Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Espoo

Katon korjaus Espoo – Kattokorjauksissa kunnostautuneet ammattilaisemme laittavat sinunkin kattosi huippukuntoon! Ota yhteyttä ja tilaa katon korjaus Espooseen esimerkiksi myrskyn jälkeen. Myrsky voi rikkoa kattoa monin tavoin. Se voi esimerkiksi irrottaa osan kattopelleistä tai kattoturvatuotteista. Mitä nopeammin myrskyvaurioiden korjaus tehdään, sen parempi, mutta toki silläkin on väliä, kuinka asiantuntevasti ja huolellisesti katon korjaus Espoossa suoritetaan. Tilaa katon korjaus ja katon paikkaus tästä osoitteesta, niin saat kattosi kuntoon nopeasti, ja kaikki työvaiheet toteutetaan ensiluokkaisella tavalla. Voit luottaa asiantuntijoihimme myös silloin, jos tiilikattosi, peltikattosi tai huopakattosi on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut katon päälle kovan myrskytuulen voimasta. Suunnittelemme ja toteutamme mitä taidokkaimman kattourakan, minkä voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, kuten kaikki muutkin katon tiivistykset. Tiesitkö, että kattopaikkauksemme ovat kotitalousvähennyskelpoisia? Siinäpä taas yksi hyvä syy tilata katon korjaus Espooseen juuri meiltä!

Tilaa meiltä myös kattovuodon korjaus, kuten vaikkapa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaus. Mitä kauemmin katto vuotaa, sitä todennäköisemmin sen alapuoliset osat kastuvat. Ei hätää: meiltä sujuu myös katon vesivahinkojen korjaus, kuten esimerkiksi yläpohjan kastuneiden eristeiden vaihtaminen. Märät eristeet voivat homehtua, ja sitä emme halua!

Toiminta-alueeseemme kuuluu Espoon lisäksi myös muu Uusimaa, Vihti, Vantaa, Helsinki, Kirkkonummi ja Kauniainen. Kunnostamme katot myös saarikohteissa, joissa voidaan tarvita esimerkiksi aluskatteen korjausta.

Koska ihanteellisessa tilanteessa kattoa aletaan paikata ja tiivistää vaurioiden ollessa vielä nuoria, katon ehjyys kannattaa tarkastaa säännöllisesti. Teemme katon kevät- ja syystarkastukset mielellämme puolestasi. Näin saat heti tietoosi esimerkiksi sen, jos kesämökin katolta pudonnut lumi on irrottanut tikkaat ja mökin kattoon on tullut reikiä (tai jos katto vuotaa savupiipun juuresta).

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Espoo – Takuuvarmasti onnistuva huopakattokorjaus on vain yhden yhteydenoton takana

Huopakaton korjaus Espoo – Takuuvarmasti tiivis katto ei vaadi muuta kuin yhteydenottosi! Soita tai laita viestiä, niin tulemme tekemään asianmukaisen huopakaton korjauksen Espooseen.

Huopakaton ja palahuopakaton korjaus ja paikkaus tehdään avaimet käteen -periaatteella, eli sinun ei tosiaankaan tarvitse tehdä muuta kuin kertoa meille siitä, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Meiltä kannattaa tilata myös huopakaton ja palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt – siinäkin tapauksessa, että huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua huopakaton päälle myrskyssä.

Huopakaton korjaus Espoossa tulee lähtökohtaisesti aina edullisemmaksi kuin katon purkaminen ja vaihtaminen, joten tarjoamme katon uusimista vain sen ollessa välttämätöntä. Kaikissa muissa tilanteissa suosittelemme huopakaton ja palahuopakaton korjaustöitä – myös saaressa. Monipuolisen kalustomme ansiosta pystymme tarjoamaan katonkorjaustöitä melkeinpä missä ja milloin tahansa.

Paikan päällä selviää, millä tavalla huopakaton ja palahuopakaton tiivistys on tehtävä. Etukäteen ei kannata arvailla esimerkiksi sitä, riittääkö huopakaton ja palahuopakaton reikien paikkaus, vai onko korjaustöiden ulotuttava myös katon alle. Meille ei ole mikään ongelma, vaikka huopakaton korjaus Espoossa edellyttäisikin katon vesivahinkojen kunnostamista. Osaamme puuttua laho- ja homevaurioihin oikealla tavalla, eivätkä ammattilaisemme pelkää työtä. Uusimme lahot puuosat, jotta vauriot eivät leviäisi. Myös märät villat pitää uusia, koska homekasvustot (jos niitä ei jo ole) ovat usein aivan nurkan takana villojen kastuttua.

