Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Raasepori

Katon korjaus Raasepori – kestävä ja luotettava kattokorjaus hoituu helposti osaajiemme kautta. Laadukkaat ja ajoissa tehdyt kunnostukset tuovat monenlaista hyötyä katolle. Kun katon vesitiiveys palautuu ja käyttövarmuus sitä kautta kasvaa, saavat rakenteet kaikin puolin luotettavan suojan pitkälle tuleviksi vuosiksi. Ajoissa tehdyillä korjauksilla myös ehkäistään laajemmat vauriot, ja paikkauksiin riittävät useimmissa tapauksissa pienet, edulliset täsmätoimet. Katto säästyy kosteus- ja lahohaitoilta sekä turhilta, ennenaikaisilta remonteilta. Asiantunteva katon kunnostus auttaa kattavasti varmistamaan, että kaikki katolla toimii niin kuin pitääkin vedenpoistosta välikaton tuuletukseen. Taidolla korjattu katto lisäksi näyttää varsin hyvältä, ja se täydentää tyylikkäästi rakennuksen julkisivun nostaen siten talon arvoa.

Meiltä saat luotettavat ammattitekijät kaikkiin katon korjauksiin Raaseporissa. Hoidamme kunnostukset taidolla ja tyylillä sekä avaimet käteen- palveluna. Teemme yksittäisen kattovuodon tiivistykset sekä aluskatteen ja rakenteiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin sadevesijärjestelmän korjaukset. Vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun paikkaus ja tiivistys hoituvat meiltä, samoin muutkin katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden sekä toimivuusongelmien korjaukset. Kokeneet osaajamme suorittavat niin ikään myrskyvaurioiden korjaukset, jos vaikka puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Tuomme mukanamme aina ensiluokkaiset tuotteet sekä ammattitason työkoneet ja tarvikkeet, ja hoidamme korjaukset turvallisesti sekä kattavalla tietotaidolla. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, ja seurauksena kattoon tuli reikä.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa hoituu varmoin ottein kauttamme. Paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Meiltä saat laajalla skaalalla muutkin katollesi tarvittavat palvelut: teemme puhdistukset, pinnoitukset, kattopesut, lumityöt, huollot ja niin edelleen. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin lähiseutu sekä Uusimaa; Lohja, Hanko, Siuntio, Inkoo, Kirkkonummi, Tammisaari, Karjaa ja Pohja. Kun siis katto vuotaa tai muita ongelmia toimivuuden suhteen ilmenee, toimi kattosi parhaaksi kääntymällä kokeneiden osaajiemme puoleen!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Raasepori, paikkaukset räätälöidään kattosi tarpeisiin

Huopakaton korjaus Raasepori – sujuvan ja siistin korjauspalvelun saat ammattitiimimme kautta. Huopakaton, eli bitumikaton korjaus on syytä jättää aina asiantunteviin käsiin. Pehmeä huopakermi on tarkka siitä, miten sitä kuuluu käsitellä, ja niinpä taitamaton tekniikka tai vääränlaiset välineet voivat herkästi vioittaa kattoa. Meiltä löytyy korjaustöihin pätevät tekijät ja kattava tuotetuntemus, oli kyseessä sitten palahuopakatto, kolmiorimakate tai bitumikermikatto. Hoidamme taitavasti haastavatkin korjaustyöt, kuten alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset sekä kaikki huopakaton tulityöt. Meiltä saat suuret ja pienet huopakaton tai palahuopakaton korjaukset Raaseporissa, sekä kaikki huopakaton paikkaukset ja tiivistykset saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Korjaamme katepinnan reiät, repeämät, painumat ja muut kulumat, joita kosteus, uv-säteily ja säänvaihtelut ovat saaneet yhdessä aikaan. Tiivistämme sammaleesta kärsineet saumat ja lumen alla kärsineet liitokset. Kaikki paikkaukset hoidamme laatutuottein sekä täydellä asiantuntemuksella. Mikäli katteesta löytyy kupruja ja pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja, viillämme ne varoen auki, jotta pääsemme tasoittamaan ja tiivistämään katteen. Joskus huopakatto tai palahuopakatto vuotaa myrskytuhojen seurauksena, jos katto vaurioitui vaikkapa, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Meiltä saat myös huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Raaseporissa. Kun jätät työt pätevien osaajiemme huoleksi, on kattosi parhaissa käsissä.

Peltikaton korjaus Raasepori, takaamassa kattosi toimintakyvyn

Peltikaton korjaus Raasepori – kunnostusten avulla katollesi saadaan pitkä ja laadukas käyttökaari. Myös peltikaton korjaus ja tiivistys vaativat tekijältään tietoa ja taitoa. Kokeneet kattopeltiseppämme tuntevat perinpohjaisesti eri materiaalit; lukkosauma-, konesauma- ja profiilipeltikatot sekä kupari- ja alumiinikatteet. Meiltä sujuu peltikaton ruosteenpoisto ja moitteettomat lisäkiinnitykset kattopelteihin, samoin yläpohjan ja aluskatteen korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset, kun niitä tarvitaan. Toteutamme kaikenkokoiset ja -tyyppiset peltikaton korjaukset Raaseporissa, ja saat meiltä niin ikään peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Hoidamme peltikaton reikien paikkaukset, kun ruoste on tehnyt tuhojaan, tai kun peltikatto vuotaa odottamattomien vaurioiden, kuten myrskytuhojen vuoksi. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, ja siksi täytyy tehdä myrskyvaurioiden korjaus. Suoritamme myös kuluneiden naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot uusiin, kun katosta löytyy paikallisia vaurioita. Peltikaton korjaus Raaseporissa on meiltä tehokas ja ensiluokkainen palvelu, jolla pelastetaan kattosi säältä suojaan ja turvataan rakenteiden terveys.

