Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Vihti

Kestävien ja ammattitaidolla toteutettujen kattopaikkausten avulla pidämme katostasi ensiluokkaista huolta. Laadukas paikkaus ja kunnostus kannattavat monestakin eri syystä. Kun korjauksiin ryhdytään ennen kaikkea riittävän hyvissä ajoin, selvitään yleensä pienemmillä ja edullisemmilla toimilla. Yksittäiset epäkohdat saadaan hoidettua varhaisessa vaiheessa kuntoon, jolloin vältetään vakavammat kattovauriot sekä suuremman kokoluokan remontit. Kaikki katolla toimii niin kuin pitääkin vedenpoistosta välikaton tuuletukseen, ja tiiveys sekä kasvanut käyttövarmuus pitävät suojassa rakenteet. Tietysti taidolla kunnostettu katto on myös kaunis osa koko talon julkisivua, ja ennen kaikkea se palvelee tehtävässään mahdollisimman pitkään.

Meiltä saat tehokkaan sekä luotettavan palvelun katon korjauksiin Vihdissä, yksittäisen kattovuodon tiivistyksestä yläpohjan rakenteiden paikkauksiin. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta, ja teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus hoituu kauttamme kaikenlaisiin kohteisiin, pelti-, tiili- sekä huopakatoille harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Toteutamme paikkaukset laatutuotteilla ja pitkän kokemuksen turvin, huolellisena avaimet käteen- palveluna aina kohdekaton tarpeiden mukaan. Hoidamme kastuneiden eristevillojen sekä lahonneiden laudoitusten vaihdot, ja suoritamme kunnostukset sadevesikourujen sekä kattoturvatuotteiden suhteen. Voit kääntyä puoleemme, kun tarvitset revenneen tai roikkuvan aluskatteen korjausta, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Toisissa kohteissa puolestaan toteutamme myrskyvaurioiden korjaukset. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle.

Kauttamme saat taitavat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vihdissä, olipa kohteena sitten kesämökki, omakotitalo, autokatos, pihasauna tai varasto. Meiltä hoituu tyylipuhdas toteutus katon muihinkin täsmäpalveluihin – suoritamme sujuvat huollot, puhdistukset, lumenpoistot, pinnoitukset ja niin edelleen. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla. Sivujemme kautta on kuluihin lisäksi haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme kuuluu Vihdin ohessa muukin Uusimaa, esimerkiksi Lohja, Karkkila, Hyvinkää, Nurmijärvi sekä Espoo. Samaten suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kun siis kattosi tarvitsee korjausta tai paikkausta, käänny osaajiemme puoleen. Palautamme katolle käyttövarmuuden ja rakenteille kestävän suojan!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Vihti, paikkaus antaa katolle lisää käyttövuosia

Huopakaton korjaus Vihti – saat meiltä pätevät ja kokeneet tekijät kaikkiin huopakaton paikkauksiin. Asiantuntevat otteet ovat välttämättömät huopakaton, eli bitumikaton korjauksessa. Katehuopaa täytyy käsitellä varoen, ettei sirotepinta vioitu turhaan. Vääränlaiset välineet tai puutteellinen tekniikka voisivat helposti synnyttää vaurion. Meiltä löytyy paikkaukseen laatutuotteet sekä materiaalin mukaiset metodit, katepinnan kulumien kunnostuksesta laajempiin huopakaton korjauksiin. Hoidamme sujuvasti myös vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Suoritamme samaten huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Vihdissä, jos katto vaurioitui vaikkapa, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Lisäksi saat toimestamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa. Teettämällä korjaukset ammattilaisella varmistat kattosi hyvinvoinnin.

Toteutamme taidolla kaikki huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vihdissä. Kunnostamme kärsineen katepinnan reiät, repeämät, painumat ja vekit. Tiivistämme saumat, joita sammal tai lumi ovat voineet katolta aukoa. Leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon myös kosteuden aiheuttamat höyrypussit. Kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, hoidamme tarpeen mukaan huopakaton tulityöt, sekä ylösnousseiden huopanaulojen tai bitumipaanujen kiinnitykset takaisin palahuopakatolle. Lisäksi saat meiltä kunnostukset huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen suhteen. Paikkauksilla palautetaan tekninen toimivuus sekä jatketaan nykykaton käyttöikää.

Peltikaton korjaus Vihti, parhaalla palvelulla sekä laadukkain tuottein

Peltikaton korjaus Vihti – vahvistamme kattosi käyttövarmuutta ja pidämme kosteuden poissa. Myös peltikaton korjaus ja tiivistys on syytä jättää ammattilaisen huoleksi. Meiltä saat paikkaustöihin kokeneet sekä taitavat kattopeltiseppämme, jotka tuntevat niin profiilipelti-, alumiini- ja kuparikatot kuin myös lukkosauma- ja konesaumakatteet. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Vihdissä. Lisäksi toteutamme peltikaton korjaustyöt saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Repertuaariimme kuuluvat kattavasti paikkaukset pienistä suuriin.

