Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Porvoo

Katon korjaus Porvoo – siistit paikkaukset pitävästi kauttamme kaikentyyppisiin kohteisiin. Meiltä saat katollesi taitavat ammattilaiset sekä tehokkaat korjausmetodit. Ajoissa toteutetuista kattovuodon korjauksista on monenlaista iloa ja hyötyä; ennen kaikkea katto saa takaisin tiiveyden ja parhaan käyttövarmuuden. Kun kaikki katolla toimii kuten pitääkin piipunhatusta ränneihin saakka, on talosi rakenteilla moitteeton suoja, joka myös kauniisti koristaa julkisivun. Mitä aiemmin teetät katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa, sitä pienemmät ja edullisemmat toimenpiteet yleensä riittävät kunnostusta ajatellen. Jos katto vuotaa sitä vastoin pitkään itsekseen, ja kosteus pääsee lahottamaan yläpohjaa, syntyy laajempia ja ikävämpiä kosteusvaurioita tai pahimmillaan jopa sisäilmaongelmia. Ammattitaidolla toteutettu katon korjaus mahdollistaa pitkäikäisen ja hyvinvoivan katon. Näin säästyy sekä aikaa että rahaa, kun isommat remontit pidetään poissa.

Kattopalvelumme hoitaa tyylillä ja taidolla kaikki katon korjaustyöt Porvoossa – tihkuvuotojen paikkaukset, aluskatteen korjaukset sekä kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot. Tai kaatuiko puu talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui? Tällöin saat osaajiltamme varmoin ottein myrskyvaurioiden korjaukset. Laadukkaat tuotteet sekä työkalut varmistavat kauniin ja kestävän tuloksen, ja meiltä löytyy kokemuksen suoma varmuus haastaviakin kohteita silmällä pitäen. Kunnostamme tiili-, pelti- sekä huopakatot harjakatosta tasa- ja taitekattoon, ja tarpeen mukaan suoritamme myös katon korjaukset saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kauttamme onnistuvat kattavatkin toimet katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Tarjoamme kunnostuksiin avaimet käteen- palvelua joustavasti ympäri vuoden.

Hoidamme homman, kun katto vuotaa jiiristä tai vaikkapa savupiipun kohdalta, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, ja seurauksena kattoon syntyi reikä. Myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus ja tiivistys sujuvat meiltä, samoin sadevesikourujen saneeraukset sekä kattavat rakennemuutokset. Osaajiltamme saat edullisesti ja ensiluokkaisesti muutkin kattopalvelut – huollot, puhdistukset ja lumenpoistot sekä uudelleenpinnoitukset tai -maalaukset. Toimialueeseemme sisältyy Porvoon ohella muukin Uusimaa, kuten Myrskylä, Askola, Loviisa, Sipoo sekä Pornainen. Joustavampaa rahoitusta on mahdollista hakea tarpeen mukaan sivujemme kautta. Lisäksi kannustamme asiakkaitamme hyödyntämään kattotöiden kotitalousvähennyksen. Meille voit uskoa niin omakotitalon, autotallin, kesäasunnon kuin saunamökin katon korjaukset – tuloksena on terve ja tiivis katto, joka kestää taas säätä sekä aikaa!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Porvoo, tukemassa kattosi kokonaisvaltaista terveyttä

Huopakaton korjaus Porvoo – parannamme kattosi vedenpitävyyttä ja paikkaamme kulumat kuntoon. Huopakatto, eli bitumikatto vaatii korjaajaltaan kattavaa kokemusta ja taitoa. Vääränlainen tai varomaton käsittely tekee huovalle helposti hallaa, joten korjaukset on paras teettää ammattiosaajalla onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi. Meiltä löytyy katolle laadukkaat massat ja muut tiivistemateriaalit, sekä ajantasainen tietotaito liittyen huopakaton haasteisiin ja erityistarpeisiin. Tunnemme tarkasti niin bitumikermikatteet kuin perinteiset palahuopakatot. Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt myös kaikissa saarikohteissa.

Huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoossa hoidetaan yksilöllisesti kauttamme. Ensiksi on tietysti otettava selvää, miksi huopakatto tai palahuopakatto ylipäänsä vuotaa. Tiivistämme saumat, jotka ovat voineet aueta sammaleen tai lumikuorman takia, sekä katepinnasta löytyvät halkeamat, joita väistämättä iän myötä syntyy. Paikkaamme reiät ja yksittäiset kulumat laadukkain, kestävin tuottein. Tasoitamme ammattitaidolla myös kuprut sekä pullistumat, eli niin sanotut huopakaton höyrypussit. Meiltä saat samaten huopakaton tulityöt sekä tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Tai ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tällöin suoritamme huopakatolle sekä palahuopakatolle myrskyvaurioiden korjaukset Porvoossa, tehokkain ja osaavin ammattiottein kaikentyyppisiin kohteisiin.