Tiilikaton korjaus Raasepori – tuloksena terveet ja hyvinvoivat rakenteet

Tiilikaton korjaus Raasepori, tyylikäs ja tiivis korjausjälki syntyy ammattilaistemme käsissä. Tunnemme kattavasti niin betonitiilikatot kuin perinteikkäät savitiilikatotkin. Myös tiilikaton onnistunut korjaus Raaseporissa edellyttää vahvaa taitoa, etenkin jos asiaan liittyy aluskatteen ongelmia tai notkolle painuneiden rakenteiden korjausta. Esimerkiksi lumikuorma saattaa synnyttää saumavuotoja tai painaa kattoa notkolle. Lisäksi tiilikatto voi joutua kärsimään myrskyn tekemistä tuhoista. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, ja tuloksena rakenteita rikkoutui. Kokeneet tekijämme hoitavat tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Raaseporissa, samoin pienet ja suuret tiilikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys liittyy tavallisesti katepinnan vaurioihin; kosteus, uv-säteily ja lämpötilanvaihtelut murentavat kaikki kattoa. Sammalta ja jäkälää voi pinttyä tiiliin syömään katteesta ravinteita. Aikanaan tiilikatto antaa periksi ja päästää vedet ruodelautoihin. Suoritamme liikkuneiden, haljenneiden tai muuten rikkinäisten kattotiilien vaihdot, ja tarkistamme tiilien saumakohdat sekä tiivistämme ne tarvittaessa kuntoon. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, teemme yläpohjan lahovauriokorjaukset, samoin sujuvat tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Kun tiilikaton kunnostustoimet on tehty, voimme vielä suojakäsitellä tai uudelleenpinnoittaa katteen. Tämä palauttaa haurastuneen katepinnan turvaan sään ja sammaleen vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raasepori, siistit paikkaukset pitävästi kauttamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raasepori – parannamme kattosi toimintavarmuutta myös aluskatteen ja yläpohjan osalta. Aluskatteen korjauksessa laaja-alainen tietotaito ja kokemus ovat ensiluokkaisen tärkeitä. Meiltä saat vahvan tuotetuntemuksen myös aluskatteen kunnostusten suhteen, ja kattava ymmärryksemme katon rakenteesta ja toiminnasta varmistaa parhaan tuloksen. Toteutamme limitykset ja tiivistykset viimeistä piirtoa myöten, niin että aluskate on taatusti toimiva koko katon matkalta. Hoidamme huolella aluskatteen ylösnostot, kuten tunnollisen tiivistämisen savupiippuun. Monissa tapauksissa aluskate vuotaakin juuri läpivientien kohdalta. Meiltä saat pätevän laatupalvelun kaikkiin aluskatteen haasteisiin. Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raaseporissa jiirin ja savupiipun kohdalta, samoin kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Suoritamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raaseporissa. Aluskatteesta saattaa löytyä reikiä tai venymiä, tai se voi roikkua osittain irti paikoiltaan. Paikkaamme reiät ja repeämäkohdat sekä muut mekaaniset vauriot, ja toteutamme työt aina katolta käsin sekä turvallisuusmääräysten mukaan. Jos kosteus on ehtinyt tehdä yläpohjaan jo laajempaa ja vakavampaa tuhoa, vaihdamme kastuneet eristevillat sekä uusimme lahovaurioiset rakenteet. Tarpeen mukaan voimme lisäksi kohentaa toimivuutta eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Aluskatteen kannalta on kriittisen tärkeää, että ilmanvaihto on riittävä koko katon alueelta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raasepori – korjaus antaa tuloksena paremman toimintavarmuuden

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raasepori – korjaus tehostaa kattosi käyttövarmuutta ja rakenteiden täyttä turvaa. Läpiviennit ovat rakenteeltaan haastavia elementtejä ja vaativat siksi kattavaa taitoa. Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raaseporissa. Suunnittelemme korjaustyöt yksilöllisenä palveluna kattosi tarpeiden mukaan. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja loppuunsa kuluneet suojapellit, sekä muut yksittäiset läpiviennin osat, joihin sään ja ajan rasitukset ovat iskeneet. Mikäli läpivienti on vuotanut jo pitkään ja kosteus päässyt sitä kautta yläpohjaan, toteutamme taidokkaat kunnostukset myös läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Kutsu meidät apuun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raaseporissa, niin toteutamme taitavat ja tyylipuhtaat katon korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Kunnostus hyödyttää monin tavoin kattoa, kun tiiveys ja toimivuus säilyvät. Samalla hankit talosi rakenteille parhaan mahdollisen suojan!

Scroll to Top