Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Hämeenlinna

Katon korjaus Hämeenlinna – Kattokorjaus onnistuu takuuvarmasti kokeneilta tekijöiltämme! Ota yhteyttä, jos tarvitset katon korjausta Hämeenlinnassa, niin tulemme päästämään sinut ja kattosi pälkähästä. Ei ole hyvä, jos katto on jollain tavalla vaurioitunut. Vauriot voivat johtaa siihen, että piharakennuksen, mökin tai esimerkiksi omakotitalon katto vuotaa. Kattovuodon takia voidaan tarvita katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta. Mitä aikaisemmassa vaiheessa esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaus tehdään, sen parempi, joten tasakaton, harjakaton tai vaikkapa aumakaton kunto kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa.

Kattotarkastus voi kertoa vaikkapa siitä, että lumi on irrottanut lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon on tullut reikiä, joiden kautta katon alle voi päästä kosteutta. Kattotarkastus saattaa kertoa myös siitä, että katto vuotaa savupiipun juuresta. Ehkä tarvetta onkin vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukselle sekä tiivistykselle? Ei syytä huoleen: ota yhteyttä ja tilaa katon korjaus Hämeenlinnaan, niin kaikki on taas pian kunnossa.

Tarvittaessa kattovuodon korjaus sisältää myös peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjauksen sekä kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtamisen. Periaatteemme on nimittäin se, että katon korjaus, paikkaus ja tiivistys tehdään aina avaimet käteen -pakettina (myös saarikohteissa). Joskus tehtävää on vähän, mutta tilanne on toinen esimerkiksi silloin, jos puu on kaatunut talon tai mökin katon päälle. Täyden palvelun pakettina tehtävän katon korjauksen Hämeenlinnassa voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella, ja voit hyödyntää myös mahdollisuuttasi kotitalousvähennyksen hakemiseen. Aluettamme on koko Kanta-Häme ympäristöineen. Toimimme siis myös esimerkiksi sellaisilla paikkakunnilla kuin Akaa, Janakkala, Padasjoki, Pälkäne ja Valkeakoski.

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Hämeenlinna – Häikäisevän hyvä lopputulos on yhden yhteydenoton takana

Huopakaton korjaus Hämeenlinna – Häikäisevän hyvin onnistuva huopakattokorjaus on vain yhden yhteydenoton päässä! Ota yhteyttä, jos huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui puun kaatuessa talon päälle. Soita meille silloinkin, jos huopakatto tai palahuopakatto vuotaa esimerkiksi irvistävien saumojen takia. Kenties katolla on ilmakuplia tai reikiä? Ehkä jokin palahuopapaanu pitäisi liimata paikoilleen? Teetä huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys meillä, niin kaikki menee kuten pitää.

Toteutamme huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt myös saarikohteissa, ja kun katto on korjattu, voimme parantaa katon rasituksensietokykyä jonkin kattohuollon avulla. Kattohuollot kohentavat usein myös katon ulkonäköä. Esimerkiksi huopakaton pinnoitus voi tehdä omakotitalon, autokatoksen, autotallin, varaston, hallin, navetan, rantamökin tai vaikkapa ulkosaunan katosta suorastaan häikäisevän upean näköisen!

Se, millä tavalla juuri sinun huopakattosi korjaus Hämeenlinnassa tulee suorittaa, selvitetään ennen kattourakan aloittamista. Samalla selviää se, onko sinun tasakattoasi, taitekattoasi tai esimerkiksi harjakattosi aika huoltaa jollain lailla. Meidän ammattilaisemme tietävät sanalla sanoen kaiken erilaisista huopakatoista, joten ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset isoa tai pientä huopakaton korjausta Hämeenlinnassa.

