joilla tiilet saadaan entistä paremmin turvaan sään ja sammaleen uhkilta. Tarpeen mukaan toteutamme myös kokonaisvaltaisemmat, yläpohjaan liittyvät korjaustyöt. Suoritamme esimerkiksi tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Jos lumi on painanut kattoa notkolle, oikaisemme painuneen rakenteen. Samalla katsastamme ruodepuiden kunnon sekä muut katon yksityiskohdat.

Hoidamme moitteettomat tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Haminassa, samoin kaikki tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Saat meiltä muun muassa kattavat tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Tällöin tuntuvaa tuhoa voi hyvin löytyä uudelta ja terveeltäkin katolta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tarkistamme lävitse jiirit ja saumat, kun tiilikatto vuotaa katepinnasta, ja teemme haljenneiden, lohjenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Kunnostamme myös katon pellitykset, rännit, laudoitukset ja kattoturvatuotteet. Meiltä löydät asiantuntevat tekijät kaikkiin tiilikaton paikkauksiin Haminassa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hamina, korjaustöillä pidetään myös rakenteista huolta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hamina – sujuva kunnostus pelastaa kattosi isommilta ja kalliimmilta remonteilta. Meiltä saat myös kaikki aluskatteen korjaustyöt vahvalla tuotetuntemuksella. Korjaajiltamme löytyy syvällinen ymmärrys katon rakenteen sekä toiminnan suhteen, mikä varmistaa toimivan kokonaisuuden ja siistin, pitävän työnjäljen. Suoritamme esimerkiksi limitykset ja tiivistykset koko korjattavalta alueelta. Otamme huomioon myös ilmanvaihdon, joka on aluskatteelle kriittisen tärkeää. Hoidamme asiantuntevat ylösnostot, kuten aluskatteen tiivistämisen savupiippuun; varsin usein aluskatteen vuodot paikantuvat juurikin läpivientien kohdalle. Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Haminassa jiirin ja savupiipun kohdalta, samoin kattoikkunan, kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken sekä kattovalokuvun kohdalta.

Hoidamme pätevin ottein aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Haminassa, olipa kyse sitten peltikaton tai tiilikaton aluskatteen paikkauksista. Kunnostamme yksittäiset reiät sekä kiinnitämme irronneen tai roikkuvan aluskatteen. Tarvittaessa vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Suoritamme paikkaukset pienistä suuriin kokemuksen suomalla varmuudella, laatutuottein aina katolta käsin sekä turvallisuusmääräysten mukaan. Meiltä saat muutkin kattavammat toimet liittyen yläpohjan korjauksiin – vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä uusimme kastuneet rakenteet. Tarpeen mukaan kohennamme välikaton toimivuutta eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Palkintona on tiivis ja käyttövarma katto myös aluskatteen ja yläpohjan osalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hamina – korjaus hoituu meiltä varmoin ammattiottein

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hamina – korjaus edistää kattosi täyttä hyvinvointia ja tukee toimintavarmuutta. Läpiviennit ovat rakenteeltaan haastavia elementtejä ja vaativat siksi kattavaa taitoa. Meiltä saat avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Haminassa. Etsimme katollesi optimaalisen ratkaisun vaurioiden luonteen mukaan. Vaihdamme falskaavat tiivistykset sekä säänpieksemät suojapellit, ja hoidamme kuntoon läpivientien jo aiemmin mainitut ylösnostot. Jos kosteus on ehtinyt rakenteisiin asti ja aiheuttanut laajempaa tuhoa, suoritamme tarvittavat kunnostukset yläpohjankin vaurioiden suhteen. Teemme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Kutsu meidät paikalle, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Haminassa, niin asiantunteva tiimimme hoitaa toimivuuden takaisin kuntoon. Tuloksena on katolle pidempi käyttöikä ja rakenteille loistava suoja. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Scroll to Top