Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Asikkala

Katon korjaus Asikkala, pidämme pelti-, tiili- ja huopakatostasi parhaan huolen tehokkain täsmäpaikkauksin. Korjaus sekä kunnostus edesauttavat monin tavoin kattosi etua. Parantunut tiiveys ja kasvanut käyttövarmuus kohentavat katon turvaa, ja samalla rakenteille pystytään tarjoamaan kaunis sekä kestävä suoja. Kun yksittäiset epäkohdat hoidetaan kuntoon jo varhaisessa vaiheessa, pienemmät ja edullisemmat korjaustoimet riittävät yleensä katolle. Näin vältät kosteus- ja homehaitat sekä suuremman kokoluokan remontit. Lisäksi katto toimii kaikin puolin sujuvasti harjalta räystäille saakka. Tietysti taidolla kunnostettu katto on myös tyylikäs osa talon julkisivua. Ennen kaikkea se pystyy jatkamaan tehtävässään mahdollisimman pitkään.

Katonkorjauspalvelumme on luotettava kumppani kaikkiin katon paikkauksiin Asikkalassa, yksittäisen kattovuodon tiivistyksestä vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Toteutamme kokenein ammattiottein esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaukset, jolloin tuhot voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista yläpohjan rakennevaurioihin. Ehkä vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai kenties ongelmat liittyvät katepinnan vuotoihin ja päivittäisiin ympäristön kulutuksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä sadevesikourujen korjaukset. Hoidamme kunnostukset asiakaslähtöisenä avaimet käteen- palveluna, laatutuottein sekä -menetelmin aina kattosi tilanteen mukaan. Meiltä saat kunnostukset sujuvin ottein kohteeseen kuin kohteeseen – paikkaamme pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai jiirin tai kiinnikkeen kohdalta, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Asikkalassa hoituu meiltä tyylipuhtaasti, olipa kohteena sitten omakotitalo, kesämökki, autotalli tai muu ulkorakennus. Korjausten lisäksi palvelemme kattavasti muussakin katon ylläpidossa – teemme huollot, puhdistukset, lumenpoistot, pinnoitukset ja niin edelleen. Toiminta-alueeseemme sisältyy kattavasti koko Päijät-Häme, esimerkiksi Lahti, Hollola, Heinola, Padasjoki ja Sysmä. Lisäksi suoritamme katon korjaukset saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Kun siis katto vuotaa tai on muuten ongelmissa, käänny ammattilaistemme puoleen – saat meiltä luotettavan kattopalvelun ja laadukkaan korjaustuloksen!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Asikkala – kokeneilta tekijöiltämme paikkaus luonnistuu

Huopakaton korjaus Asikkala, vahvistamme kattosi käyttövarmuutta ja samalla myös koko talon suojaa. Huopakaton, eli bitumikaton paikkaus vaatii onnistuakseen vahvaa asiantuntemusta, ja siksi korjaustyöt on viisasta jättää ammattilaisen käsiin. Pehmeä kattohuopa on varsin tarkka siitä, että sitä käsitellään oikein, ja varomaton tekniikka tai vääränlaiset välineet voivat herkästi aiheuttaa vaurion. Kokeneet osaajamme etsivät korjaukseen katollesi optimaaliset tuotteet, laadukkaat massat ja tiivistysaineet sekä materiaalin mukaiset menetelmät. Suoritamme haastavatkin paikkaustoimet, kuten kaikki huopakaton tulityöt, ja toteutamme tarvittaessa kunnostukset myös alushuovan ja umpilaudoituksen suhteen. Meiltä saat varmaotteiset tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Asikkalassa, samoin huopakaton tai palahuopakaton kaikki korjaukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Asikkalassa hoituu kauttamme, kun katto vuotaa esimerkiksi iän tuomien kulumien tai ympäristön rasitusten takia. Kunnostamme katepinnan reiät ja repeämät sekä uv-säteilyn aiheuttamat halkeamat. Tiivistämme saumat, joita sammal on syönyt, ja tasoitamme huopakaton höyrypussit. Liimaamme samoin takaisin paikoilleen irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja naulaamme mahdollisesti ylösnousseet huopanaulat taas pitävästi kiinni aluslaudoitukseen. Meiltä saat lisäksi huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, jolloin tuntuvaa tuhoa saattaa löytyä uudelta ja terveeltäkin katolta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon päälle, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus Asikkala, parantamassa peltien toimivuutta

Peltikaton korjaus Asikkala – pätevät paikkaukset pitävät loitolla ennenaikaiset remontit. Myös peltikaton korjaukset on syytä teettää ammattilaisella onnistuneen lopputuloksen saamiseksi. Kattopeltiseppämme tuntevat hyvin kaikentyyppiset kohteet – profiilipelti-, alumiini- ja kuparikatot sekä lukkosauma- ja konesaumakatteet. Meiltä sujuvat varmoin ja osaavin ottein kokonaisvaltaisetkin korjaustyöt, kuten kaikki peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Asikkalassa. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, tai raapi alas tullessaan peltipinnan naarmuille.

