Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Huopakattoremontti Helsinki

Huopakattoremontti Helsinki, hykerryttävän hyvää palvelua! Tilatessasi huopakattoremontin Helsingissä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, hoituu kaikki sujuvasti, ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti projektin alkumetreiltä maaliviivalle.

Tiedämme, että tämä on paljon luvattu. Pelkästä sanojen helinästä ja myyntipuheista ei kutenkaan ole kyse.

Kattoremonttipalvelumme huopakate-eksperteillä on huopakattoremonteista nimittäin huikean vankka kokemus. Graniitinlujan kokemuspohjan ansiosta askelmerkkimme ovat selvät projektin kaikissa vaiheissa, ja pystymme pitämään urakan budjetin aisoissa työn ja materiaalien laadusta tinkimättä.

Yhtä tasokasta palvelua voi olla hankala saada muilta Helsingissä toimivilta urakoitsijoilta. Saattaa olla, että edes naapurikunnista (esimerkiksi Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula ja Vihti) et saa vastaavaa laatupalvelua – ainakaan yhtä kilpailukykyiseen hintaan.

Ota siis yhteyttä, kun huopakattoremontti Helsingissä tai muualla Uusimaa-alueella sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi. Tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista voit pyytää meiltä näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Siihen menee vain viitisen minuuttia!

Huomaa, että asuinrakennusten (esimerkiksi omakotitalojen ja kesämökkien) ohella remontoimme mielellämme piharakennustenkin huopa- ja bitumikatteet. Meiltä voit siis tilata huopakattoremontit Helsingin seudulla myös autotalleille, varastoille, pihasaunoille ja muille vastaaville.

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous, niin lähetämme ammattilaisemme katsastamaan huopakattosi veloituksetta.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen huopakattoremontista. 

– Kattoremontin toteutus laatupalveluna –

Toteutamme huopakattoremontin alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla. Meiltä löytyy erityisen laaja tietotaito huopakattotöistä, joten voit huoletta luottaa kattosi ammattilaistemme käsiin.

Palahuopakattoremontti Helsinki, näistä syistä se kannattaa!

Palahuopakattoremontti Helsinki, miksi ryhtyä remontoimaan? Vaikka katon kuntoa tulisikin aina ensisijaisesti ylläpitää huoltamalla ja korjaamalla, on paljon tilanteita, joissa huopakattoremontti on fiksumpi ratkaisu – niin ajankäytöllisesti kuin taloudellisestikin ajatellen.

Huopa- tai palahuopakattoremontti Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi voi olla hyvä ajatus esimerkiksi näissä tilanteissa:

  • Sammal ja jäkälä eivät pysy kattohuovista erossa edes puhdistuksen, sammaleenpoiston ja uudelleenpinnoituksen voimalla.
  • Katon vesitiiviydessä on isoja kysymysmerkkejä, vaikka kattoa on jo paikattu ja tiivistetty sieltä täältä.
  • Katolla alkaa olla jo ikää. Yleensä huopa- tai palahuopakattoremontti Helsingissä kannatta ottaa tehtävälistalle viimeistään katon 40-vuotispäivän tietämillä, vaikka katto olisi silmämääräisesti vielä kohtalaisessa kunnossa.

Varmuudella emme kuitenkaan voi täältä ruudun toiselta puolelta sanoa, joko huopa- tai palahuopakattoremontti Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi olisi ajankohtainen. Se selviää vasta sitten, kun olemme nähneet kohteesi omin silmin.

Ota siis yhteyttä, ja pyydä asiantuntijamme tekemään maksuton kattoremontin tarvekartoitus! Käynnin jälkeen voimme tehdä loistotarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista tarpeen vaatiessa.

Huopakaton uusiminen Helsinki – huopakattoremontilla korttelin komein katto?

Huopakaton uusiminen Helsinki – saisiko olla korttelin komein katto? Huopakattoremontilla se onnistuu!

Huopakaton uusiminen Helsingissä on nimittäin oivallinen tilaisuus parannella kattoa niiltä osin kuin se ei ole täysin mieleinen. Kaikki kattomuutokset onnistuvat urakan yhteydessä harvinaisen helposti ja huokeaan hintaan.

Miten olisi esimerkiksi uusi väri? Perinteisen mustan, harmaan, ruskean ja punaisen ohella kattohuopia ja bitumilaattoja on olemassa nykyään myös vihreänä ja sinisenä.

