Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Tuusula

Katon korjaus Tuusula – Tehokkaat ja taitavat katon kunnostuksemme hyödyttävät monin tavoin kattoa. Toimintavarmuus sekä tiiveys saadaan palautettua kuntoon, jolloin katto pystyy jälleen parhaalla tavalla suojaamaan rakenteiden terveyttä. Katolta löytyy moitteeton vedenpoisto, eristys ja ilmanvaihto. Tämä pitää loitolla lahohaitat sekä suuremman kokoluokan remontit. Kun katon korjaus, paikkaus ja tiivistys toteutetaan hyvissä ajoin, epäkohdat saadaan yleensä hoidettua pienillä ja edullisilla toimilla. Viivyttely kattotöiden suhteen voi sen sijaan johtaa vakaviin ongelmiin. Kunnostettu katto myös näyttää hyvältä ja istuu tyylikkäästi julkisivuun. Ennen kaikkea katto pystyy toimimaan tehtävässään mahdollisimman pitkään.

Hoidamme varmoin ammattiottein kaikki katon korjaukset Tuusulassa, tarvitsitpa kattovuodon tiivistystä tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Akuuteissa tilanteissa pääsemme paikalle nopeallakin aikataululla. Saat meiltä vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä revenneen aluskatteen korjaukset. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai jiirin tai kiinnikkeen kohdalta, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, ja tuloksena kattoon syntyi reikä. Toteutamme korjaukset asiantuntevasti avaimet käteen- periaatteella, laatutuottein sekä -menetelmin aina kattosi parasta ajatellen. Paikkaamme ja tiivistämme turvallisin ottein kaikenlaiset katot sekä kohteet: harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan.

Meiltä saat luotettavat katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset Tuusulassa, tarvitsitpa sitten omakotitalon, kesämökin, autotallin tai varaston katon korjausta. Kauttamme hoituvat kätevästi tarpeen mukaan muutkin kattopalvelut – huollot, puhdistukset, pinnoitukset, lumenpoistot ja niin edelleen. Toimialueeseemme sisältyy Tuusulan ohella koko Uusimaa, kuten Vantaa, Hyvinkää, Nurmijärvi, Mäntsälä ja Järvenpää. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Kattotyömme kannattaa tietysti hyödyntää myös kotitalousvähennyksessä verotuksessa. Kun siis katto vuotaa tai on muuten ongelmissa, käänny ammattilaistemme puoleen. Toteutamme korjaukset laatupalvelulla ja loistavin lopputuloksin!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Tuusula, varmalla ja vakuuttavalla ammattipalvelulla kattotiimimme toimesta

Huopakaton korjaus Tuusula – taidokas kunnostus osaajiemme kautta palauttaa kattosi tiiveyden. Huopakatolla, eli bitumikatolla kokemus sekä tietotaito materiaalien suhteen on tärkeää. Kattoa täytyy käsitellä varoen ja asiantuntevin ottein, sillä taitamaton tekniikka tai vääränlaiset välineet voivat vioittaa sirotepintaa. Meille ovat uramme aikana tulleet tutuiksi kaikenlaiset huopakatteet – perinteiset palahuopa- ja kolmiorimakatot sekä modernit bitumikermikatteet. Hallitsemme haastavat huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, ja teemme rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tuusulassa. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa. Katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Teemme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tuusulassa silloinkin, kun tarvitaan suuremman kokoluokan töitä, kuten myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tiivistämme huopakaton saumakohdat, joita sammal on saattanut aukoa, ja paikkaamme katteesta reiät, repeämät, painumat, kulumat tai vekit. Kiinnitämme paikoilleen palahuopakatolta mahdollisesti ylösnousseet huopanaulat, ja samaten liimaamme sekä tiivistämme kuntoon irronneet bitumipaanut. Jos kosteutta on päässyt kermien väliin ja kate on pullistunut kupruille, viillämme auki nämä niin sanotut höyrypussit katepinnan tasoittamista varten. Kun siis huopakatto tai palahuopakatto alkaa vuotaa, käänny viipymättä puoleemme. Palautamme teknisen toimivuuden, jotta kate pysyy jatkossakin hyvänä.

Peltikaton korjaus Tuusula, kunnostukset pitävät kattosi terveenä

Peltikaton korjaus Tuusula – tyylikäs ja asiantunteva palvelu kauttamme niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Peltikatonkin korjaustyöt sujuvat parhaiten kokeneiden ammattilaistemme käsissä. Meille ovat tulleet vuosien varrella tutuksi kaikenlaiset kohteet – alumiini-, kupari- ja profiilipeltikatot sekä lukkosauma- ja konesaumakatteet. Kattopeltiseppämme hoitavat sujuvasti peltikaton reikien paikkaukset, samoin yksittäisten kattopeltien vaihdot uusiin, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Suoritamme tunnollisesti kiinnikkeisiin liittyvät täsmätyöt: kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Pätevien tekijöidemme toimesta saat peltikaton korjaukset ja tiivistykset Tuusulassa, samoin peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Kutsu meidät toteuttamaan täsmäpaikkaukset, kun peltikatto vuotaa Tuusulassa. Joissakin tapauksissa tämä saattaa tarkoittaa peltikaton myrskyvaurioiden korjausta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Arkisetkin säänmuutokset saavat aikaan löystymistä peltien liitoksissa, ja vanhemmiten korroosio valtaa katon, ruostuttaa sekä reikiinnyttää pellit. Toisinaan vaurioita tai vuotoja paikantuu myös peltikaton aluskatteen tienoille. Kyseessä voi olla mekaaninen vaurio, kuluma tai asennusvirhe. Meiltä saat taitavat peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Kunnostamme lahonneet rakenteet sekä kastuneet eristevillat.

