Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Lappeenranta

Katon korjaus Lappeenranta – Laitamme kattosi priimakuntoon varsin vertailukelpoisella hinnalla! Tee fiksu päätös ja tilaa esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys juuri tästä osoitteesta. Katon korjaus Lappeenrannassa aloitetaan niin pian kuin mahdollista – parhaimmillaan lähes välittömästi. Esimerkiksi myrskyvaurioiden korjauksella on usein tulenpalava hoppu – etenkin, jos kyse on siitä, että puu on kaatunut talon tai mökin katon päälle. Tiedämme tämän, joten ota yhteyttä reipasotteisiin ammattilaisiimme. Kiiruhdamme paikan päälle tekemään katon korjauksen Lappeenrannassa avaimet käteen -pakettina.

Et joudu odottamaan pitkään kattovuodon korjaustakaan. Katon alapuoliset osat voivat kastua, jos omakotitalon tai vaikkapa kesämökin katto vuotaa. Tarvittaessa vuotavan katon korjaus, paikkaus ja tiivistys täydentyy aluskatteen korjauksella ja kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtamisella.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukselta voidaan välttyä, jos katto korjataan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Harjakaton, tasakaton, aumakaton tai esimerkiksi pulpettikaton kunto onkin hyvä tarkastaa joka kevät ja syksy. Ota yhteyttä, jos lumi on irrottanut lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon on tullut reikiä. Soita meille silloinkin, jos tuuli on repinyt vuotia tai irrottanut kattotiiliä. Kenties katto vuotaa savupiipun juuresta? Ei hätää: me korjaamme katon, ja työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Tarvittaessa voit hakea kauttamme rahoituksen kattotöille.

Meiltä voit tilata katon korjauksen Lappeenrantaan kohteen sijainnista välittämättä, sillä palvelemme esimerkiksi saarikohteissa. Aluettamme on itse asiassa koko Etelä-Karjala, mihin kuuluvat esimerkiksi Imatra, Lemi, Luumäki, Ruokolahti ja Taipalsaari. Otahan yhteyttä, niin tulemme laittamaan kattosi kuntoon!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Lappeenranta – Vakaalla tietotaidolla tehty huopakattokorjaus ei jää onnistumatta 

Huopakaton korjaus Lappeenranta – Huopakattoammattilaisiltamme ei puutu osaamista tai motivaatiota! Mikä tahansa huopakattokorjaus onnistuu täyden kympin ja papukaijamerkin arvoisesti, kun asialla ovat meidän ammattiosaajamme. Kaikki alkaa tietenkin siitä, että otat yhteyttä ja pyydät tarjouksen huopakaton korjauksesta Lappeenrannassa. Seuraava askel on se, että selvitämme, mitä omakotitalon, autotallin, autokatoksen, varaston, saunan tai esimerkiksi karjasuojan katto tarvitsee.

Mitä tapahtuu seuraavaksi? No, sitten alamme korjata huopakattoasi avaimet käteen -periaatteella. Avaimet käteen -periaate tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse osallistua huopakaton tai palahuopakaton korjaukseen, paikkaukseen sekä tiivistykseen millään lailla. Me teemme puolestasi kaikki työvaiheet, ja kun urakka on ohi, se todellakin on ohi. Jatkossa voit luottaa kattosi tiiviyteen ja toimivuuteen säällä kuin säällä.

Jos katon tiiviydessä on puutteita, on mahdollista, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Huopakattovuoto voi johtaa kosteusvaurioiden syntyyn. Jotta esimerkiksi tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys saataisiin tehtyä ennen tilanteen pahenemista, katto kannattaa tarkastaa pari kertaa vuodessa. Tilaa huopakaton korjaus Lappeenrantaan meiltä, jos katossa on reikiä, tai jos vaikka jokin sauma repsottaa.