Voit luottaa myös siihen, että huopakaton korjaus Hämeenlinnassa aloitetaan turhia viivyttelemättä. Et siis joudu odottelemaan ikuisuuksia esimerkiksi huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöiden aloittamista. Myös tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys aloitetaan nopealla aikataululla riippumatta siitä, millaisia tasakaton pulmat ovat. Taitavat huopakattoammattilaisemme voivat antaa tasakatollesi vielä paljon lisää käyttöikää!

Peltikaton korjaus Hämeenlinna – Häkellyttävän sujuvaa katonkorjauspalvelua

Peltikaton korjaus Hämeenlinna – Peltikattokorjaukset sujuvat meiltä suorastaan häkellyttävän hyvin! Muuten ei voisi ollakaan, tehdäänhän peltikaton korjaus ja tiivistys ykkösluokan ammattilaisten toimesta. Kattokorjaajamme ovat kokeneita ja taitavia, ja he ihan oikeasti haluavat saada kattosi kuntoon. Tämä onkin tärkeä seikka. Vaikka katolla olisi liuta ultimaattisen hyviä peltikattokorjaajia, mutta heiltä puuttuisi kiinnostusta ja huolellisuutta, lopputulos voisi olla huono.

Kun tilaat peltikaton korjauksen Hämeenlinnaan meiltä, tiedät, mitä saat. Kaikki menee putkeen, koska paikan päälle tulee taidokkaita peltikattokorjaajia, jotka tekevät työnsä huolellisesti. He osoittavat kiinnostusta aaltopeltikattoasi, lukkosaumakattoasi tai esimerkiksi konesaumakattoasi kohtaan. Tämä näkyy esimerkiksi niin, että tarvittaessa tarjoamme kattohuoltoja tai muita kattotöitä, joiden avulla kattosi kuntoa voidaan kohentaa vielä lisää. Esimerkiksi peltikattomaalaus suojaa kattoa ruostumiselta, ja juuri ruosteestahan peltikaton reikien paikkaus usein johtuu.

Saatamme tarjota myös kattopeltien lisäkiinnityksien asentamista, sillä niiden avulla voidaan välttyä siltä, että tuuli irrottaa kattopellit tai peltilistat. Ehkä tarjoamme kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihtoa uusiksi kateruuveiksi? Silloin tarkoituksenamme on estää se, että peltikatto vuotaa naulan reiästä tai ruuvin kannasta.

Katonkorjauspalvelumme hoitaa peltikaton korjaustyöt sujuvasti myös saarikohteissa. Peltikaton korjaus Hämeenlinnassa sisältää aina kaiken tarvittavan, eli emme jätä tekemättä esimerkiksi peltikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä. Se, mitä peltikaton korjaus Hämeenlinnassa maksaa, selvitetään tapauskohtaisesti. Hinta on vertailukelpoinen myös silloin, kun kyse on siitä, että myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle. Ota siis empimättä yhteyttä ja tilaa kattopeltien vaihto tai vaikkapa peltikaton myrskyvaurioiden korjaus!

Tiilikaton korjaus Hämeenlinna – Härmäläistä katonkorjauspalvelua härmäläisille tiilikatolle 

Tiilikaton korjaus Hämeenlinna – Härmäläiset tiilikattokorjaajamme tuntevat härmäläiset tiilikatot ja niiden erityistarpeet! Ota yhteyttä ja tilaa tiilikaton korjaus Hämeenlinnaan – tällä tavalla varmistat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kaikki katot kokevat kovia Suomessa, mutta me tiedämme, miten tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys kulloinkin tulee tehdä. Asiantuntevalla tavalla tehty tiilikattokorjaus saa katon kestämään vielä pitkään.

Tiedämme myös sen, millä tavalla katon saa kestämään vieläkin paremmin kaikkia erilaisia rasituksia, joita täällä pohjoisessa piisaa. Tarvittaessa suosittelemme sinulle esimerkiksi tiilikaton pinnoitusta tai sammaleiden poistoa. Palveluvalikoimamme on kaikenkattava, joten voit tilata meiltä myös tiilikaton lumenpudotuksen tai esimerkiksi jäänsulatuksen. Kaikki tiilikattohuollot tehdään asiantuntevasti ja kattoystävällisesti.

