Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Tampere

Katon korjaus Tampere – Tarjoamme tasokkaita peltikattokorjauksia, huopakattokorjauksia ja tiilikattokorjauksia! Kun haluat kattokorjauksen onnistuvan parhaalla mahdollisella tavalla, ota yhteyttä ja tilaa kattopaikkaus meiltä avaimet käteen -pakettina. Meiltä hoituu esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaus. Myrsky voi irrottaa kattotiiliä, peltilistoja tai kattopeltejä. Myös kattovarusteita voi irrota kovalla tuulella. Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto voi vaurioitua erityisen pahasti, jos puu kaatuu omakotitalon, mökin tai esimerkiksi piharakennuksen katon päälle. Meidän tekemämme katon korjaus Tampereella tuo avun tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Saatat tarvita katon korjausta ja katon paikkausta myös talven jälkeen. Ehkä katto vuotaa jonkin läpiviennin tai sisätaitteen kohdalta? Kenties lumi on irrottanut lumiesteet ja kattoon on tullut reikiä? Ota yhteyttä, niin ammattilaisemme tulevat kunnostamaan jyrkän tai loivan kattosi. Kattovuodonkin korjaus tehdään avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että mitään olennaista ei jää tekemättä. Teemme niin yläpohjan kastuneiden eristeiden vaihtamisen kuin vaikkapa aluskatteen korjauksenkin. Tarvittaessa katon korjaus Tampereella jatkuu jollain kattohuollolla, kuten katon harjauksella.

Katon ja katon vesivahinkojen korjaus onnistuu myös muilla paikkakunnilla. Koko Pirkanmaa on aluetta, jolla tarjoamme kattojen tiivistyksiä. Maakuntaan kuuluvat esimerkiksi Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi ja Pirkkala. Korjaamme katot myös saarikohteissa. Niissä voidaan tarvita samoja kattopaikkauksia kuin muuallakin – kuten vaikkapa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjausta.

Kerromme hyvissä ajoin, mitä katon korjaus Tampereella maksaa. Hinnoittelemme kattokorjaukset varsin kilpailukykyisesti, ja töistämme voi hakea kotitalousvähennystä. Halutessasi voit hakea myös rahoitusta, minkä tarjoaa yhteistyökumppanimme. Otahan siis yhteyttä, jos katto vuotaa piipun kohdalta tai jos katto on esimerkiksi painunut! Katonkorjauspalvelumme tarttuu nopeasti toimeen – riippumatta siitä, mitä katollesi on käynyt. Sellaista kattoon liittyvää ongelmaa ei olekaan, mihin me emme osaisi tarjota ratkaisua.

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Tampere – Tarkkuutta vaativissa huopakattotöissä kannattaa luottaa meihin 

Huopakaton korjaus Tampere – Teetä bitumikattokorjaukset meidän ammattilaisillamme, niin pyyhit kattopulmat kerralla pois päiväjärjestyksestä! Huopakattoeksperttimme tietävät, miten toimia, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut huopakaton päälle myrskyssä. Jos kattoa ei ole aivan pakko purkaa ja uusia, teemme tarjouksen huopakaton korjauksesta Tampereella. Huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt suoritetaan avaimet käteen -periaatteella, joten sinun ei tarvitse osallistua sen paremmin kattorakenteiden kunnostamiseen kuin läpivientien uusimiseenkaan.

Tilaa huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus meiltä silloinkin, kun kyse on jostain pienemmästä pulmasta. Tulemme mielellämme tekemään huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkauksen. Luonnollisestikin meiltä hoituu myös huopakaton tai palahuopakaton tiivistys läpiviennin kohdalta. Jos läpivienti kunnostetaan ajoissa, voidaan välttyä siltä, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Hoidamme toki huopakattovuodonkin. Tällä tarkoitamme sitä, että korjaamme mökin, saunarakennuksen tai esimerkiksi omakotitalon katon niin, ettei sen läpi enää tihku vettä. Urakkaan kuuluu myös mahdollisten kosteusvaurioiden korjaus. Tämä voi tarkoittaa vaikkapa lahovaurioiden kunnostamista. Kaikki lahon vaurioittamat puuosat on uusittava, jotta laho ei jatkaisi leviämistään.

