Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Imatra

Katon korjaus Imatra – Teemme iloisin mielin kaikki kattokorjaukset, joita ikinä saatat tarvita! Ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous vaikkapa myrskyvaurioiden korjauksesta. Joka ikinen katon korjaus Imatralla tehdään erinomaisella ammattitaidolla, joten lopputulos on aina juuri sellainen kuin sen pitää olla. On upeaa, kun ei tarvitse enää pelätä sitä, että katto vuotaa. Koska tekemämme katon korjaus, paikkaus ja tiivistys voi täydentyä jollain kattohuollolla, kattosi voi saada paljon lisää käyttövuosia. Harva asia onkaan niin tympeä kuin ennenaikainen kattoremontti. Tilaa kattovuodon korjaus tai muu kattopaikkaus meiltä, niin kattosi saavuttaa todennäköisemmin teknisen käyttöikänsä päätepisteen!

Toimi heti, jos puu kaatuu talon tai mökin katon päälle. Toisin sanoen: ota saman tien yhteyttä ja tilaa katon korjaus Imatralla! Nopea toiminta on tarpeen silloinkin, kun katto vuotaa savupiipun kohdalta, tai jos katolta putoava lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon tuli reikä. Jos katto korjataan jo alkuvaiheessa, katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukselta (kuten kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtamiselta) voidaan välttyä kokonaan.

Luota meihin silloinkin, kun katon alle on jo syntynyt kosteusvaurioita tai muita ongelmia. Korjaamme katot avaimet käteen -periaatteella myös saarikohteissa. Koska aluettamme on koko Etelä-Karjala, voit tilata esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjauksen sekä tiivistyksen myös sellaisille paikkakunnille kuin vaikkapa Lappeenranta, Ruokolahti, Parikkala, Rautjärvi tai Taipalsaari.

Kattokorjauksillemme voi hakea kauttamme rahoitusta, ja työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Olisiko siis aika ottaa yhteyttä ja tilata aluskatteen korjaus tai jokin muu katon korjaus Imatralle?

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Imatra – Huopakatot korjataan tiedolla ja taidolla

Huopakaton korjaus Imatra – Kun kaipaat kerralla onnistuvaa huopakattokorjausta, ota yhteyttä meidän ammattilaisiimme! Meidän huopakattoeksperttimme tietävät, miten tasakatto, aumakatto tai vaikkapa pulpettikatto kuuluu kunnostaa. Urakan jälkeen sinulla on tiivis ja toimiva katto, mikä on valmiina ottamaan vastaan kaikkien tulevien vuodenaikojen rasitukset. Meidän kunnostamamme huopakatto ei vuoda sateella tai talvella, eikä myrskytuulikaan uhkaa rikkoa sitä.

Huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys onnistuu aina niin hyvin, koska korjaamme katot tiedolla ja taidolla, emmekä hosu missään vaiheessa urakkaa. Huopakaton korjaus Imatralla voidaan viimeistellä jollain kattohuollolla, kuten vaikkapa sammaleiden poistolla. Huollettu katto näyttää hyvältä. On kiva, että katto on ilo silmälle! Huopakaton rasituksensietokykyä voidaan lisätä esimerkiksi huopakaton pinnoituksella. Osa huopakattohuolloista tähtää ylimääräisten rasitusten poistamiseen, ja sammaleiden poisto huopakatolta on juuri tällainen huopakattohuolto (samoin lumenpudotus: sillä voidaan ehkäistä esimerkiksi tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys talven jälkeen).

Huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa tai mantereella kannattaa aloittaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Jos katolla ei käy usein, ei pysy kartalla katon tarpeista. Rohkaisemmekin tarkastamaan bitumikaton kunnon puolivuosittain. Ota heti yhteyttä, jos huomaat, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Tilaa huopakaton korjaus Imatralle meiltä myös siinä tapauksessa, että katolla on reikiä, ryppyjä tai esimerkiksi repsottavia saumoja.

Korjaamme kattosi verrattomalla tietotaidolla myös silloin, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut talon päälle. Aloitamme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt niin nopeasti kuin suinkin mahdollista, sillä jos huopakaton korjaus Imatralla lykkääntyisi, voisi syntyä lisävahinkoja ja turhaa stressiä.

Peltikaton korjaus Imatra – Ihanteellisella tavalla toteutettu peltikattokorjaus alkaa yhteydenotostasi

Peltikaton korjaus Imatra – Me maltamme olla huolellisia, kun korjaamme omakotitalosi tai kesämökkisi peltikattoa! Kunnostamme kerrassaan erinomaisella tavalla myös pihasaunan, autotallin, autokatoksen tai jonkin muun ulkorakennuksen peltikaton. Peltikaton korjaus ja tiivistys onnistuu suorastaan ihanteellisella tavalla, sillä ensin selvitämme kattosi todelliset tarpeet. Sen jälkeen toteutamme peltikattourakan, minkä aikana puutumme näihin tarpeisiin. Kattourakka toteutetaan asiantuntevin ja erittäin huolellisin ottein, eikä hintakaan muodostu kynnyskysymykseksi, sillä hinnoittelemme peltikattojen korjaukset Imatralla varsin kohtuullisesti.

Anna meidän hoitaa peltikaton reikien paikkaus tai vaikkapa peltikaton myrskyvaurioiden korjaus puolestasi, eli ota yhteyttä ja pyydä tarjous avaimet käteen -pakettina tehtävästä peltikattokorjauksesta. Muuta ei tarvita, sillä me hoidamme kaiken tästä eteenpäin. Se, mitä kaikkea peltikaton korjaus Imatralla sisältää, riippuu täysin tilanteesta.

