Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Helsinki

Katon korjaus Helsinki – Kattokorjauksemme tarjoavat helpon vastauksen vaikeaankin ongelmaan! Saatat miettiä, mitä oikein tällä tarkoitamme. Tarkoitamme sitä, että tämä katonkorjauspalvelu korjaa huonokuntoisen katon käden käänteessä, eikä ammattitaitoisen kattokorjauksen jälkeen tarvitse miettiä sitä, mahtaako katto vuotaa vai ei. Kun siis tarvitset katon korjausta Helsingissä, ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous katon tiivistyksestä (kuten kattoreikien paikkauksesta). Meiltä onnistuu myös esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaus – silloinkin, jos puu on kaatunut katon päälle (vaikka huopakatto, peltikatto tai tiilikatto voikin vaurioitua vakavasti jäädessään kaatuvan puun alle).

Katon korjaus ja katon paikkaus ei teetä sinulle ylimääräistä vaivaa. Vaikka katto olisi erityisen huonossa kunnossa, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä ja jättää katon korjaus Helsingissä meidän vastuullemme. Niin kattovuodon korjaus kuin mikä tahansa muukin kattopaikkaus toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, eli sinun ei tarvitse osallistua sen paremmin aluskatteen korjaukseen kuin yläpohjan kastuneiden villojen vaihtamiseenkaan.

Katon vesivahinkojen korjauksen ja kaikki muut katon korjaukset Helsingissä voi rahoittaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Muistathan myös kotitalousvähennyksen – sitä kannattaa hakea myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjauksen päätteeksi. 

Mitä aikaisemmassa vaiheessa katon korjaus Helsingissä tehdään, sen parempi. Siksi katto kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Näin saat pian tiedon siitä, jos lumi on irrottanut lumiesteet ja kattoon on tullut reikä poikineen – tai siitä, jos katto vuotaa savupiipun juuresta. Jos kaikki ei ole kunnossa tasakatolla, harjakatolla tai esimerkiksi pulpettikatolla, ota yhteyttä ja tilaa kattopaikkaus, ennen kuin tilanne pahenee (mikä tarkoittaisi todennäköisesti esimerkiksi kattovuotoa). Kunnostamme katot nopealla aikataululla myös saarikohteissa. Kerrottakoon vielä, että palvelualueeseemme kuuluu koko Uusimaa, kuten esimerkiksi Espoo, Vantaa, Sipoo, Nurmijärvi ja Tuusula.

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Helsinki – Hehkeä huopakatto on seuraus meiltä tilatusta kattourakasta

Huopakaton korjaus Helsinki – Hehkeää huopakattoa havittelevien kannattaa olla yhteydessä tähän katonkorjauspalveluun! Me tiedämme, mitä omakotitalon, kesämökin, autokatoksen tai -tallin, pihasaunan, varaston tai esimerkiksi vierasmajan huopakatolle pitää tehdä, jotta siitä tulisi tiivis ja hyvännäköinen. Laitamme kernaasti sinunkin kattosi priimakuntoon, joten ota yhteyttä ja tilaa huopakattourakka.

Se, miten huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus tehdään, riippuu tilanteesta. Joskus riittää vesikatteen paikkaus. Se voi tarkoittaa reikien paikkausta sopivalla tiivistysaineella, ilmakuplien tasoitusta, läpiviennin kunnostusta tai vaikkapa irronneen palahuopapaanun liimausta. Mikäli on kyse siitä, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, voi kattourakkaan kuulua myös katon vesivahinkojen korjaus.

Huopakaton ja palahuopakaton korjaustyöt onnistuvat meiltä myös saarikohteissa, joten ota empimättä yhteyttä aina, kun tarvitset huopakaton korjausta Helsingissä. Teemme mielellämme sekä pienimuotoiset kattokorjaukset (kuten huopakaton ja palahuopakaton reikien paikkaukset) että isommat kattourakat. Esimerkiksi huopakaton ja palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt voivat teettää enemmän työtä kuin pelkkien kattoreikien paikkaukset. Huopakaton korjaus Helsingissä sisältää useita osa-alueita ainakin silloin, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua huopakaton päälle myrskyssä. Me emme hätäänny emmekä hutiloi, vaan toteutamme tasaisen varmasti etenevän huopakaton korjauksen Helsingissä. Yksikään työvaihe ei jää välistä, eli jokainen kunnostamista vaativa kohta tulee kunnostettua.