Harja- tai esimerkiksi tasakaton korjaus on pian ohi, ja voit suhtautua tulevaisuuteen luottavaisin mielin. Tiivis ja rasituksia kestävä katto on ilo säällä kuin säällä, ja terveet kattorakenteet povaavat bitumikatolle pitkää käyttöikää. Katon käyttöikää on mahdollista pidentää myös huopakattohuolloilla, ja – kuten jo ehkä arvasitkin – nekin kuuluvat kattavaan ja monipuoliseen palveluvalikoimaamme.

Peltikaton korjaus Espoo – Kokeneet kattokorjaajamme paikkaavat ja ehkäisevät vauriot

Peltikaton korjaus Espoo – Tämä katonkorjauspalvelu kiirehtii avuksesi riippumatta siitä, mitä katollesi on käynyt! Voit tilata meiltä myös kattotarkastuksen, minkä avulla saadaan selvyys siitä, tarvitsetko jotain peltikaton korjausta Espoossa. Vastaus siihen, onko aika suorittaa jokin peltikaton korjaus vai ei, kannattaa selvittää kahdesti vuodessa. Tilanne ehtii muuttua joskus suurestikin puolen vuoden aikana. Ehkä vielä keväällä ei ollut tarvetta peltikaton reikien paikkaukselle tai millekään muullekaan kattotiivistykselle, mutta syystarkastus kertoo siitä, että peltikatto vuotaa. Jotta peltikaton korjaustyöt pystyttäisiin toteuttamaan ajoissa, on varsinkin vanhemmat peltikatot hyvä tarkastaa ihan joka kevät ja syksy. Tilaa omakotitalon, piharakennuksien tai vaikkapa kesämökin kattotarkastukset meiltä, niin esimerkiksi peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt osataan tehdä ennen tilanteen pahenemista.

Tilanteen pahenemisella viitataan yleensä siihen, että peltikatto vuotaa, sillä peltikattovuoto voi muun muassa lahottaa kattorakenteet. Se, miten peltikattosi voidaan pitää mahdollisimman tiiviinä, riippuu tietenkin tilanteesta. Kaikki jo syntyneet vauriot on tietenkin korjattava niin pian kuin mahdollista. Peltikaton korjaus Espoossa voi tarkoittaa vaikkapa ruosteisten kattopeltien vaihtoa. Myös peltikaton aluskatteen korjaus on tärkeä toimenpide, ja sekin kannattaa tilata meidän ammattilaisiltamme parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi, kuten mikä tahansa muukin peltikaton korjaus Espoossa.

Mikäli konesaumakaton, aaltopeltikaton tai esimerkiksi tiilikuvioisen peltikaton kuntoa voitaisiin kohentaa jonkin toimenpiteen avulla, kerromme siitä asiakkaalle ilmoittaen samalla halukkuutemme kyseisen toimenpiteen suorittamiseen. Kyse voi olla vaikkapa kattopeltien lisäkiinnityksistä, joiden avulla voidaan estää tuulta irrottamasta esimerkiksi kesämökin kattopeltejä tai peltilistoja. Jotta myrsky ei kaataisi puita talosi peltikaton päälle, kehotamme ottamaan yhteyttä metsuriin huonokuntoisten pihapuiden tiimoilta, ja (esimerkiksi) pienten peltikattovuotojen ehkäisemiseksi voimme tarjota kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihtoa uusiksi kateruuveiksi.

Tiilikaton korjaus Espoo – Tiilikattotiivistyksemme toteutetaan katon paras etusijalla 

Tiilikaton korjaus Espoo – Rautaiset tiilikattoammattilaisemme kunnostavat tiilikatot täyden palvelun periaatteella! Tiilikaton korjaus ja paikkaus toteutetaan aina katon paras etusijalla. Näin ollen saamme tiilikaton kuin tiilikaton erinomaiseen kuntoon. Kun tiilikaton korjaus Espoossa on ohi, voimme jatkaa kattosi kunnon kohentamista jonkin kattohuollon avulla. Huollettu katto kestää paremmin kaikkia erilaisia rasituksia, joita talojen katot väistämättä vuosien (tai pikemminkin vuosikymmenten) varrella kohtaavat. Tiilikaton korjaus Espoossa voi jatkua vaikkapa katon harjauksella, sammaleiden poistolla tai tiilikaton pinnoituksella.