Toki huopakaton korjaus Lappeenrannassa voi johtua myös jostain äkillisestä ilmiöstä. Ota yhteyttä, jos huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui siksi, että puu kaatui talon päälle. Olemme nappivalinta huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöihin, mutta hoidamme taidokkaasti myös talven rasituksista johtuvat huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt (myös saaressa!). Lumen paino tai lumimassojen liikkeet katolla voivat saada katon esimerkiksi vuotamaan. Tiesithän, että palveluvalikoimaamme kuuluvat myös lumenpudotukset?

Peltikaton korjaus Lappeenranta – Laatutyö on meille arkea!

Peltikaton korjaus Lappeenranta – Laatu kuuluu kaikille, joten ota yhteyttä ja tilaa meiltä laadukas peltikattokorjaus! Laatu ei synny sattumalta. Se syntyy sitoutumisesta laadukkaaseen työskentelyyn. Kaiken lähtökohtana on se, että työhön osallistuvat henkilöt – tässä tapauksessa tietenkin peltikattokorjaajat – jakavat yhteisen tavoitteen tietäen, mitä kunkin tulee tehdä tavoitteen saavuttamiseksi. Kun kyseessä on peltikaton korjaus Lappeenrannassa, tavoitteena on tietenkin moitteettomasti korjattu katto, mikä ei enää edes meinaa vuotaa mistään kohdasta.

Kun siis haluat saada peltikattosi erinomaiseen kuntoon, ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous peltikaton korjauksesta ja tiivistyksestä. Selvitämme, mikä on paras tapa tehdä esimerkiksi peltikaton myrskyvaurioiden korjaus. Sitten laadimme työsuunnitelman sekä tietenkin sen tarjouksen. Peltikaton korjaus Lappeenrannassa – tarkoittipa se sitten peltikaton reikien paikkausta, kattopeltien vaihtoa tai vaikkapa läpivientien kunnostamista – aloitetaan mahdollisimman pian. Nopean toiminnan ansiosta voidaan välttyä siltä, että peltikatto vuotaa, ja se onkin hyvä, sillä peltikattovuoto voi johtaa esimerkiksi lahovaurioihin.

Luota kattopeltiseppiimme ja muihin peltikattoammattilaisiimme silloinkin, kun peltikattosi vuotaa. Vuotavan peltikaton korjaus Lappeenrannassa sisältää kaiken tarvittavan, kuten esimerkiksi peltikaton aluskatteen korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen. Tarvittaessa peltikaton korjaustyöt – esimerkiksi saaressa – voivat täydentyä myös kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdolla uusiksi kateruuveiksi.

Myös kattopeltien lisäkiinnitykset voivat olla tarpeen. Niiden avulla voidaan estää tuulta irrottamasta kattopeltejä tai peltilistoja. Vaikka näin olisi päässyt käymään, laitamme kaiken kuntoon – kuten silloinkin, jos myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle. Asiantuntevat ammattilaisemme ovat nappivalinta kaikenlaisiin peltikattokorjauksiin!

Tiilikaton korjaus Lappeenranta – Tiilikattokorjauksiamme ei kehuta syyttä

Tiilikaton korjaus Lappeenranta – Tiilikattoammattilaisemme toteuttavat kaikki kattokorjaukset erittäin kehuttavalla tavalla! Tiilikattokorjaajamme ovat taitavia ja tarkkasilmäisiä sekä -kätisiä. Heitä ohjaa aito halu laittaa kattosi kerralla kuntoon. Ota sinäkin yhteyttä ja tilaa esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus. Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys on usein paljon parempi (eli nopeampi, edullisempi ja ekologisempi) vaihtoehto kuin tiilikaton uusiminen. Siksi tarjoamme tiilikattoremonttia vain, jos tiilikaton korjaus Lappeenrannassa ei ole (enää) kannattavaa.