Tiilikaton korjaus Tuusula – paikkaus hoituu kauttamme kaikille katoille

Tiilikaton korjaus Tuusula, sujuvat paikkaukset pelastavat kattosi ennenaikaiselta remontilta. Myös tiilikaton kohdalla tarvitaan kattava sekä ajantasainen tietotaito korjauksiin. Kunnostamme kokenein ammattiottein tiilikatot laidasta laitaan, niin uudemmat, nykyaikaiset betonitiilikatot kuin perinteiset savitiilikatteetkin. Kauttamme hoidetaan tyylipuhtaasti myös kokonaisvaltaiset korjaustyöt, kuten tiilikaton äkillisten myrskyvaurioiden korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Toteutamme rakennekorjaukset, jos vaikka katto on painunut notkolle. Lisäksi teemme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset Tuusulassa.

Tiilikaton korjaus Tuusulassa paikkaa sammaleen ja lumikuorman jäljet, sekä hoitaa kuntoon lämpötilanvaihteluissa pakkasrapautuneet tiilet. Sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa huokoiseen katepintaan. Lumi taas kasvattaa rakenteiden taakkaa sekä rikkoo katolta saumoja. Saat meiltä haljenneiden, paikoiltaan irronneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, samoin kunnostukset muun muassa pellitysten sekä kattoturvatuotteiden suhteen. Aluskate tai yläpohjan rakenteet saattavat nekin kaivata paikkausta, kun tiilikatto vuotaa. Lisäksi suoritamme tiilikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa. Kunnostusten lopuksi voimme vielä tarpeen mukaan pinnoittaa tai suojakäsitellä katteen. Näin kärsineet tiilet saadaan jälleen suojaan kosteuden sekä kasvuston vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusula, tunnollinen toteutus suojaa myös rakenteet

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusula – meiltä saat pätevän ammattipalvelun kohteeseen kuin kohteeseen. Aluskatteen korjaus edellyttää erityisen vahvaa tietotaitoa. Osaajiltamme löytyy kattava ymmärrys katon rakenteen sekä toiminnan suhteen, niin että yläpohjasta saadaan tehtyä kaikin puolin toimiva kokonaisuus. Suoritamme kaikki aluskatteen kunnostukset kokemuksen suomalla varmuudella, katolle turvallisin menetelmin sekä yksilöllisesti kohteen mukaan. Varmistamme, että limitykset ja tiivistykset tehdään kautta linjan huolella; näin vedenpitävyys saadaan toteutettua koko katon matkalta. Hoidamme asiantuntevat ylösnostot, kuten tarkan tiivistämisen savupiippuun. Usein aluskate vuotaa juuri yksittäisten elementtien, kuten jiirin tai savupiipun kohdalta. Meiltä saat katolle pätevän palvelun yksityiskohtia myöten. Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Tuusulassa jiirin ja savupiipun kohdalta, samoin kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Tilaa kauttamme peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusulassa, niin saat meiltä katollesi laatutekijät sekä luotettavan korjaustuloksen. Paikkaamme reiät, repeämät tai muut vauriokohdat aluskatteesta. Jos aluskate roikkuu tai on paikoittain irronnut, teemme aluskatteen osittaiset vaihdot. Suoritamme siististi ja sujuvin ottein kattavatkin yläpohjan korjaustyöt, kuten vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä uusimme kastuneet rakenteet. Tarvittaessa parannamme katon toimivuutta eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Aluskatteen kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että ilmanvaihto toimii koko katon alueelta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusula – korjaus vahvistaa kattosi toimintakykyä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusula – korjaus tukee koko katon kunnossapitoa ja ehkäisee isommat vauriot. Läpivientien paikkauksen tekee haastavaksi niiden rakenne; niinpä jälleen tarvitaan kokenutta ammattitekijää. Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusulassa. Suunnittelemme ja suoritamme työt alusta loppuun yksilöllisesti kattosi mukaan. Vaihdamme virttyneet tiivistykset sekä aikansa eläneet suojapellit, ja asennamme puuttuvat ylösnostot sekä korjaamme muut läpivientien epäkohdat. Jos tilanne on muhinut jo pidemmän aikaa ja kosteus ehtinyt yläpohjaan, kunnostamme niin ikään ammattitaidolla läpivientiä ympäröivät rakenteet. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Kutsu meidät apuun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusulassa, niin toteutamme korjaukset laatutuotteilla ja asiantuntevin ottein. Paikkaus sekä tiivistys hyödyttävät kattoa pitkälle tulevaisuuteen. Saat tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden, joka pitää suojassa rakenteet!

Scroll to Top