Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Fiskars

Katon korjaus Fiskars, tiivistämme kattosi ongelmakohdat taitavin täsmäpaikkauksin. Laadukas katon korjaus ja kunnostus kannattaa monestakin syystä. Taidolla ylläpidetty katto täydentää kauniisti rakennuksen julkisivun, ja parantunut tiiveys sekä käyttövarmuus pidentävät katteen elinkaarta. Rakenteet saavat pitävän suojan kosteus- ja lahohaitoilta, eikä suuremman kokoluokan remontteihin tarvitse ryhtyä ennen aikojaan. Katon paikkaukset kannattaa toteuttaa heti epäkohtien ilmettyä, sillä tällöin riittävät tavallisesti pienet ja edulliset täsmätoimet. Jos ongelmien sen sijaan annetaan kehittyä pitkään omalla painollaan, vaarassa ovat lopulta yläpohjan rakenteet sekä jopa sisäilman terveys.

Meiltä saat pätevän ja laadukkaan palvelun kaikkiin kunnostustöihin, kun täytyy toteuttaa katon korjaus, paikkaus tai tiivistys Fiskarsissa. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai jiirin tai kiinnikkeen kohdalta, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Toteutamme paikkaukset ja kunnostukset pienistä kokonaisvaltaisiin, yksittäisen kattovuodon tiivistyksestä aluskatteen ja yläpohjan korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä sadevesikourujen korjaukset, samoin vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä paikkaukset. Hoidamme korjaukset sujuvin ottein sekä huolellisena avaimet käteen- palveluna, laatutuottein sekä -menetelmin aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme pelti-, huopa- sekä tiilikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Lisäksi toteutamme akuutitkin paikkaukset, kuten katon myrskyvaurioiden korjaukset Fiskarsissa. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle.

Tarjoamme katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta kohteena muukin Raasepori sekä Uusimaa; Tammisaari, Pohja, Inkoo, Hanko, Lohja, Vihti ja Siuntio. Suoritamme samaten katon korjaustyöt kaikissa saarikohteissa. Meiltä saat kätevästi tarpeen tullen muutkin palvelut katon ylläpitoon – teemme huollot, pinnoitukset, puhdistukset, lumenpoistot ja niin edelleen. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja varastoon sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit lisäksi hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Korjausten avulla kattosi saadaan takaisin huippukuntoon. Kun siis katto vuotaa tai myrsky iskee, tilaa paikalle laatupalvelumme!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Fiskars – palautamme huovat priimakuntoon

Huopakaton korjaus Fiskars, tunnolliset tiivistykset katollesi hoitaa asiantunteva palvelutiimimme. Huopakaton, eli bitumikaton paikkaus on syytä jättää kokeneen ammattilaisen käsiin. Pehmeä kattohuopa on erityisen tarkka siitä, että sitä käsitellään oikein, ja niinpä varomaton tekniikka tai vääränlaiset välineet voisivat herkästi vioittaa kattoa. Meiltä löytyy korjaukseen laatutuotteet, -massat sekä tiivistysaineet, ja valitsemme käytettävät menetelmät aina huolella kohteen mukaan. Kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, hoidamme haastavatkin huopakaton tulityöt, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Fiskarsissa. Samaten toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa. Katto kuin katto ja työ kuin työ, kauttamme homma hoituu!

Suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Fiskarsissa, tarvitsitpa katepinnan tiivistyksiä tai alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihtoa. Huovasta voi löytyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli kosteuden synnyttämiä höyrypusseja. Viillämme huopakaton höyrypussit auki katepinnan tasoitusta varten, ja mitoitamme tarkasti paikkapalat, jotka asennamme vauriokohtiin. Kiinnitämme paikoilleen palahuopakatolta irronneet bitumipaanut, ja naulaamme takaisin aluslaudoitukseen mahdollisesti ylösnousseet huopanaulat. Tiivistämme kuntoon saumat, jotka sammal tai lumikuorma on saattanut aukoa. Lisäksi teemme tarpeen mukaan huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus Fiskars, kattavalla taidolla ja kokemuksella kauttamme

Peltikaton korjaus Fiskars – parannamme kattosi toimivuutta ja palautamme vesitiiveyden. Myös peltikaton paikkausten yhteydessä kokemus ja tietotaito ovat valttia. Kunnostukset sujuvat moitteettomasti kokeneilta kattopeltisepiltämme, joille vuosien varrella ovat tulleet tutuiksi peltikatot laidasta laitaan. Korjaamme kuntoon lukkosaumakatot sekä perinteiset konesaumakatteet, samoin kuvioinniltaan vaihtelevat profiilipeltikatot sekä kupari- ja alumiinikatot. Peltikaton korjaus ja tiivistys Fiskarsissa voi tarkoittaa reikien paikkausta, katepinnan kolhujen kunnostusta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Hoidamme samoin myös peltikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Niin pieniin kuin suuriinkin kattohaasteisiin saat kauttamme pätevän palvelun.

