Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Järvenpää

Katon korjaus Järvenpää, taitava ja tuloksekas ammattipalvelumme kunnostaa kattosi epäkohdat. Pienikin vaurio voi käydä kohtalokkaaksi, jos vesi päätyy sitä kautta yläpohjaan. Tyypillisiä haasteita ovat tihkuvuodot sekä ruostuneet tai repsottavat pellitykset, joskus myös ongelmat aluskatteen tiiveyden tai ilmanvaihdon toimivuuden suhteen. Tai ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Katepintaa verottavat vuosien saatossa monenlaiset ympäristön rasitukset, kuten kosteus, sammal ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vähitellen tiilikate murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta hankaloittaa edelleen, jos katon huolto on huonolla tolalla. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli siihen iskevät äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat varmaotteiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Hoidamme taidolla niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Palvelemme korjauksissa vuoden ympäri avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme sisältyy Järvenpään lisäksi muukin Uusimaa, kuten Tuusula, Mäntsälä, Pornainen, Hyvinkää ja Sipoo. Vahva kokemuksemme ja ammattitaitomme varmistaa kattosi hyvinvoinnin – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Järvenpäässä!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Järvenpää – tiivistykset jatkavat katon käyttökaarta

Huopakaton korjaus Järvenpää, katollesi tehokkaan ja toimivan paikkauksen saat kokeneiden tekijöidemme toimesta. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve johtuu yleisimmin katepinnan kulumista. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus vaivaavat etenkin vanhempaa huopaa, ja tuloksena suojaava sirotepinta kuluu katteesta vähitellen pois. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katteeseen voi ilmestyä reikiä, repeämiä, painumia, kupruja tai vekkejä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitoksista, jiireistä tai läpivienneistä – saumoja kiusaavat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine. Vielä eräs mahdollinen huopakaton haaste ovat äkilliset myrskyvahingot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme huolella kohteelle sopiviksi. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet tai aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Suoritamme Järvenpäässä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Järvenpää, paikalle saat pätevät kattopeltiseppämme

Peltikaton korjaus Järvenpää – kunnostamme tarkoin ja taitavin ottein niin pienet kuin suuretkin epäkohdat. Peltikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi repi mukanaan alas rännit sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä. Arkisempiin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa nuoleva ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Järvenpäässä aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Järvenpää, huolehtimassa kuntoon kaikenkokoiset haasteet

Tiilikaton korjaus Järvenpää – tyylikkään ja kestävän paikkausjäljen saat huokeasti osaajiemme toimesta. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Yleensä tiilikatto haurastuu kuitenkin pikkuhiljaa ajan saatossa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumi sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntynyt tiilikatto murentuu niin ikään pakkasrapautumisen myötä, kun katteeseen sitoutunut kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa yhä uudelleen. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä vaihtamatta pidemmän aikaa, vesi päätyy rei’istä katteen alle ja lahottaa ruodelaudat. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy katsastaa myös aluskatteen tilanne. Siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpäässä toteutetaan taidolla kauttamme, rikkinäisten tai liikkuneiden kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta rapautunut kate saadaan jälleen turvaan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpää – paikkaukset tukevat rakenteiden turvaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpää, kokeneet ammattilaisemme hoitavat kuntoon niin pienet kuin suuretkin vauriot. Aluskatteen tehtävänä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai se roikkuu irti paikoiltaan, ei vesi pääse ohjautumaan toivottua reittiä yläpohjan rakenteista räystäille. Toisinaan kyse voi olla myös asennusvirheistä esimerkiksi ilmanvaihtoputkien suhteen; ehkäpä läpivientikohdasta puuttuu tiivistekappale, joka muodostaisi vedenpitävän lopputuloksen. Johtuivatpa haasteet sitten mistä tahansa, meiltä saat laatuvarmat paikkaukset – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä.

Toteutamme reikien ja repeämien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpäässä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Järvenpää – korjaus ehkäisee vakavammat kattovauriot

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Järvenpää – korjaus tiivistää kattosi ongelmakohdat, kun laitat asialle luotettavat ammattilaisemme. Läpiviennit puhkaisevat sekä vesikatteen että aluskatteen, joten niihin liittyy merkittävä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Järvenpäässä, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Jos vaikka ilmanvaihtokanavia on jäänyt eristämättä, korjaamme epäkohdat kuntoon.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Järvenpäässä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Scroll to Top