Huopakaton korjaus Tampereella vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa. Tilaa harja- tai esimerkiksi tasakaton korjaus meiltä, niin kaikki työvaiheet toteutetaan suorastaan esimerkillisellä tavalla. Pystymme tekemään huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt myös saaressa, joten tilaa huopakaton korjaus Tampereelle riippumatta kohteen tarkemmasta sijainnista.

Huopakattoja ja palahuopakattoja kannattaa huoltaa. Huollettu katto näyttää hyvältä, minkä lisäksi se kestää paremmin kaikkia erilaisia rasituksia, joista ei Suomessa ole pulaa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös kaikki huopakattohuollot aina lumenpudotukseen asti. Huopakattohuollot tehdään samalla tarkkuudella ja ammattitaidoilla kuin kaikki huopakattopaikkauksetkin. Esimerkiksi sammaleenpoisto on helposti yhdistettävissä moniin erilaisiin bitumikattokorjauksiin.

Peltikaton korjaus Tampere – Tarpeiden perusteella räätälöityjä peltikattokorjauksia

Peltikaton korjaus Tampere – Tarvitsitpa sitten isoa tai pientä peltikattokorjausta, ota yhteyttä ja päästä ammattilaisemme asialle! Jokainen tekemämme peltikaton korjaus Tampereella räätälöidään katon tarpeiden perusteella. Ensin selvitämme, mitä kaikkea lukkosaumakatto, konesaumakatto tai esimerkiksi aaltopeltikatto tarvitsee. Sitten aloitamme peltikaton korjauksen, minkä yhteydessä puutumme katon kaikkiin tarpeisiin. Esimerkiksi peltikaton reikien paikkaus hoidetaan kunnialla aina viimeistä reikää myöten. Tarvittaessa urakka jatkuu peltikaton aluskatteen korjauksella (aluskate on yksi kattokokonaisuuden tärkeimmistä osista, joten suhtaudumme tähän työvaiheeseen asianmukaisella tarkkuudella) ja katon alle syntyneiden kosteusvaurioiden kunnostamisella. Lopuksi voimme tehdä vaikkapa kattopeltien lisäkiinnityksien asentamisen, jotta kovakaan tuuli ei saisi irrotettua kattopeltejä tai peltilistoja.

Peltikaton korjaus Tampereella tehdään ottaen huomioon myös asiakkaan tarpeet ja toiveet. Kerro kaikista peltikattourakkaa koskevista ajatuksistasi. Jos haluat meidän tekevän esimerkiksi kattopeltien vaihdon, toteutamme toiveesi mielellämme. Kattopeltien vaihto voi olla kattomaalausta helpompi tapa vaihtaa katon väriä. Kattopeltien uusiminen voi olla hyvä ratkaisu myös silloin, jos katolla on paljon ruostetta. Ruoste voi nimittäin johtaa siihen, että peltikatto vuotaa.

Kenties haluat, että korotamme kattoasi? Sekin onnistuu meidän peltikattoeksperteiltämme. Voimme myös vaihtaa kattomuotoa. Tarvitsemaasi kattourakkaan voi kuulua myös kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi, yläpohjan lisälämmöneristys, lintuverkkojen uusiminen, kattopesu tai vaikkapa sulanapitokaapeleiden asentaminen sadevesijärjestelmään. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, millaista kattourakkaa tarvitset. Kuten alussa totesimmekin, teemme sekä isot että pienet peltikattokorjaukset.

Vuotavan piipunjuuren tiivistys on hyvä esimerkki pienimuotoisesta peltikaton korjauksesta Tampereella. Peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt voivat olla paljon isompia kokonaisuuksia – etenkin, jos on kyse siitä, että myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle. Ota tällaisessakin tilanteessa yhteyttä ja tilaa peltikaton korjaustyöt meiltä – myös saareen!

Tiilikaton korjaus Tampere – Tarjoamme tiilikattokorjauksia, mitkä pidentävät katon ikää

Tiilikaton korjaus Tampere – Taksat ovat kohdillaan eikä ammattitaidossa ole puutteita: tällainen on meidän katonkorjauspalvelumme! Puutteita ei ole myöskään motivaatiossamme tai lopputulosten laadussa. Kun siis tarvitset jonkinlaista tiilikaton korjausta Tampereella, ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattosi kunnostamisesta.

