Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Karkkila

Katon korjaus Karkkila – taidokkaita täsmäpaikkauksia kattosi turvaksi kokeneiden osaajiemme kautta. Korjaustarvetta syntyy katolle kuin katolle jossakin vaiheessa elinkaarta. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, jolloin saattaa riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa taas voidaan kaivata astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Kun katto vuotaa, syynä voivat olla arkisetkin ympäristön kulutukset; kosteus, sammal, lehtiroska, lika sekä auringon paahtava uv-säteily. Vähitellen tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Suoritamme sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Karkkilassa, katepinnan kunnostuksista jiiritöihin sekä kattoturvatuotteiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin sadevesijärjestelmien korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallinkin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kokeneen työvoiman sekä ensiluokkaiset tuotteet. Palvelemme korjauksissa ympärivuotisesti avaimet käteen- periaatteella, asiakaslähtöisin ammattiottein aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu Karkkilan lisäksi muukin Uusimaa, kuten Vihti, Lohja, Hyvinkää, Nurmijärvi ja Siuntio. Panosta siis katon kunnossapitoon teettämällä tiivistykset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Karkkilassa!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Karkkila, paikkaus auttaa säilyttämään rakenteet suojassa

Huopakaton korjaus Karkkila – tiivistämme katoltasi sujuvin ottein niin pienet kuin suuretkin vauriot. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskytuhot. Ehkä myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin huopakaton uhkiin lukeutuvat mekaaniset sekä kemialliset rasitukset, ja kun suojaava sirote katoaa pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katteeseen voi ilmestyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumoista, jiireistä tai läpivienneistä – liitoksia syövät sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Karkkilassa. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin kiinnitämme tarpeen tullen erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Karkkilassa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Karkkila – huolelliset kunnostukset kattosi ehdoilla takaavat parhaan tiiveyden

Peltikaton korjaus Karkkila, paras palvelu kattosi ehdoilla hoituu tekijöidemme toimesta. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Vuoto- ja tiiveysongelmia saattavat aiheuttaa myös sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Tai ehkäpä kattoon ovat päässeet käsiksi myrskyn aiheuttamat vauriot, jotka voivat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Karkkilassa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja työnjäljestä saadaan kestävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Karkkilassa. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Karkkila, siististi ja sujuvasti ammattiottein

Tiilikaton korjaus Karkkila – vahva osaamisemme kattaa hienosti kaikenlaiset katot sekä kohteet. Myös tiilikaton saattavat päästä yllättämään myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin tiilikatto kuitenkin haurastuu pikkuhiljaa ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta ravinteita sekä upottaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, joka säänvaihteluissa vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Tätä tuhoisaa kierrettä kutsutaan tiilikaton pakkasrapautumiseksi, ja murtuneiden tiilien reikien kautta vesi pääsee kastelemaan ruodepuut. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy katsastaa myös aluskatteen tilanne. Siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Karkkilassa säästää monelta murheelta. Katto välttää vakavammat kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Karkkilassa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen kattotiilten pintakäsittelyllä. Näin rapautunut kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Karkkila – pidämme kattosi tiiviinä ja kunnossa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Karkkila, meiltä saat katollesi kokeneet tekijät ja ensiluokkaiset tuotteet sekä tarvikkeet. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai se roikkuu irti paikoiltaan, ei vesi pääse poistumaan toivottua reittiä, vaan päätyy kastelemaan rakenteet. Hoidamme aluskatteen kunnostukset taidolla kaikenlaisissa kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Karkkilassa.

Toteutamme reikien ja repeämien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja korjaamme katolta lahovauriot, valumajäljet sekä kastuneet villat. Jos ilmanvaihtokanava tai viemärintuuletusputki on jäänyt eristämättä, onnistuu meiltä vaivatta hoitaa myös tällaiset epäkohdat kuntoon. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Karkkilassa läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Karkkila – korjaus antaa tuloksena pitävän suojan rakenteille

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Karkkila – korjaus tukee kattosi täyttä hyvinvointia, kun laitat asialle luotettavat ammattilaisemme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Karkkilassa, kutsu paikalle pätevät tekijämme palauttamaan kattosi tiiveys. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Samoin asennamme puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Karkkilassa, ja samalla toteutamme muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Tuloksena on tiivis ja tyylikäs katto sekä rakenteille pitävä suoja – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Scroll to Top