Kun huopakaton tai palahuopakaton tiivistys on tehty, voimme toteuttaa esimerkiksi roskien poiston tai huopakaton pinnoituksen. Ammattitaidolla tehty huopakattohuolto kaunistaa katon, eikä siinä kaikki. Huoltotoimenpiteillä voidaan estää uusien vaurioiden syntyminen. Vaikka harja- tai esimerkiksi tasakaton korjaus onkin toteutettavissa helposti ja kilpailukykyisellä hinnalla (kun asioit kanssamme), on hyvä pyrkiä ehkäisemään katon vauriot. Esimerkiksi pinnoitus suojaa kattoa monilta erilaisilta rasituksilta ja niiden mahdollisesti aiheuttamilta vaurioilta.

Peltikaton korjaus Helsinki – Hellimme peltikattoasi toteuttamalla laadukkaan kattokorjauksen

Peltikaton korjaus Helsinki – Hemmottele kattoasi ja tilaa peltikaton paikkaus meidän peltikattoeksperteiltämme! Meille ei riitä mikään puolivillainen kattopaikkaus, vaan tahdomme aina laittaa katon kerralla kuntoon. ”Kerralla kuntoon” tarkoittaa sitä, että puutumme katon kaikkiin paikkaustarpeisiin. Peltikaton korjauksesta jiirin kohdalta ei ole paljoakaan hyötyä, jos peltikaton reikien paikkaus jää tekemättä, sillä edelleen on mahdollista, että peltikatto vuotaa. Kattokorjaajan tulee tarkastaa myös se, onko aika tehdä peltikaton aluskatteen korjaus. Jos aluskatetta pitää tiivistää, on toimeen syytä tarttua heti. 

Lisäksi on olennaisen tärkeää osata valita oikea tapa tehdä peltikaton korjaus Helsingissä. Joskus on parempi tehdä kattopeltien vaihto. Sitä ei kuitenkaan kannata tarjota silloin, kun jokin pienimuotoisempi peltikattopaikkaus hoitaisi homman.

Laadukas peltikaton korjaus Helsingissä voi sisältää myös jonkin uusien vaurioiden syntymistä ehkäisevän toimenpiteen. Tarvittaessa asentaisimme paikoilleen kattopeltien lisäkiinnitykset, joiden avulla voidaan estää tuulta irrottamasta kattopeltejä tai peltilistoja. Koska peltikaton korjaus Helsingissä voi johtua myös ruosteesta, voimme maalata katon, jotta se ei olisi niin altis ruostumaan. Voimme tehdä myös kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdon uusiksi kateruuveiksi, sillä kiinnikkeiden hyväkuntoisuus on tärkeä asia.   

Peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt voivat johtua siitä, että myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle. Jotta näin ei pääsisi käymään, kannattaa vanhat ja huonokuntoiset puut poistaa ajoissa talon välittömästä läheisyydestä. Jos puu kuitenkin kaatuu katolle, ota yhteyttä ja tilaa peltikaton korjaustyöt meiltä, myös saaressa. Näin kannattaa toimia kaikissa muissakin tilanteissa. Kun siis tarvitset omakotitalon, mökin tai ulkorakennuksen peltikaton korjausta Helsingissä, ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous laadukkaasta peltikattokorjauksesta, minkä myötä saat kattosi keralla kuntoon! Hellimme kattoasi toteuttamalla asianmukaisen peltikattourakan kattoystävällisellä tavalla.

Tiilikaton korjaus Helsinki – Helpoin mahdollinen tiilikattokorjaus ei vaadi kuin yhteydenottosi

Tiilikaton korjaus Helsinki – Tilaa helppo ja hyvä tiilikattokorjaus kohtuullisella hinnalla! Tiilikaton korjaus ja paikkaus johtaa aina yhtä hyvään lopputulokseen, koska ammattilaisemme ovat kokeneita, päteviä ja huolellisia.

Hintakaan ei ole esteenä, koska hinnoittelemme kaikenlaiset tiilikattojen korjaukset Helsingissä varsin kilpailukykyisesti. Se, mitä esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus maksaa, selvitetään tapauskohtaisesti. Kattokorjauksen hintaan vaikuttavat muun muassa korjattavan alueen koko ja katon alapuolisten osien kunto.

