Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Iitti

Katon korjaus Iitti, taitavan ja luotettavan palvelun saat kätevästi kokeneiden katto-osaajiemme kautta. Ajoissa tehdyistä kunnostuksista on monenlaista hyötyä katolle. Parantunut tiiveys sekä käyttövarmuus tekevät asumisesta huoletonta, kun kaikki toimii toivotulla tavalla vedenpoistosta ilmanvaihtoon ja eristykseen. Yksittäiset epäkohdat huomataan ja hoidetaan kuntoon jo varhaisessa vaiheessa, jolloin niistä ei kehity laajempia ongelmia, kuten kosteus- tai lahohaittoja. Näin katto saa pidemmän käyttöiän ja välttää ennenaikaiset remontit. Kate myös toimii tyylikkäänä kruununa rakennuksen julkisivulle. Ennen kaikkea korjauksilla suojataan talosi kallisarvoiset rakenteet. Kunnostus säästää siis aikaa ja rahaa, kun se toteutetaan osaavissa käsissä.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Iitissä on taitava palvelu kauttamme, yksittäisen kattovuodon tiivistyksestä aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä kattovarustelujen paikkaukset. Meiltä saat myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset. Katto saattaa vuotaa myös auenneen sauman, kiinnikkeen tai piipun kohdalta, sillä monenlaiset ulkoiset rasitukset vaivaavat katetta vuosien aikana. Näin lukeutuvat ruoste, sammal, uv-säteily sekä säänvaihtelut. Joissakin kohteissa ongelmia tuottavat asennukseen liittyvät virheet. Hoidamme kattotyöt asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- palveluna aina kohteen tilanteen mukaan. Kunnostamme sujuvasti harja-, auma-, pulpetti- ja mansardikatot, kaikki materiaalit pellistä tiileen sekä palahuovasta bitumikermikatteeseen. Meiltä saat korjaukset myös lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden osalta, jolloin tuntuvaa vahinkoa voi hyvin löytyä uudelta ja terveeltäkin katolta. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, ja seurauksena kattoon tuli reikä.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitissä hoituu meiltä varmoin ottein, olipa kyseessä sitten omakotitalo, kesämökki, autotalli, pihakatos tai varasto. Suoritamme tasokkaat kunnostukset muihinkin asuin- tai ulkorakennuksiin, ja lisäksi hoidamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin myös haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Kattoasiantuntijamme toteuttavat tarpeen mukaan muutkin katon eri palvelut: puhdistukset, lumenpoistot, pinnoitukset, huollot ja niin edelleen. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti koko Päijät-Häme, esimerkiksi Heinola, Lahti, Orimattila, Asikkala ja Hollola. Kun siis katto vuotaa tai on muissa ongelmissa, käänny empimättä puoleemme – meiltä saat pätevän korjauspalvelun niin pieniin kuin suuriinkin haasteisiin!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Iitti – paikkaus räätälöidään aina kohdekaton tarpeisiin

Huopakaton korjaus Iitti, kunnostus pitää katosta huolta niin alushuovan kuin päällikermin osalta. Huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys vaatii kattavaa taitoa. Tuotteet sekä materiaalit täytyy valita tarkasti kohdekaton mukaan, sillä vääränlaiset välineet tai metodit voisivat tuottaa vahinkoa kermeille. Meiltä saat asiantuntevan palvelun kaikkiin huopakattotöihin, löytyipä rakennuksesta bitumikermikatto tai perinteinen palahuopakatto. Toteutamme esimerkiksi huopakaton tulityöt sekä jiirien ja läpivientien paikkaukset, samoin rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Tarvittaessa hoidamme kunnostukset myös alushuovan ja umpilaudoituksen suhteen. Lisäksi teemme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Huopakaton korjaus Iitissä voi tulla uudellakin katolla eteen, jos myrskytuhot tai muut mekaaniset vauriot ovat sattuneet osumaan kohdalle. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Meiltä saat kaikki huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset. Toisaalta arkisetkin ympäristön kulutukset vaativat katteesta veronsa, esimerkiksi sade- ja sulamisvesien, uv-säteilyn sekä säänvaihteluiden muodossa. Kunnostamme kermeistä reiät, repeämät, painumat, rypyt sekä vekit, samoin auenneet saumat ja liitoskohdat, joihin sammaleen juuret ovat iskeneet. Mikäli kosteus on livahtanut kermien väliin ja pullistanut huovan kupruille, viillämme auki sekä tasoitamme kuntoon nämä niin sanotut huopakaton höyrypussit. Kun siis huopakatto tai palahuopakatto vuotaa Iitissä, saat kauttamme pätevät korjaukset. Palautamme katollesi teknisen toimivuuden ja parhaan vesitiiveyden!

