Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Turku

Katon korjaus Turku – Tunnemme parhaat tavat kattojen korjaamiseen! Tilaa sinäkin katon korjaus ja katon paikkaus tästä osoitteesta, niin saat kattosi kerralla kuntoon. Ota yhteyttä, jos lumi on irrottanut lumiesteet tai tikkaat, ja kattoon on tullut reikiä. Tulemme paikkaamaan kattoreiät, ennen kuin katon alapuoliset osat kastuvat ja tarvitset esimerkiksi yläpohjan kastuneiden villojen vaihtamista. Tilaa meiltä myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus – siinäkin tapauksessa, että kattovuoto on jo kastellut katon alla olevia rakenteita ja tarvitset katon vesivahinkojen korjausta.

Olemme varma valinta katon korjaukseen Turussa silloinkin, jos katto vuotaa savupiipun juuresta. Käänny puoleemme myös silloin, jos katto vuotaa harjan tai vaikkapa jiirin kohdalta. Kattovuodon korjaus onnistuu erinomaisella tavalla, kun asialla ovat harjaantuneet ja huolelliset kattokorjaajamme. Vuotavan katon korjaus Turussa voi sisältää myös aluskatteen korjauksen, ja senkin me teemme niin sanotusti kieli keskellä suuta.

Sama tinkimätön huolellisuus värjää kaikkia muitakin kattokorjauksiamme. Näin ollen meiltä kannattaa tilata myös painuneen katon oikaisu tai vaikkapa myrskyvaurioiden korjaus. Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto voi vaurioitua pahan näköisesti, jos puu kaatuu omakotitalon, kesämökin tai ulkorakennuksen katon päälle, mutta me olemme nopeasti tilanteen tasalla. Ota yhteyttä, niin tulemme paikan päälle selvittämään sen, miten myrskyn runteleman katon korjaus Turussa kannattaa tehdä.

Katon tiivistys ja kattorakenteiden kunnostus hoidetaan avaimet käteen -periaatteella, emmekä pyydä kattokorjauksesta enempää kuin mitä ammattitaidolla korjatusta katosta kannattaa maksaa. Katonkorjausurakalle voi järjestää rahoituksen ottamalla yhteyttä yhteistyökumppaniimme, ja kun kattokorjaus on ohi, voi yksityisasiakas hakea kotitalousvähennystä.

Palvelemme myös saarikohteissa ja sellaisillakin paikkakunnilla kuin Masku, Naantali, Nousiainen, Parainen ja Raisio. Aluettamme on itse asiassa koko Varsinais-Suomi, ja laaja on myös palveluvalikoimamme!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Turku – Tulemme nopeasti kunnostamaan bitumikattosi

Huopakaton korjaus Turku – Tutut kattoammattilaisemme puuttuvat asianmukaisella tavalla bitumikattosi kaikkiin ongelmiin! Emmekö vielä ole tuttuja? Ei hätää – palvelemme mielellämme myös uusia asiakkaita, joten ota yhteyttä ja tilaa jokin huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus. Tulemme korjaamaan autotallin, autokatoksen, saunarakennuksen, varaston, kesämökin tai vaikkapa omakotitalon huopakaton mahdollisimman pian. Toteutamme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt myös saaressa. Kun katto on korjattu, voimme tehdä jonkin kattohuollon, kuten roskien poiston katolta. Siisti katto on ilo silmälle, mutta roskattomuus on hyvästä katollekin. Roskat hidastavat katon kuivumista, ja katolla viipyilevä kosteus voi nopeuttaa katon kulumista. Kulunut katto on alttiimpi vaurioitumaan, ja lähes mikä tahansa vaurio voi saada aikaan sen, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa.

Uskomme sinun olevan varsin tyytyväinen siihen, miten huopakaton tai palahuopakaton tiivistys etenee. Tyytyväinen asiakas on valmis asioimaan kanssamme toistekin, joten teemme aina kaikkemme pitääksemme asiakkaamme tyytyväisinä. Emme kuitenkaan tarkoita sitä, että huopakattoa olisi yhtä mittaa korjattava. Huopakatot kestävät hyvin erilaisia rasituksia, ja niiden rasituksensietokykyä voidaan ylläpitää ja jopa parantaa tekemillämme huopakattohuolloilla. Kaikenlaista odottamatonta voi kuitenkin sattua. Silloin on hyvä tietää, mistä huopakaton korjaus Turussa kannattaa tilata.