Olemme kattosi ystäviä myös silloin, kun työn alla on jokin tiilikaton korjaus Hämeenlinnassa. Tiilikaton korjaustyöt saaressa tai mantereen puolella liittyvät usein rikkinäisiin tiiliin. Rikkinäisten kattotiilien vaihtoon yhdistetään tarvittaessa tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys. Ehjä aluskate on tarpeen siltä varalta, että tiilikatto vuotaa vielä jonain päivänä. Tiiliä voi mennä vaikkapa talvisin, joten katon yleiskunto kannattaa tarkastaa joka kevät (jokasyksyisen kattotarkastuksen lisäksi).

Toki tiilikaton korjaus Hämeenlinnassa voi liittyä myös tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukseen. Tuuli saattaa irrottaa harjatiiliä, reunatiiliä tai muita kattotiiliä. Sekin on mahdollista, että myrsky kaataa puun talon tiilikaton päälle. Ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun riippumatta siitä, mikä on homman nimi. Me laitamme kattosi kuntoon raudanlujalla osaamisella!

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenlinna – Hälytä meidät paikalle, jos aluskatteesi ei ole kunnossa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenlinna – Hätääntyminen ei ole tarpeen, jos huomaat aluskatteessasi joitain vaurioita: riittää, että hälytät paikalle ammattilaisemme! Me osaamme puuttua kaikkiin aluskatteissa esiintyviin vikoihin, vaurioihin ja puutteisiin. Tartumme toimeen nopeasti, eikä hintakaan ole esteenä, sillä hinnoittelemme kaikki palvelumme varsin kilpailukykyisesti. Se, mitä aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenlinnassa maksaa, selvitetään joka kerta erikseen. Ei nimittäin ole kahta samanlaista kattourakkaa. Jokaisella aluskatteella on yksilölliset tarpeensa. Hintaan vaikuttaa myös se, teemmekö samalla jotain muuta kuin peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjauksen, paikkauksen sekä tiivistyksen. Aluskatteen korjaus jiiristä (siis sisätaitteesta) voidaan nimittäin yhdistää johonkin kattohuoltoon tai vaikkapa rikkinäisten tiilien uusimiseen.

Aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta on meille tuttua, mutta emme silti hutiloi sitä tehdessämme. Olemme tarkkoja ja täsmällisiä, koska siten voimme taata parhaan lopputuloksen. Myös aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun tehdään niin sanotusti kieli keskellä suuta.

Tarve tilata aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys jonkin läpiviennin – kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken – kohdalta voi johtua asennusvirheestä. Saatat tarvita aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Hämeenlinnassa myös normaalista kulumisesta ja haurastumisesta johtuvien vaurioiden takia. Jotta kaikkiin muutoksiin voitaisiin puuttua ajoissa, kannattaa aluskatteen kuntoa pitää silmällä. Tarkasta aluskatteesi usein ja ota heti yhteyttä, jos tarvitset aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Hämeenlinnassa.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hämeenlinna – Korjaus on tärkeä tehdä huolellisesti

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Akaa – Korjaus on tärkeä tehdä huolella ja osaamisella, joten ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun! Me tarjoamme ensiluokkaisia kattokorjauksia katteen materiaalista, kattomuodosta ja kohteen sijainnista riippumatta.

Katon korjaus vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta tehdään hyvin huolellisesti. Siksi saat kattosi kerralla kuntoon. Enää ei ole vaarana, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hämeenlinnassa!

Jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hämeenlinnassa, katon alta voi löytyä kosteusvaurioita. Emme unohda vaihtaa märkiä villoja tai kunnostaa lahovaurioita. Muistamme kunnostaa myös aluskatteen. Sitä tarvitaan aina, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hämeenlinnassa.

Scroll to Top