Toisinaan peltikaton kunnostus Fiskarsissa tulee eteen nopealla aikataululla, jos tarvitaan vaikkapa lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä lumi riuhtoi alustasta irti tikkaat sekä kattosillat, tai riipi alas tullessaan peltipinnan piloille. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Kun peltikatto vuotaa, ongelma voi liittyä myös yläpohjan kulumiin tai vaurioihin – tällöin teemme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Jos peltikaton saumat irvistävät tai jos kattopellit rämisevät tuulella, hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Peltikaton perinteisiin vihollisiin kuuluu myös kattoa rei’ittävä ruoste. Kokeneiden osaajiemme toimesta löytyvät ratkaisut näihinkin ongelmiin.

Tiilikaton korjaus Fiskars – paikkaus tuo katolle lisää käyttövuosia

Tiilikaton korjaus Fiskars, kunnostamme kattosi pitävin ottein ja pitkäikäisin tuloksin. Myös tiilikaton paikkaukset on viisasta jättää ammattiosaajiemme huoleksi. Korjaamme täydellä ammattitaidolla sekä savitiili- että betonitiilikatot, tarvittiinpa tiilikaton täsmäpaikkauksia tai vaikka myrskyvaurioiden korjausta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Toteutamme tiilikaton aluskatetyöt sekä jiirien ja läpivientien korjaukset, samoin rakennepaikkaukset, jos katto on esimerkiksi lumen painosta taipunut notkolle. Teemme tiilikaton aluskatteen sekä yläpohjan korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Fiskarsissa, samoin pienet ja suuret tiilikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskarsissa liittyy tavallisimmin katepintaan, josta veronsa vievät niin sammal, uv-säteily, kosteus kuin lämpötilanvaihtelutkin. Kun tiilikatto vuotaa, kyse saattaa olla pakkasrapautumisen vaurioista, tai muista yksittäisistä epäkohdista vaikkapa saumojen tai laudoitusten suhteen. Suoritamme haljenneiden, lohjenneiden tai muuten rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Tiivistämme tiilikaton liitoskohdat sekä korjaamme muut elementit kuntoon. Tiilikaton kunnostusten lopuksi voimme vielä pintakäsitellä katteen, joko suojakäsittelynä tai uudelleenpinnoituksena tiilten iästä ja kunnosta riippuen. Näin kärsinyt kate saadaan takaisin suojaan sään ja sammaleen vaaroilta. Samalla korjaustarve pienentyy jatkossa, ja nykykaton käyttöikä kasvaa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskars, taitavin ottein kohteeseen kuin kohteeseen

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskars – meiltä saat siistin sekä pitävän työnjäljen kaikentyyppisiin kohteisiin. Aluskatteen kunnostus jos mikä edellyttää vahvaa ammattitaitoa. Kokeneilta osaajiltamme löytyy ymmärrys katon rakenteen sekä toiminnan suhteen, niin että paikkauksilla saadaan aikaan kautta linjan toimiva kokonaisuus. Toteutamme muun muassa limitykset sekä tiivistykset varmoin ammattiottein, jotta aluskatteen vedenpitävyys hoidetaan kuntoon koko korjattavalta alueelta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot, kuten huolellisen tiivistämisen savupiippuun; usein aluskate vuotaa juuri tietyn elementin, kuten savupiipun tai jiirin kohdalta. Meiltä saat aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Fiskarsissa kattoluukun ja savupiipun kohdalta, samoin kattoikkunan, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, jiirin sekä ilmanvaihtoputken kohdalta.

Hoidamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Fiskarsissa, tarvittiinpa korjauksia sitten peltikaton tai tiilikaton aluskatteen osalta. Paikkaamme aluskatteesta reiät, repeämät tai muut mekaaniset vauriot. Suoritamme kunnostukset myös osittain irronneen tai roikkuvan aluskatteen suhteen. Työt tehdään toimestamme aina katolta käsin ja turvallisuusmääräysten mukaan. Jos katolta paljastuu kastuneita villoja tai lahovaurioisia rakenteiden puuosia, korjaamme täydellä taidolla ja tyylillä tällaiset laajemmatkin haasteet. Tarvittaessa kohennamme välikaton toimivuutta eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Aluskatteen kannalta on kriittisen tärkeää, että ilmanvaihto toimii hyvin koko katon matkalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Fiskars – korjaus tukee kattosi turvaa ja tiiveyttä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Fiskars – korjaus edistää kattosi toimintavarmuutta ja rakenteiden täyttä turvaa. Läpiviennit ovat rakenteensa vuoksi haastavia elementtejä, ja siksi paikkaus vaatii taitavan tekijän. Hoidamme asian kuntoon, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Fiskarsissa. Etsimme tilanteeseen parhaan täsmäratkaisun kattosi tarpeita kuunnellen. Uusimme kärsineet suojapellit sekä vanhuuttaan vuotavat tiivisteet, ja korjaamme kuntoon puuttuvat ylösnostot sekä muut yksittäiset epäkohdat. Jos kosteus on päässyt katon alempiin osiin ja tehnyt rauhassa tuhojaan, paikkaamme sekä kunnostamme tarvittavissa määrin myös läpivientiä ympäröivät rakenteet. Teemme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken tai viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Kutsu meidät apuun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Fiskarsissa, tai kun tarvitset muita täsmäkorjauksia kattosi hyvinvoinnin tueksi. Korjaus varmistaa kattosi turvan sekä vesikatteen että yläpohjan osalta. Tuloksena saat rakenteille tyylikkään ja tiiviin sekä kaikin puolin toimivan suojan!

Scroll to Top