Meiltä kannattaa tilata niin huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkaus kuin kaikki muutkin kattokorjaukset. Nostetaanpa esille huopakaton ja palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. On mahdollista, että huopakatto tai palahuopakatto vaurioituu siksi, että puu kaatuu huopakaton päälle myrskyssä. Kun tilaat huopakaton korjauksen Turkuun meiltä, täyden palvelun kattokorjaus etenee erinomaisella hinta-laatusuhteella, ja harja- tai esimerkiksi tasakaton korjaus aloitetaan viivyttelemättä. Myrsky voi rikkoa kattoa hienovaraisemminkin, kuten esimerkiksi irrottamalla kattoturvatuotteita. Tilaathan huopakaton korjauksen Turkuun silloinkin juuri tästä osoitteesta!

Peltikaton korjaus Turku – Turvallisin katto on tiivis katto hyväkuntoisilla kiinnikkeillä

Peltikaton korjaus Turku – Turvallista ja tiivistä peltikattoa havittelevien kannattaa olla yhteydessä tähän katonkorjauspalveluun! Me tiedämme sen, miten peltikaton korjaus kulloinkin kannattaa tehdä, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Mikään vähempi ei riitä meille. Emme harrasta väliaikaisratkaisuja emmekä jätä peltikaton korjausta Turussa koskaan puolitiehen. Kun tilaat peltikattokorjauksen meiltä, saat kattosi varmasti kuntoon, sillä emme unohda peltikaton aluskatteen korjausta tai jätä peltikaton reikien paikkausta tekemättä sen toisen lappeen osalta.

Kun esimerkiksi peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt on saatu tehtyä, voimme alkaa toteuttaa jotain peltikattohuoltoa tai muuta kattotyötä (kuten vaikkapa kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihtoa uusiksi kateruuveiksi). Pidämme kiinni siitä, että ensin on tehtävä peltikaton korjaus Turussa, sillä muussa tapauksessa voi käydä niin, että peltikatto vuotaa. Hyvä esimerkki tästä on peltikaton huoltomaalaus, mitä voidaan tarvita esimerkiksi 15 vuoden välein. Ennen kuin omakotitalon tai vaikkapa pihasaunan katto kannattaa maalata, on hyvä tehdä kattopesu. Jos kattoa ei olisi aivan ensimmäiseksi paikattu ja tiivistetty, voisivat pesuvedet valua katon alle.

On tärkeää, että katto on tiivis, sillä kattovuoto voi johtaa jopa sisäilmaongelmiin. Tiivistämme aaltopeltikaton, lukkosaumakaton tai esimerkiksi rivisaumatun peltikaton tilanteen mukaisella tavalla. Yksi tapa peltikaton tiivistykseen on kattopeltien vaihto, mutta peltikaton korjaustyöt (myös saaressa!) toteutetaan aina katon yksilöllisten tarpeiden perusteella. Tilaa meiltä peltikaton korjaus Turkuun silloinkin, jos myrsky on kaatanut puun peltikattosi päälle.

Katon tarpeet voivat liittyä sen kiinnikkeisiin. Jos kiinnikkeet ovat löystyneet, tuuli tai katolta alas putoava lumi voi irrottaa kattovarusteita. Huolehdimme turvallisuudesta kiinnittämällä huomiota kattosi kiinnikkeisiin. Tarvittaessa voimme asentaa kattopeltien lisäkiinnityksiä. Niillä voidaan estää myrskyä irrottamasta kattopeltejä tai peltilistoja.

Tiilikaton korjaus Turku – Tuulien tai pakkasten kurittama katto uudistuu otteissamme 

Tiilikaton korjaus Turku – Turhia tuumaustaukoja ei tarvita, kun tiilikattokorjaus on meidän vastuullamme! Kokeneet ja lahjakkaat tiilikattoammattilaisemme toteuttavat tiilikaton korjauksen Turussa aina yhtä sujuvalla tavalla. Tiilikaton korjaus ja paikkaus etenee tasaisen varmasti työvaiheesta toiseen. Joskus työvaiheita on vain pari, sillä esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihto on kouliintuneille tiilikattoammattilaisillemme varsin yksinkertainen urakka.

