Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Kerava

Katon korjaus Kerava, kattosi kunnostus on meiltä yksilöllinen palvelu, joka toteutetaan täydellä taidolla. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan rasitukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan muhia itsekseen, korjausten kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehty katon kunnostus sitä vastoin ehkäisee vakavammat vauriot, ja katto välttää kosteus- tai lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Kun katto vuotaa, syyksi voivat paljastua sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Pikkuhiljaa tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi päästä yllättämään uuden ja terveenkin katon, mikäli siihen iskevät äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat sujuvaotteiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Kunnostamme taidolla kaikenlaiset kohteet, oli katon malli tai materiaali mikä tahansa – pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi hoidamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Palvelemme korjauksissa vuoden ympäri avaimet käteen- periaatteella, laatutuottein sekä -menetelmin aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme kuuluu Keravan ohella muukin Uusimaa; Vantaa, Tuusula, Järvenpää, Sipoo sekä Pornainen. Tehosta siis katon toimintakykyä ja sijoita sen tuleviin käyttövuosiin – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Keravalla!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Kerava – paikkaus vaikuttaa koko talon turvaan ja hyvinvointiin

Huopakaton korjaus Kerava, kunnostamme katoltasi varmoin ottein kaikenkokoiset vauriot. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskytuhot. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset ympäristön kulutukset, kuten sammalkasvusto ja lumikuorma sekä auringon paahtava uv-säteily. Ikääntymisen myötä kattohuovat kuivuvat, jolloin halkeilua tapahtuu helpommin, ja kun suojaava sirotepinta hiipuu pois, alttius vaurioille kasvaa. Kermeihin voi ilmestyä painumia, kupruja, reikiä, vekkejä tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa lukuisista liitoskohdistaan – erityisen vuotoherkkiin elementteihin kuuluvat saumat, jiirit sekä läpiviennit.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Keravalla, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme tarkasti kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä ensiluokkaisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Toteutamme Keravalla tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Kerava – paikkaus pitää kattosi ensiluokkaisessa iskussa

Peltikaton korjaus Kerava, paikkaukset säilyttävät toimivuuden kohdillaan, kun laitat asialle pätevät ammattilaisemme. Kunnostamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai ehkäpä kattoon ovat päässeet iskemään myrskyn tai lumen tekemät tuhot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Keravalla edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa tapauksissa riittävä korjaustoimi on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Keravalla. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kerava, tunnollinen toteutuksemme varmistaa vesitiiveyden

Tiilikaton korjaus Kerava – hoidamme paikkaukset huolellisin ottein ja ensiluokkaisilla tuotteilla. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Esimerkiksi sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa syvälle tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella omat haasteensa tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, joka säänvaihteluissa vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Tämä tuhoisa kierre tunnetaan tiilikaton pakkasrapautumisena, ja kun vesi pujahtaa rei’istä katteen alle, kosteus pääsee lahottamaan ruodepuut. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne – siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Keravalla hoituu taidolla toimestamme, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla, samoin rakenteiden lahovauriopaikkaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen kattotiilien pintakäsittelyllä, jotta rapautunut kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kerava, toteutamme katollesi tyylikkäät laatupaikkaukset

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kerava – laaja-alainen kokemuksemme palvelee kattosi etua ja hyvinvointia. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai roikkuu irti paikoiltaan, ei vesi pääse poistumaan räystäitä kohti, vaan se päätyy yläpohjan riesaksi. Pienikin vuoto saattaa välikatolla johtaa mittavan kokoisiin ongelmiin, joten kunnostukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat siistit ja sujuvat paikkaukset kaikenlaisissa kohteissa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja kattotöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Keravalla hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kerava – korjaus mahdollistaa pitkäikäisen ja hyvinvoivan katon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kerava – korjaus pidentää ja parantaa kattosi elinkaarta, kun työt hoitaa ansioitunut ammattitiimimme. Läpiviennit puhkaisevat sekä vesikatteen että aluskatteen, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Keravalla, turvallinen ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet kattoasiantuntijamme. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme haurastuneet tiivistykset ja loppuunsa kuluneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Keravalla – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Scroll to Top