Kun peltikatto vuotaa, reikä voi olla katepinnan ruostumisen tulosta, tai vaurioita saattaa toisaalta löytyä myös liitosten ja kiinnikkeiden kohdalta. Jatkuvat lämpötilanvaihtelut saavat pellit elämään edestakaisin. Tällöin naulat nousevat törröttämään katteesta, ja liitokset alkavat irvistää. Suoritamme saumojen tiivistykset sekä peltikaton reikien paikkaukset, samoin yksittäisten kattopeltien vaihdot uusiin, kun vauriot paikantuvat tietyille osin kattoa. Hoidamme varmoin ja vakuuttavin ottein myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten kaikki peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset ja paikkaukset Vihdissä. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, tai raapi alas tullessaan peltipinnan piloille.

Tiilikaton korjaus Vihti – tiivistykset auttavat kattoa toimimaan paremmin

Tiilikaton korjaus Vihti, paikkausten ansiosta kattosi kestää paremmin säätä ja aikaa. Tiilikatonkin onnistunut paikkaus kysyy tekijältään kokemusta sekä tietotaitoa. Tunnemme hyvin sekä betonitiilikatot että perinteiset savitiilikatteet, ja hallitsemme kattavasti kaikenkokoiset sekä -tyyppiset tiilikaton korjaustyöt. Oikaisemme taidolla rakenteet, jos lumi on painanut kattoa notkolle. Meiltä sujuvat siististi ja tyylikkäin tuloksin myös haastavat aluskatteen korjaustyöt. Lisäksi suoritamme tiilikaton korjaukset saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kun tiilikatto vuotaa mistä syystä tahansa, voit kääntyä osaajiemme puoleen.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihdissä voi tarkoittaa katepinnan täsmätöitä, sillä sammal, lumi sekä lämpötilanvaihtelut jättävät kattoon jälkensä. Toteutamme lohjenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai muuten rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Tarvittaessa katsastamme katon liitoskohdat saumavuotojen varalta. Kosteus sekä jatkuvat säänvaihtelut voivat pakkasrapauttaa katon, ja lopulta murentunut tiilipinta päästää vedet vuotamaan lävitseen. Kun kosteus on lahottanut ruodepuita, katto alkaa painua alaspäin, ja jos aluskatteenkin tiiveys on kyseenalainen, voivat vauriot levitä rakenteisiin. Suoritamme Vihdissä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, samoin kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Korjaustöiden viimeistelynä uudelleenpinnoitamme tai suojakäsittelemme katteen. Näin kuluneet tiilet saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa sekä sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihti – kartoitamme huolella kohdekaton tarpeet

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihti, tukemassa kattosi tiiveyttä ja turvaa myös yläpohjan rakenteiden osalta. Aluskatteen korjaustyöt on erityisen tärkeää jättää ammattitekijälle. Jotta paikkauksesta saadaan onnistunut ja mahdollisimman pitkäikäinen, tarvitaan kattavaa ymmärrystä katon rakenteen sekä toiminnan suhteen. Meiltä löytyy laaja-alainen kokemus ja tietotaito kaikkiin aluskatteen haasteisiin. Hoidamme työt aina katolta käsin sekä turvallisuusmääräysten mukaan. Esimerkiksi kaikki limitykset ja tiivistykset on tehtävä katolle huolella, jotta aluskate saadaan taatusti tiiviiksi koko korjattavalta alueelta. Suoritamme myös asiantuntevat aluskatteen ylösnostot, kuten muun muassa tiivistämisen savupiippuun. Usein aluskate vuotaa jonkin yksittäisen elementin, kuten jiirin tai savupiipun kohdalta. Meiltä saat aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vihdissä jiirin ja savupiipun kohdalta, samoin ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun, kattoikkunan sekä kattovalokuvun kohdalta.

Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vihdissä aina tilanteen vaatimalla tavalla, asiantuntevin ammattiottein sekä peltikaton että tiilikaton osalta. Paikkaamme reiät sekä kunnostamme katolta irronneen tai roikkuvan aluskatteen. Pahempien repeämien kohdalla voimme vaihtaa uutta aluskatetta tilalle. Suoritamme katolla tarpeen mukaan myös laaja-alaisemmat korjaukset, kuten kastuneiden eristevillojen vaihdot sekä lahonneiden rakenteiden paikkaukset. Lisäämme samoin yläpohjan eristystä tai tuuletusta, jos se toimivuuden kohentamiseksi on tarpeen. Moitteeton ilmanvaihto kautta linjan on edellytys aluskatteen hyvinvoinnille.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihti – korjaus sujuu meiltä tehokkaalla ammattipalvelulla

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihti – korjaus tiivistää kattosi ongelmakohdat ja palauttaa toimintakyvyn. Läpiviennit puhkaisevat sekä vesikatteen että aluskatteen, joten korjaus vaatii varmaotteisen tekijän. Voit kääntyä puoleemme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihdissä. Räätälöimme katollesi parhaan ratkaisun yksilöllisellä laatupalvelulla. Vaihdamme falskaavat tiivistykset sekä muut vaurioituneet läpiviennin osat, ja kunnostamme samaten ammattitaidolla läpivientiä ympäröivät rakenteet. Toteutamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Meiltä saat pätevän avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihdissä, ja kokeneet ammattilaisemme hoitavat taidolla muutkin tarvittavat korjaukset. Paikkaukset säästävät aikaa ja rahaa sekä suojelevat rakenteiden terveyttä. Hanki siis katollesi parasta palvelua helposti ja huokeasti kauttamme!

Scroll to Top