Toteutamme laadukkaat peltikaton korjaukset ja tiivistykset Asikkalassa, samoin kaikki peltikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Hoidamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot, kun peltikatto vuotaa katepinnan vaurioiden, kuten ruosteen syömien reikien takia. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, mikäli peltien lämpöliike on löystyttänyt kiinnikkeet tai saanut liitokset irvistämään. Lisäksi suoritamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, ja vaihdamme kastuneet eristevillat sekä lahovaurioiset yläpohjan rakenteet.

Tiilikaton korjaus Asikkala – kunnostamme kärsineet ja kuluneet tiilet

Tiilikaton korjaus Asikkala, toteutamme ensiluokkaiset tiivistykset sekä vesikatteen että yläpohjan osalta. Tiilikatonkin tapauksessa onnistuneen paikkauksen varmistaa asiantunteva toteutus. Meiltä saat tehokkaat ammattitekijät mihin tahansa tiilikaton korjaukseen – kunnostamme niin nykyaikaiset betonitiilikatot kuin perinteikkäät savitiilikatteet. Paikkaamme murentuneen katepinnan, johon sammal on tarrannut juurillaan, tai johon kosteus sekä jatkuva pakkasrapautuminen ovat vähin erin jättäneet jälkensä. Oikaisemme rakenteet, kun talven lumikuorma on painanut kattoa notkolle. Lisäksi saat kauttamme tiilikaton korjaustyöt myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Hoidamme tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Asikkalassa, silloinkin kun tarvitaan kattavia toimia, kuten myrskyvaurioiden korjausta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Meiltä sujuvat liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot, samoin saumojen ja jiirien tiivistykset, kun tiilikatto vuotaa taitekohdista. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä kastuneet rakenteiden puuosat, ja suoritamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Tiilikaton korjaus Asikkalassa viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet. Näin kulunut kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Asikkala, huolellisin ottein ja kattosi tarpeiden mukaan

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Asikkala – siisti sekä sujuva kunnostus hoituu meiltä kohteeseen kuin kohteeseen. Myös aluskatteen kohdalla vahva kokemus ja tietotaito ovat valttia. Toteutamme korjaukset laatumateriaalein sekä kattavalla tuotetuntemuksella, ja meiltä löytyy syvällinen ymmärrys katon rakenteen sekä toiminnan suhteen. Tämä varmistaa katolle tyylikkään ja pitävän työnjäljen kaikkiin paikkauksiin, niin että lopputulos on vesitiivis sekä kautta linjan taatusti toimiva. Varmistamme, että limitykset ja tiivistykset on tehty huolella koko katon matkalta, ja suoritamme asiantuntevat aluskatteen ylösnostot, kuten tarkan tiivistämisen savupiippuun. Usein aluskate vuotaa juuri yksittäisen elementin, kuten jiirin tai savupiipun kohdalta. Meiltä saat avun kaikkiin katon haasteisiin, olivat ne sitten pieniä tai suuria. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Asikkalassa hoituu meiltä jiirin sekä savupiipun kohdalta, samoin kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Asikkalassa, aina katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin yksityiskohtia myöten. Paikkaamme aluskatteen reiät ja kulumat sekä muut mekaaniset vauriot. Revenneisiin kohtiin voimme tarpeen mukaan vaihtaa uutta aluskatetta tilalle. Mikäli katolta löytyy kastuneita villoja tai lahovaurioisia rakenteiden puuosia, hoidamme taidolla ja tyylillä kuntoon tällaisetkin laajemmat haasteet. Tarvittaessa voimme toteuttaa katolle parannuksia myös eristyksen tai tuuletuksen suhteen. Aluskatteen kannalta on kriittisen tärkeää, että ilmanvaihto toimii hyvin koko katon alueelta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Asikkala – korjaus tiivistää kattosi takaisin kuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Asikkala – korjaus parantaa kattosi toimintavarmuutta ja tukee rakenteiden turvaa. Läpiviennit ovat rakenteeltaan haastavia kohteita, ja siksi paikkaus vaatii ammattitaitoa. Meiltä saat sujuvan palvelun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Asikkalassa. Räätälöimme paikkaukset viimeisen päälle kattosi tilanteen mukaan. Vaihdamme virttyneet tiivistykset sekä falskaavat tai kuluneet suojapellit, ja asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet. Jos kosteus on päässyt katon alempiin osiin, voi vaurioita löytyä yläpohjasta. Tällöin kunnostamme tarvittavassa määrin myös läpivientiä ympäröivät rakenteet. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Käänny siis puoleemme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Asikkalassa. Toteutamme kattavasti muutkin korjaukset kattosi tarpeita kuunnellen. Asiantunteva, ajoissa tehty kunnostus säästää katon monelta murheelta, ja ennen kaikkea katto saa takaisin tiiveyden sekä täyden toimintavarmuuden!

Scroll to Top