Peltikaton korjaus Porvoo – toimimme kattosi tiiveyden parhaaksi

Peltikaton korjaus Porvoo, tyylikästä ja asiantuntevaa kattopalvelua joustavasti kohteen mukaan. Lähetämme paikalle parhaat kattopeltiseppämme, joille kunnostus on varsin tuttua puuhaa. Uramme aikana kokemusta on karttunut monennäköisistä peltikatteista, aina profiilipellistä alumiini- ja kuparikattoihin sekä lukkosauma- ja konesaumakatteisiin. Meiltä löytyy työhön asianmukaiset menetelmät sekä kaikki tuotteet ja tarvikkeet, joita tarvitaan kun halutaan palauttaa peltikatto ensiluokkaiseen kuntoon. Toteutamme huolelliset ruosteenpoistot korroosion syömään katteeseen, ja suoritamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot. Meiltä sujuvat myös laajemmat peltikaton korjaukset ja tiivistykset Porvoossa, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikatto voi vuotaa mekaanisten vaurioiden, kuten myrskytuhojen johdosta, jolloin hoidamme katon säältä suojaan ja toteutamme myrskyvaurioiden korjaukset. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat äkkiarvaamatta katolta, tai sitten myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Jos liitokset eivät ole kaikilta osin tiiviit ja pellit rämisevät tuulella, teemme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä kuluneiden naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Hoidamme Porvoossa myös peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, samoin rakenteiden lahovauriokunnostukset sekä muut tarvittavat yläpohjan korjaustyöt.

Tiilikaton korjaus Porvoo, huolellinen paikkaus syntyy osaajiemme käsissä

Tiilikaton korjaus Porvoo – paikkaus hoidetaan kattosi parasta ajatellen pohjatöistä viimeistelyyn saakka. Meiltä löytyy tietotaito sekä betonitiilikattojen että perinteisten savitiilikattojen suhteen. Ammattilaisemme hoitavat hienosti esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset, jos vaikka tuuli irrotti harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tunnemme myös tiilikaton perinteiset haasteet, kuten sammalkasvuston ja pakkasrapautumisen. Osaamme auttaa niin ikään yläpohjan osalta, jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin. Kokeneilta osaajiltamme saat lisäksi tiilikaton korjaustyöt saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoossa voi olla rikkinäisten kattotiilien vaihtoa; lohjenneet ja halkeilleet tiilet on korvattava, ja irronneet yksilöt palautettava paikoilleen. Jos vaurioita löytyy kerta toisensa jälkeen samoilta kohdin kattoa, voi syyksi paljastua asennusvirhe vaikkapa sisätaitteiden tai kattovarustelujen suhteen. Tiilikaton korjaus Porvoossa voi vaatia myös katepinnan suojakäsittelyä, jotta katto pystyy jatkossa paremmin hylkimään kosteutta, likaa ja sammalta. Meiltä löytyy luotettava palvelu myös tiilikaton aluskatteen korjauksiin, tiivistyksiin ja paikkauksiin, sekä lumen alla painuneen rakenteen oikaisuun ja muihin yläpohjan korjauksiin.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoo – kattosi tarpeisiin räätälöity palvelu

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoo, varmistamassa talosi rakenteiden turvan myös pitkällä aikavälillä. Aluskate kuuluu katon haastavimpiin elementteihin sekä rakenteensa että vaatimustensa vuoksi. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoossa onkin syytä jättää ammattilaisen huoleksi, sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen osalta, jotta korjauksesta tulee laadukas. Kokenut ja taitava korjaaja huolehtii aluskatteen limitykset ja tiivistykset kohdilleen, ja hallitsee paikkaukset haastavistakin paikoista, kuten jiiristä ja sisätaitteesta. Meiltä saat aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset myös savupiipusta ja muista läpivienneistä – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Hoidamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa aina katolta käsin. Noudatamme kaikkia turvallisuusmääräyksiä, ja käytämme laadukkaita tuotteita. Meiltä löytyy syvällinen ymmärrys katon rakenteen sekä aluskatteen toiminnan suhteen, joten kauttamme saat luotettavat kunnostukset, jotka todella hyödyttävät kattoa. Vesitiiveyden lisäksi varmistamme, että eristys ja ilmanvaihto ovat riittävällä tolalla – näin vältetään ikävät kondenssivuodot sekä lahovauriot rakenteiden osalta. Kuluneesta aluskatteesta voi löytyä yksittäisiä reikiä, venymiä tai repeämiä. Näihin hoidamme paikkaukset ja tiivistykset, sekä tarvittaessa aluskatevuotien vaihdot. Tunnistamme katolta ja korjaamme kuntoon myös mahdolliset asennusvirheet; aluskate on voitu asentaa väärälle kireydelle, tai väärinpäin tai väärästä suunnasta. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, ja vuodot johtuvat siitä. Tai sitten läpivientien kohdalle on jätetty asentamatta elintärkeät tiivistekappaleet. Huolehdimme läpivienteihin aluskatteen ylösnostot sekä esimerkiksi tiivistykset savupiippuun. Korjauksemme jäljiltä aluskate on tiivis ja toimiva koko matkalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoo – korjaus ja kunnostus suojaavat myös rakenteiden terveyttä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoo – korjaus tuo katollesi paremman tiiveyden ja ehkäisee remonttitarpeet. Läpivientitöihin tarvitaan kokenut osaaja sekä moitteettomat materiaalit ja tuotteet. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Porvoossa, meiltä saat hapertuneiden tiivisteiden vaihdot ja vaurioituneiden osien paikkaukset. Jos vesi on ehtinyt jo läpiviennistä livahtaa huonetilaan tai rakenteisiin, toteutamme kattavammatkin kunnostukset, kuten tarpeen mukaan lahovauriokorjaukset. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta.

Vuotaako kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti Porvoossa? Tai tarvitsetko muita katon korjaustöitä joko vesikatteen tai yläpohjan suhteen? Kauttamme saat paikalle asiantuntevat ja kokeneet ammattikorjaajat, jotka hiovat katon taas ensiluokkaisen tiiviiksi yksilöllisellä ja luotettavalla palvelulla. Panosta siis katon tuleviin vuosiin, ja teetä kunnostukset ajoissa – meiltä saat edullisen ja tehokkaan toteutuksen kaikkiin katon korjauksiin!

Scroll to Top