Emme kuitenkaan tarkoita sitä, että kyseinen kattotyö olisi jotenkin vähäpätöinen – päinvastoin! Jos rikkinäisiä tiiliä ei uusita, voi tiilikatto vuotaa. Syy tiilien hajoamiseen on usein pakkasrapautumisessa, mitä voidaan hidastaa kattohuoltojen avulla (palaamme tähän asiaan muutaman rivin päästä).

Mikäli tiilikaton korjaus Turussa liittyy siihen, että puu on kaatunut tiilikaton päälle, työvaiheita on enemmänkin. Yksi tärkeä vaihe on tiilikaton aluskatteen korjaus. Ehjästä ja oikealla tavalla asennetusta aluskatteesta on suuri hyöty, sillä se voi pitää katon alla olevat rakenteet kuivina myös normaalista poikkeavissa olosuhteissa. Katolle kaatunut puu voi rikkoa myös kattorakenteita. Kunnostamme ne asianmukaisella tavalla. Tarvittaessa tiilikaton korjaus Turussa sisältää myös märkien villojen vaihtamisen. Näin voidaan välttää yläpohjan homevauriot.

Tässä vaiheessa kannattaa todeta, ettei ole kovin tavallista, että puu kaatuu katolle. Tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus liittyy todennäköisemmin siihen, että tuuli on irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen (tai joitain kattovarusteita). Olipa kyse mistä tahansa, ota yhteyttä, niin korjaamme kattosi nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Tarvittaessa tiilikaton korjaustyöt – myös saaressa – jatkuvat tiilikattohuolloilla. Tiedämme, miten katto saadaan kestämään paremmin esimerkiksi nopeita ulkolämpötilavaihteluita. Kun olemme nähneet kattosi, osaamme suositella juuri oikeita kattohuoltoja, kuten esimerkiksi sammaleiden poistoa tai betonitiilikaton pinnoitusta. Ota yhteyttä, niin pääset todistamaan, miten tuulien tai vaikkapa pakkasrapautumisen kurittama katto uudistuu käsissämme!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Turku – Korjaus mahdollistaa kattorakenteiden kuivuuden

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Turku – Korjaus johtaa juuri oikeanlaiseen lopputulokseen, kun tilaat sen meiltä! Me korjaamme tiilikatot, peltikatot, huopakatot ja palahuopakatot erinomaisella tavalla riippumatta siitä, mitä katto tarvitsee. Joskus katto on painunut. Toisinaan tuuli on irrottanut kattopellit. Silloin tällöin on kyse siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Turussa.

Jos omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi piharakennuksen katto tarkastetaan usein, kaikki muutokset, puutteet, vauriot ja vuotokohdat huomataan ajoissa. Näin esimerkiksi katon korjaus vuotavan savupiipun kohdalta saadaan tehtyä ennen kuin katon alle ehtii syntyä laho- ja homevaurioita. Kattotarkastus voi johtaa myös katon korjaukseen vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai TV-antennin kohdalta. Jos aluskate on pysynyt ehjänä, voi katon korjaamiseksi riittää vesikatteen ja läpiviennin (kuten IV-putken) liitoskohdan tiivistys.

Jos aluskate onkin rikki tai se on aikoinaan asennettu väärin, kattoläpiviennin korjaus voi jatkua kosteusvaurioiden kunnostamisella. Aluskatteen kunto onkin hyvä tarkastaa yhtä usein kuin vesikatteenkin kunto. Jos aluskate on ehjä, se voi ohjata kaikki katon alle valuvat vedet ulos silloin, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Turussa. Aluskate voi suojata katon alapuolisia osia myös kondenssivedeltä, mitä voi syntyä etenkin kevättalvella, kun ulko- ja sisälämpötilojen erot ovat suurimmillaan. 

Vielä on käymättä läpi se, kuinka usein tasakatto, pulpettikatto, harjakatto, aumakatto tai esimerkiksi taitekatto tulee tarkastaa. Jotta saisit tietää jo varhaisessa vaiheessa esimerkiksi siitä, että jokin kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Turussa, talon katto kannattaa tarkastaa lähietäisyydeltä joka kevät ja joka syksy.

Scroll to Top