Paikan päällä selviää, kuinka tiilikaton korjaustyöt esimerkiksi saaressa kannattaa tehdä. On melko tavallista tarvita rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Ihanteellisessa tapauksessa kaikki kattotiilet ovat ehjiä. Silloin ei ole vaarana, että tiilikatto vuotaa rikkinäisten tiilien takia. Myös aluskatteen kunnolla on suuri merkitys. Jos tarvitset tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä, saat sen meiltä! Ehjä aluskate pitää katon alapuoliset osat kuivina, jos katto vuotaa. Se suojaa kattorakenteita myös kondenssivedeltä, joten muistathan tarkastaa myös aluskatteen kunnon säännöllisesti.

Tiilikaton korjauksella Lappeenrannassa voi olla jotain tekemistä myös myrskyn kanssa. Onko kova tuuli irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai kattotiilen? Ei kai myrsky ole kaatanut puuta tiilikaton päälle? Ota yhteyttä ja tilaa tiilikaton korjaus Lappeenrantaan, niin riennämme paikalle tekemään kaikki tarvittavat toimenpiteet! Kun tiilikattokorjaus on ohi, voit olla samaa mieltä siitä, että kattokorjauksiemme kehuminen on perusteltua. Tiesithän, että tiilikattopaikkaukseen voidaan yhdistää erilaisia kattohuoltoja? Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki tiilikattohuollot roskien poistosta lumenpudotuksiin. Voimme myös puhdistaa rännit, toteuttaa yläpohjan lisälämmöneristyksen tai vaikkapa uusia lumiesteet.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenranta – Aluskate kuin aluskate tulee ehjäksi toimestamme 

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenranta – Aluskatteen korjaus sujuu kuin rasvattu, kun tilaat sen meiltä! Ammattilaisemme hoitavat mielellään peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjauksen, paikkauksen sekä tiivistyksen riippumatta siitä, mitä aluskate tarvitsee. Joskus kyse on asennusvirheestä, toisinaan taas normaalista kulumisesta. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenrannassa on tärkeä toimenpide, olipa kyse mistä tahansa. Tilaa esimerkiksi aluskatteen korjaus jiiristä (siis sisätaitteesta) meiltä, niin laitamme kaiken kuntoon.

Se, miten aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenrannassa tehdään, riippuu täysin tapauksesta. Meidän pitääkin aloittaa siitä, että selvitämme aluskatteen paikkaukseen liittyvät faktat. Sen jälkeen kerromme, kuinka esimerkiksi aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta kannattaa tehdä, ja mitä aluskatteen kunnostus maksaa. Teemme kaikki kattokorjauksemme erinomaisella hinta-laatusuhteella, eikä aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys esimerkiksi läpiviennin – kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken – kohdalta ole poikkeus.

Urakan aikana voimme toteuttaa esimerkiksi aluskatteen ylösnostot ja tiivistämisen savupiippuun. Kun asiantuntevasti tehty aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenrannassa on ohi, voimme jatkaa urakkaa jollain kattohuollolla. Aluskatteen paikkaukseen voidaan yhdistää myös lintuverkkojen uusiminen.

Jotta aluskatteen tiivistys voitaisiin hoitaa jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, kannattaa aluskatteen kunto tarkastaa pari kertaa vuodessa. Aluskatteet eivät niin vain hajoile, mutta jos jollekin kunnostustoimenpiteelle on tarvetta, on huojentavaa tietää, mistä saa apua. Aluskate kuin aluskate tulee ehjäksi toimestamme!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lappeenranta – Korjaus on tärkeä, vaikkakin joskus pieni toimenpide

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lappeenranta – Korjaus on tärkeä toimenpide koko kattokokonaisuuden kannalta, joten tilaa se meidän asiantuntijoiltamme! Riippuu tapauksesta, kuinka isoa tai pientä kattourakkaa tarvitaan silloin, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lappeenrannassa.

Se, kuinka katon korjaus vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta tulee tehdä, selvitetään joka kerta erikseen.

Ota yhteyttä, jos kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Lappeenrannassa. Korjaamme kaiken, mitä on syntynyt, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti on vuotanut Lappeenrannassa.

Scroll to Top