Katon huoltaminen on tuiki tärkeää, mutta myös kattopaikkaukset kannattaa toteuttaa niin pian ja niin hyvin kuin vain mahdollista. Juuri siksi kannattaa olla yhteydessä juuri tähän katonkorjauspalveluun. Me tiedämme, että esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihto tulee toteuttaa heti tarpeen tultua ilmi, ja että tuokin kattopaikkaus edellyttää keskittymistä asiaan.

Jotta tiilikaton korjaus Espoossa tulisi tehtyä ajoissa, on katon kunto tarkastettava riittävän usein. Kevättarkastus voi kertoa esimerkiksi siitä, että tiilikatto vuotaa jonkin läpiviennin kohdalta. Tilaa kevättarkastus meiltä, niin kaikki läpiviennit ja muut yksityiskohdat tulevat tarkastettua lähietäisyydeltä, eikä mitään olennaista jää huomaamatta. Käymme mahdollisuuksien mukaan myös katon alla, koska on mahdollista, että tarvitset tiilikaton aluskatteen korjausta. Jos näin on, pitää työt aloittaa turhia viivyttelemättä.

Katto on hyvä tarkastaa myös syksyllä. Näin esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus ei jää roikkumaan talven ajaksi. Myrsky voi rikkoa tiilikattoa esimerkiksi irrottamalla harjatiilen, tavallisen kattotiilen tai reunatiilen. Sekin on mahdollista, että puu kaatuu tiilikaton päälle. Tässä tapauksessa tiilikaton korjaustyöt myös saaressa osattaisiin tilata ilman kattotarkastustakin. Kaikeksi onneksi myrskyvauriot tarkoittavat yleensä rikkinäisiä tiiliä ja/tai irronneita kattotarvikkeita – ja siksi katon korjaustarpeet havaitsee vasta katon kuntoa läheltä tarkastellen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – Korjaus onnistuu kaikkina vuodenaikoina

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – Korjaus onnistuu nopeasti, kun tilaat sen lahjakkailta ammattilaisiltamme! Kattoläpiviennit voidaan yleisesti ottaen korjata kaikkina vuodenaikoina. Korjaustoimenpiteet tuleekin aloittaa turhia aikailematta, jos kattoläpivienti vuotaa. Myös katon korjaus vuotavan savupiipun kohdalta kannattaa teettää heti, kun piipunjuuren huonokuntoisuus tulee ilmi. Katon korjausta kannattaa kiirehtiä myös silloin, kun on kyse katon korjauksesta vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai TV-antennin kohdalta.

Miksi kattokorjauksella on kiire, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoossa? Siksi, että läpivienti on tiilikatossa, peltikatossa, huopakatossa tai palahuopakatossa oleva reikä. Tästä ei pääse yli eikä ympäri. Jos tuo reikä on huonosti tiivistetty, omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin katon alle pääsee vettä. Vesi voi johtaa laho- ja homevaurioihin. Kosteusvaurioiden kunnostaminen nostaa kattokorjauksen kokonaiskustannuksia, vaikka teemmekin kaikki katonkorjausurakat vallan mainiolla hinta-laatusuhteella, eivätkä kustannukset nouse mitenkään kohtuuttomalle tasolle.

Mikäli kattovuotoa ja katon vesivahinkoja ei korjata, on mahdollista, että katto pitää uusia ennenaikaisesti. Kattorakenteiden kunto ja katon pitkäikäisyys kulkevat nimittäin käsi kädessä. Mitä paremmassa kunnossa kattorakenteet ovat, sitä pidempään katto voi kestää!

Jotta katon yleiskunto pysyisi hyvänä nyt ja tulevaisuudessa, kannattaa katto tarkastaa vähintään kahdesti vuodessa siltä varalta, että jokin kattoläpivienti vaatii tiivistämistä. Kaikenlaista yllättävää voi kuitenkin sattua. Jos huomaat kattotarkastusten väliaikoina, että katto vuotaa esimerkiksi savupiipun kohdalta, ota yhteyttä ja pyydä meidät paikalle korjaamaan tilanne. Kattokorjaus onnistuu usein myös talvella.

Scroll to Top