Jos peltikatto vuotaa piipun juuresta, voi peltikaton korjaus Imatralla tarkoittaa ihan vain piipunjuuren tiivistämistä. Tarvittaessa tekisimme esimerkiksi peltikaton aluskatteen korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen, mutta jos mitään muuta ei tarvita, poistumme paikalta – emme halua tehdä mitään sellaista, mitä sinä tai kattosi ette oikeasti tarvitse.

Peltikaton korjaustyöt saaressa tai muualla voivat liittyä myös rajuilman aiheuttamiin vaurioihin. Jos myrsky irrotti kattopellit tai peltilistat, voidaan tarvita ainakin joidenkin kattopeltien vaihtoa. Lopuksi voimme asentaa kattopeltien lisäkiinnitykset – tai toteuttaa vaikkapa kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdon uusiksi kateruuveiksi. Katonkorjauspalvelumme hallitsee myös isommat urakat, joten luota meihin silloinkin, jos myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle.

Tiilikaton korjaus Imatra – Timanttinen katonkorjauspalvelumme tarjoaa ratkaisun joka tilanteeseen

Tiilikaton korjaus Imatra – Timanttiset tiilikattoammattilaisemme osaavat laittaa kattosi loistokuntoon! Ota yhteyttä silloinkin, kun tilanne vaikuttaa pahalta – eli esimerkiksi silloin, jos myrsky on kaatanut puun tiilikaton päälle. Mikäli tiilikattoremonttia ei ole aivan pakko tehdä, annamme oivallisen tarjouksen tiilikaton korjauksesta, paikkauksesta ja tiivistyksestä.

Toimimme näin silloinkin, kun on kyse siitä, että tiilikatto vuotaa. Tiilikattovuoto voi aiheuttaa kosteusvaurioita katon alle. Jos katon alta löytyy lahoa ja hometta, teemme tarvittavat toimenpiteet ongelmien poistamiseksi päiväjärjestyksestä. Lahon vaurioittamat puuosat pitää uusia, sillä muuten lahosta ei pääse eroon. Märät ja/tai homeiset eristeet tulee ensi tilassa uusia. Vuotavan tiilikaton korjaus Imatralla voi edellyttää myös tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä. Tietenkin meidän tulee paikata myös vesikate, jotta katto ei enää vuotaisi. Vesikatteen paikkaus voi tarkoittaa esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihtoa.

Tiilikaton korjaus Imatralla liittyy melko usein rikkinäisten tiilien uusimiseen, koska tiiliä voi aina välillä mennä rikki. Tiiliä voi myös irrota. Kova tuuli voi irrottaa reunatiilen, harjatiilen tai jonkin muun kattotiilen. Katto onkin hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta rikkinäisten tiilien vaihto tai jotkin muut tiilikaton korjaustyöt esimerkiksi saaressa voitaisiin toteuttaa jo varhaisessa vaiheessa.

Tältä timanttiselta katonkorjauspalvelulta löytyy oikea ratkaisu ihan joka tilanteeseen. Jos siis huomaat tarvitsevasi esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjausta, pyydä meiltä tarjous tiilikaton korjauksesta Imatralla. Korjaamme katon taidokkain ottein, ja lopuksi voimme toteuttaa jonkin tiilikattohuollon.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatra – Ideaalilla tavalla korjattu aluskate voi pelastaa kattorakenteet

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatra – Aluskatteen kunto on sen verran tärkeä asia, että aluskatteen kunnostus kannattaa tilata alan parhailta ammattilaisilta! Käänny siis puoleemme, jos tarvitset esimerkiksi aluskatteen korjausta ja paikkausta savupiipun kohdalta. Me tiedämme, kuinka aluskate paikataan ideaalilla tavalla, ja kuinka aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun tulee toteuttaa.

Sinua kiinnostaa varmasti se, mitä aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatralla maksaa. Kaikki kattokorjauksemme hinnoitellaan tapauskohtaisesti, joten tässä vaiheessa emme osaa sanoa, mitä juuri sinun aluskatteesi korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatralla maksaa. Annamme tarjouksemme pian sen jälkeen, kun tiedämme, mitä aluskatteesi tarvitsee. Uskomme, että olet varsin tyytyväinen siihen hintaan, millä aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys esimerkiksi jonkin läpiviennin (kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken) kohdalta onnistuu.

Aluskate kannattaa pitää kunnossa. Vain ehjästä aluskatteesta on apua silloin, jos katto vuotaa. Tiivis aluskate pitää kattorakenteet kuivina, kunnes vesikate ehditään paikata. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatralla kannattaa tehdä ajoissa senkin takia, että ehjä aluskate suojaa kattorakenteita myös mahdolliselta kondenssivedeltä.

Mistä sitten tietää, että tarvitsee esimerkiksi aluskatteen korjausta jiiristä (eli sisätaitteesta)? Tässä auttaa se, että vierailee katon alla puolivuosittain. Voi olla, ettet tarvitse kertaakaan peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta sekä tiivistystä. Aluskatteen kuntoa kannattaa kuitenkin seurata.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Imatra – Korjaus onnistuu meiltä aina yhtä taitavin ottein

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Imatra – Korjaus onnistuu aina yhtä hyvin, kun tilaat sen tältä katonkorjauspalvelulta! Me jos ketkä tiedämme, mitä pitää tehdä, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Imatralla.

Ensin selvitämme, mitä on aiheutunut siitä, että kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) on vuotanut Imatralla. Sitten teemme katon korjauksen vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta avaimet käteen -periaatteella. 

Tarkastathan kattosi kunnon usein. Näin sinulta ei jää huomaamatta, jos kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Imatralla.

Scroll to Top