Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Kouvola

Katon korjaus Kouvola – toimiva katto ja kestävä työnjälki syntyy taitavien ammattilaistemme käsissä. Korjaustarpeen luonne sekä laajuus vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, niin että täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa taas voidaan kaivata astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon haasteisiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Pikkuhiljaa pellit ruostuvat, tiili murentuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa.

Toteutamme tasokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kouvolassa, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Käsiimme voit uskoa luottavaisin mielin kaikenkokoiset ja -tyyppiset kohteet – paikkaamme pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toimialueeseemme kuuluu Kouvolan ohessa koko Kymenlaakso; Pyhtää, Kotka, Hamina, Miehikkälä, Virolahti, Jaala, Kuusankoski, Anjalankoski, Valkeala ja Elimäki. Hoidamme korjaukset asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Sijoita siis talon turvaan ja hyvinvointiin teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Kouvolassa!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Kouvola, tehostamassa kattosi toimintakykyä

Huopakaton korjaus Kouvola – pätevät tekijämme hoitavat kuntoon niin pienet kuin suuretkin vauriot. Huopakaton, eli bitumikaton voivat päästä yllättämään muun muassa myrskytuhot. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Huopakaton laittavat niin ikään lujille arkiset ympäristön kulutukset, kun mekaaninen sekä kemiallinen rasitus syövät suojaavan sirotteen pois. Lisäksi ikääntyminen ja uv-säteily pääsevät kuivattamaan huopia, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Kermeihin voi ilmestyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumoja kiusaavat sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kouvolassa, katollesi soveltuvin käsittelyainein sekä vaurioiden mukaisin menetelmin. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on optimaalinen katollesi. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet tai aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit pullistumien tasoittamista varten. Suoritamme Kouvolassa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä pienet ja suuret huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kouvola, paikkaamme kolhut ja korroosion jäljet

Peltikaton korjaus Kouvola – ammattilaisemme toteuttavat kattosi parhaaksi sujuvat laatupaikkaukset. Myös peltikaton saattavat äkisti rikkoa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Peltikaton haasteisiin kuuluvat kuitenkin myös arkisemmat ympäristön kulutukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa rei’ittävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kouvolassa aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa riittävä korjaustoimi on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samaten huolella; näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjaustulos on mahdollisimman pitävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen kohdalle, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun pitäen kiinnitetty liian harvaan. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Kouvolassa, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kouvola – katepinnan suoja ja tiiveys kuntoon

Tiilikaton korjaus Kouvola, kestävät paikkaukset kaikenlaisiin kohteisiin hoitaa ammattitiimimme. Tiilikattoonkin saattavat päästä iskemään myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa ympäristön rasituksissa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta ravinteita sekä upottaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilikatto rikkoutuu niin, että vesi pääsee kastelemaan ruodepuut, ja kun tiilten kiinnityskohdat vähitellen lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne. Siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kouvolassa hoituu taidolla kauttamme, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Olennaista on, että korjaustoimiin tartutaan riittävän hyvissä ajoin – näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä suuremman kokoluokan remontit. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kouvolassa, samoin yläpohjan lahovauriokorjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta rapautunut kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kouvola – toteutamme paikkaukset kokenein ottein

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kouvola, varmistamme katollesi parhaan tiiveyden ja tehokkaan toimintakyvyn. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai se roikkuu irti paikoiltaan, ei vesi pääse ohjautumaan räystäitä kohden, vaan se viipyy yläpohjan vaivoina. Meiltä saat sujuvat ja siistit paikkaukset kohteessa kuin kohteessa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kouvolassa.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja kattotöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan yleisen kunnon. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat, ja parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon takia on tarpeen. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta, sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kouvolassa läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kouvola – korjaus säästää aikaa, rahaa sekä kattoa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kouvola – korjaus pienentää tulevien remonttien tarvetta, kun jätät työt pätevien osaajiemme käsiin. Läpiviennit muodostavat varteenotettavan vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen ja aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kouvolassa, kutsu paikalle kokeneet ammattilaisemme palauttamaan kattosi tiiveys. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, samoin kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja falskaavat tai vioittuneet tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä niiden puuttuvat tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kouvolassa, ja samalla toteutamme muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Palkintona on tiivis ja toimiva katto, joka säilyttää suojassa rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauspalvelusta!

Scroll to Top