Peltikaton korjaus Iitti, suojaamme kattosi pahemmilta vaurioilta

Peltikaton korjaus Iitti – paikkauksilla vahvistat kattosi turvaa ja vähennät remonttitarvetta. Peltikaton korjaus on parasta teettää kokeneella ammattilaisella. Kattopeltisepiltämme saat täyden palvelun kaikkiin peltikaton haasteisiin. Tunnemme hyvin profiilipelti-, alumiini- ja kuparikatot sekä lukkosauma- ja konesaumakatteet. Asiantuntijamme toteuttavat korjauksia edeltävät pohjatyötkin huolella, jotta tulos on kaikin puolin siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Hoidamme täydellä taidolla peltikaton korjaukset ja tiivistykset Iitissä, samoin peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Iitissä voi käsittää kokonaisvaltaisiakin töitä, jos paikkaus on tullut ajankohtaiseksi vaikkapa myrskyvaurioiden johdosta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Yleensä peltikatto vuotaa kuitenkin arkisten kulutusten seurauksena, jos vaikka kosteus, ruoste sekä lehtiroska ovat nakertaneet pellit puhki. Tällöin teemme katepinnan kunnostukset, kuten peltikaton reikien paikkaukset. Jos vauriot keskittyvät tietyille kohdin kattoa, saat meiltä yksittäisten kattopeltien vaihdot. Lämpötilanvaihteluissa höltyneet liitokset korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja samalla vaihdamme laajemminkin kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin. Suoritamme myös peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Toteutamme työt aina laatupalvelulla sekä ensiluokkaisin tuottein.

Tiilikaton korjaus Iitti, tehokkain tiivistyksin ja laatutuotteilla kauttamme

Tiilikaton korjaus Iitti – kunnostus on meiltä räätälöity palvelu kattosi tarpeiden mukaan. Myös tiilikaton paikkaus on viisasta jättää pätevän tekijän käsiin. Repertuaariimme kuuluvat niin savitiilikatot kuin modernit betonitiilikatot. Vankka kokemuksemme ja tietotaitomme takaavat laadukkaan tuloksen. Tiilikaton korjauksessa voi tulla tarvetta vaikkapa aluskatetöille, jos tiilikatto vuotaa niin, että vaaraan joutuu myös yläpohjan terveys. Tai ehkä talven aikana kertynyt lumikuorma on painanut rakenteet notkolle. Meiltä saat luotettavan korjauspalvelun myös yläpohjan vaurioiden osalta.

Suoritamme sujuvat tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iitissä, samoin kattavat tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Tyypillisesti tiilikaton vauriot löytyvät kärsineestä katepinnasta. Sammal, kosteus sekä lämpötilanvaihtelut murentavat tiiliä vähä vähältä. Teemme lohjenneiden, haljenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, ja suoritamme saumojen tiivistykset sekä muiden yksittäisten elementtien paikkaukset. Kunnostamme esimerkiksi rännit, jiirit, laudoitukset tai kattoturvatuotteet. Hoidamme Iitissä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Saat meiltä taitavan avun silloinkin, kun tarvitaan tiilikaton myrskyvaurioiden korjausta, jos vaikka tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Lisäksi toteutamme tarpeen mukaan suojakäsittelyt kuluneiden tiilien turvaksi.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitti – kunnostukset pitävät katosta huolta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitti, tyylipuhtaasti sekä taitavin käsin asiantuntijoidemme toimesta. Myös aluskatteen paikkauksen tullessa kyseeseen kokemus ja tietotaito ovat valttia. Meiltä saat varmaotteiset laatukorjaukset kohteeseen kuin kohteeseen. Huomioimme yläpohjan kokonaisuutena eristystä ja ilmanvaihtoa myöten. Varmistamme esimerkiksi limitykset riittäviksi koko korjattavalta alueelta, niin että vedenpitävä työnjälki toteutuu viimeistä piirtoa myöten. Toteutamme myös aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Varsin usein aluskatteen vaurio paikantuu juuri johonkin läpivienneistä. Meiltä löytyy pätevä ja tehokas palvelu kaikenlaisiin aluskatteen haasteisiin, olipa kyse sitten asennusvirheistä tai sään ja iän tuomista kulumista. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitissä hoituu kauttamme jiirin ja savupiipun kohdalta, samoin kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, kattovalokuvun sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Hoidamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iitissä, katolle ja rakenteille turvallisella tavalla sekä ensiluokkaisin tuottein. Paikkaamme aluskatteen reiät ja repeämät sekä muut vauriokohdat. Tarvittaessa vaihdamme uutta aluskatetta irronneen tai roikkuvan tilalle. Korjaamme katolta ammattitaidolla myös kosteus- tai lahohaitat; vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä uusimme kastuneet rakenteet. Tarvittaessa voimme kohentaa katon toimivuutta eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Aluskatteen kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että ilmanvaihto toimii koko katon matkalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitti – korjaus ja paikkaus on syytä toteuttaa hyvissä ajoin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitti – korjaus tuo katolle lisää käyttöikää ja ehkäisee isommat vauriot. Rakenteeltaan haastavat läpiviennit on syytä jättää kokeneen korjaajan huoleksi. Meiltä saat avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitissä. Tutkimme tarkasti kattosi tilanteen ja suhteutamme paikkaukset sen mukaan. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset tai muut vioittuneet läpiviennin osat, joita kosteus ja toistuvat säänvaihtelut ovat nakertaneet ajan mittaan. Lisäksi hoidamme varmoin ottein kunnostukset ympäröiviin rakenteisiin, mikäli kosteus on ehtinyt läpiviennistä päästä jo yläpohjaan tekemään tuhojaan. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun tai muun läpiviennin kohdalta.

Käänny puoleemme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitissä, niin kokeneet ammattitekijämme auttavat kattosi takaisin kuntoon. Tuloksena on parempi käyttövarmuus sekä rakenteille pitävä suoja. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Scroll to Top