Entä miksi väitämme tiilikattokorjauksen olevan helppo? Tarkoitamme tällä sitä, että sinun kannaltasi tiilikaton korjaus Helsingissä onnistuu erittäin helposti, koska sinun ainoa tehtäväsi on ottaa yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun. Sinun ei tarvitse tietää sitä, mitä kattosi tarvitsee, tai miten tiilikaton paikkaus tulee toteuttaa. Me otamme selvää kattosi tarpeista (kuten siitä, mistä kohtaa tiilikatto vuotaa) ja siitä, miten tiilikaton korjaus Helsingissä kannattaa sillä kertaa tehdä.

Kun tiedämme, mitä kattosi kaipaa, teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Tiilikaton korjaustyöt etenevät tällaisena täyden palvelun pakettina myös saaressa. Tiilikattopaikkaus ei voisi edetä tätä helpommin!

Jokainen avaimet käteen -periaatteella tehtävä tiilikattopaikkaus on omanlaisensa kokonaisuus. Joskus katon kunnostaminen ei vaadi muuta kuin rikkinäisten kattotiilien vaihdon. Toisinaan tarvitaan myös tiilikaton aluskatteen korjausta, mikä voi olla järkevintä toteuttaa uusimalla aluskate osittain. Joskus katon korjaus ulottuu kattorakenteisiin asti. Näin voi olla esimerkiksi silloin, jos jokin talon lähellä kasvanut puu on kaatunut tiilikaton päälle. Kaikeksi onneksi tällainen on harvinaista. Jos myrsky vaurioittaa tiilikattoa jollain tavalla, kyse on todennäköisemmin siitä, että tuuli irrottaa jonkin kattotiilen, kuten harjatiilen tai reunatiilen. Jotta myrskyn mahdollisesti aiheuttamat vauriot saataisiin pian kuntoon, on tiilikatto hyvä tarkastaa heti myrskyn jälkeen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsinki – Korjaus kannattaa teettää viipymättä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsinki – Korjaus kannattaa teettää nopeasti, ja siksi kannattaa ottaa yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun! Me kunnostamme tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton tai huopakaton mahdollisimman nopeasti, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Helsingissä. Myös katon korjaus vuotavan savupiipun kohdalta hoidetaan nopeasti, kun otat yhteyttä meidän kattokorjaajiimme.

Nopeus on tärkeä asia, koska mitä pidempään katto vuotaa, sitä enemmän ikävyyksiä kattovuodosta voi aiheutua. Nopeus ei kuitenkaan ole kaikki kaikessa. Kattovuodon korjaus kannattaa tilata asiantuntevilta kattokorjaajilta, jotka osaavat laittaa omakotitalon tai esimerkiksi mökin katon sellaiseen kuntoon, ettei se enää vuoda. Asiantuntemusta tarvitaan kattokorjauksen kaikissa työvaiheissa. Riippuu tilanteesta, mitä kaikkea kattokorjaajien tulee tehdä. On melko tavallista, että kattovuodon korjaukseen tulee yhdistää myös aluskatteen korjaus (kuten aluskatteen osittainen uusiminen kattoikkunan kohdalta). Tarvetta voi olla myös esimerkiksi kastuneiden eristeiden uusimiselle.

Meidän ammattilaisemme ovat asiantuntevia, huolellisia ja siksi niin luotettavia kattokorjaajia. Kannattaa siis pyytää meidät paikalle, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsingissä. Teemme kaiken tarvittavan, jotta kattovuoto saataisiin pois päiväjärjestyksestä. Teemme avaimet käteen -periaatteella myös katon korjauksen vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai TV-antennin kohdalta. 

Jotta katon paikkaus saataisiin tehtyä mahdollisimman pian ongelmien synnyttyä, kannattaa tasakatto, pulpettikatto tai esimerkiksi harjakatto tarkastaa kahdesti vuodessa. Kevättarkastus voi kertoa siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Helsingissä, ja syynä tähän voi olla katolla ollut lumi. Myös syystarkastus voi kertoa kattoläpivienteihin tai esimerkiksi sisätaitteisiin liittyvistä ongelmista. Kaikki epätiiviit tai muutoin huonokuntoiset kohdat kannattaa kunnostaa ennen uutta talvea.

Scroll to Top