Bitumipaanuja on saatavilla jopa kaksivärisenä. Kaksivärisessä palahuovassa kuvion ”kärki” ja ”tyvi” ovat keskenään eri väriset.

Tai ehkä haluatkin vaihtaa katon tyyppiä? Huopakatteita on olemassa karkeasti kolmenlaisia (tiivissaumaisia bitumikermikattoja, palahuopakattoja ja kolmiorimakatteita), ja kullakin huopakattotyypillä on omat viehättävät erityispiirteensä.

Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan huopakaton uusimista Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi tuota pikaa! Tarvittaessa voimme auttaa myös muutoksiin liittyvissä lupa-asioissa.

Palahuopakaton uusiminen Helsinki, samalla kannattaa uusia kattotuotteet

Palahuopakaton uusiminen Helsinki, uusitaanhan samalla myös kattotuotteet ja -läpiviennit? Huopa- ja palahuopakattoremontin yhteydessä on hyvä päivittää myös katon varustus, sillä niin kattotuotteet kuin -läpiviennitkin tulevat ennen pitkää tiensä päähän – ihan niin kuin kattohuovatkin.

Ainakin kattoturvatuotteet kannattaa ehdottomasti vaihtaa uusiin. Kattoturvatuotteita ovat esimerkiksi lumiesteet, lapetikkaat, kattopollarit ja talotikkaat. Vaikka vanhojen kattoturvatuotteiden uusiokäyttö on periaatteessa mahdollista, aikansa eläneet kattoturvatuotteet ovat iso turvallisuusriski.

Samoin kattoikkunat ja valokuvut sekä kattotarkastusluukut on paras uusia huopakattoremontin yhteydessä. Vanhetessaan läpivientien tiivisteet haurastuvat, ja iäkäs kattoikkuna, -kupu tai -luukku voi hyvinkin vuotaa – olkoonkin, että päällisin puolin tuote olisi vielä kunnossa.

Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Helsingissä on oivallinen tilaisuus uusia myös sadevesijärjestelmä, pieneläinesteet, lintupiikit ja piipunhattu. Kaikkien kattotuotteiden uusiminen onnistuu helpoiten ja edullisimmin kattoremontin yhteydessä.

Mitä jos asennettaisiin katolle samalla sykkeellä myös kourallinen aurinkopaneeleita? Älä jätä mitään hampaan koloon, sillä seuraavan kerran huopa- tai palahuopakaton uusiminen Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi on todennäköisesti edessä vasta useiden vuosikymmenten kuluttua.

Helsinkiläinen, tarvitsetko huopakattosi saneeraukseen rahoitusta?

Helsinkiläinen, mietityttääkö huopakattoremontin hinta tai huopakattoremonttiin liittyvät raha-asiat ylipäätään? Epäiletkö tarvitsevasi urakkaan rahoitusta kilpailukykyisistä hinnoistamme ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta?

Ei syytä hikoiluun! Kauttamme voit nimittäin hakea helposti myös joustavaa remonttirahoitusta niin halutessasi.

Rahoituksen hakeminen käy kätevästi netissä, eikä kivijalkakonttoriin asti tarvitse vaivautua. Rahoituspäätöksenkin saat vikkelästi.

Rahoitus ja osamaksu voivat joskus tuoda talouteen mukavaa liikkumavaraa huopakattoremontin kynnyksellä etenkin, jos katon kunnostustarpeet tulevat täytenä yllätyksenä. Jos esimerkiksi puu sattuu kaatumaan katon päälle, eikä vakuutus syystä tai toisesta korvaa tuhoja, rahoituksen ansiosta kattoparkaa ei tarvitse jättää kärsimään vaivoistaan yhtään sen pidemmäksi aikaa kuin on aivan välttämätöntä.

Ennen kuin haet rahoitusta tai stressaat raha-asioista millään tasolla, kannattaa kuitenkin pyytää meiltä rohkeasti tarjous huopakattoremontista Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi. Todennäköisesti murehdit aivan turhaan! Vaikka kohteesi sijaitsisi saaressa tiettömän taipaleen päässä, kattoremonttipalvelumme kautta huopakattoremontti Helsingissä tai muualla Uusimaalla hoituu aina yhtä kilpailukykyisin kustannuksin.

Scroll to Top