Jos ollaan tarkkoja, kattokorjaustemme hintoja ei voi kutsua taksoiksi. Netistä löytyvän sanakirjan mukaan ”taksa” tarkoittaa vahvistetun hinnaston mukaista maksua. Meillä ei ole tällaista valmista hinnastoa, sillä tiilikaton korjaus ja paikkaus pitää hinnoitella tapauskohtaisesti. Tämä johtuu siitä, että jokainen tiilikatto on erilainen. Näin ollen tiilikattojen tarpeetkin ovat yksilöllisiä. Ensin on selvitettävä se, mitä juuri sinun tiilikatollesi pitää tällä kertaa tehdä. Kun urakan sisältö ja laajuus ovat tiedossa, on aika laskea se, mitä tiilikaton korjaus Tampereella maksaa.

Teemme kilpailukykyisillä hinnoilla kaikenkokoiset tiilikattokorjaukset. Mikään tiilikaton korjaus Tampereella ei ole meille liian pieni, joten ota yhteyttä silloinkin, jos myrsky irrotti vain yhden kattotiilen (esimerkiksi harjatiilen tai reunatiilen). Emme kaihda myöskään niitä isoja ja haasteellisia keikkoja, joten ota yhteyttä tiedät-kyllä-mihin, jos puu kaatui tiilikaton päälle tai kattosi on muutoin poikkeuksellisen huonossa kunnossa. Ammattilaisemme toteuttavat tiilikattojen korjaustyöt myös saarikohteissa, sillä meillä on käytössämme monipuolinen kalusto, mikä mahdollistaa työskentelemisen lähes kohteessa kuin kohteessa.

Tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus, rikkinäisten kattotiilien vaihto keväällä, tiilikaton aluskatteen korjaus tai mikä tahansa muukin tiilikattokorjaus pidentää katon ikää. Väite perustuu siihen, että jos jotain huonokuntoista kohtaa ei kunnosteta, on mahdollista, että tiilikatto vuotaa. Aluskate suojaa katon alapuolisia osia, mutta se voi antaa periksi. Pitkään jatkuva tiilikattovuoto voi aiheuttaa kosteusvaurioita, mitkä voivat jopa aikaistaa tiilikattoremonttia. Kaikkiin korjaustarpeisiin kannattaa siis puuttua nopeasti.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tampere – Korjaus palauttaa kaiken kohdalleen  

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tampere – Korjaus on meidän katonkorjauspalvelumme heiniä, joten ota yhteyttä ja pyydä mainio tarjous vuotavan läpiviennin korjaamisesta! Tiilikattokorjauksen, peltikattokorjauksen tai huopakattokorjauksen yhteydessä tehdään kaikki tarvittava, jotta saisit omakotitalosi tai esimerkiksi mökkisi katon taas kohdalleen. Urakkaan voi kuulua esimerkiksi vesikatteen ja läpiviennin liitoskohdan tiivistys, aluskatteen korjaus, lahovaurioiden kunnostus ja märkien eristeiden uusiminen. Kun katon korjaus esimerkiksi vuotavan savupiipun kohdalta on ohi, voimme jatkaa tasakaton, pulpettikaton, harjakaton tai vaikkapa aumakaton kunnon kohentamista toteuttamalla jonkin kattohuollon. Kyseessä voi olla vaikkapa roskien poisto (mikä olisi hyvä tehdä pari kertaa vuodessa) tai kattomaalaus.

Kattokorjaus palauttaa siis kaiken kohdilleen. Kaikki ei ole kunnossa, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Tampereella. Kattovuoto voi olla pieni, mutta ajan kanssa se voi aiheuttaa paljon harmia. Mikäli katon alle pääsee kosteutta, puuosat voivat lahota ja heikentyä. Eristeetkin voivat kastua, ja niissä voi alkaa kasvaa hometta. Mitä aikaisemmassa vaiheessa puutut siihen, että kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Tampereella, sen parempi, sillä näin voidaan välttyä laholta ja homeelta. Talon katto kannattaakin tarkastaa usein, jotta mahdolliset vauriot havaittaisiin ajoissa. Jo vuoden ensimmäinen kattotarkastus (mikä kannattaa tehdä heti, kun talon katolla ei ole enää lunta) voi kertoa siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Tampereella. Saatat tarvita myös katon korjausta vuotavan viemärintuuletusputken, TV-antennin tai ilmanvaihtoputken kohdalta, sillä lumen paino on voinut saada katon menettämään tiiviytensä. Seuraavan kerran katto ja sen läpiviennit kannattaa tarkastaa viimeistään syksyllä.

Scroll to Top