Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Jyväskylä

Katon korjaus Jyväskylä – kokenut tiimimme tarjoaa korjaustöihin kohteen mukaan räätälöidyn palvelun. Ajoissa hoidetuista kunnostuksista on monenlaista hyötyä katolle. Tietysti taidolla ylläpidetty katto sointuu tyylikkäästi rakennuksen julkisivuun, ja toimiva vedenpoisto, eristys sekä ilmanvaihto kohentavat käyttövarmuutta. Kun paikkaukset saadaan toteutettua jo varhaisessa vaiheessa, pienemmät ja edullisemmat toimet riittävät palauttamaan vesitiiveyden. Näin katolle ei pääse syntymään laajempia kosteus- tai lahohaittoja. Suuremman kokoluokan remontteihinkaan ei tarvitse ryhtyä ennen aikojaan. Nykyinen katto pystyy sitä vastoin palvelemaan mahdollisimman pitkään. Ennen kaikkea talosi rakenteet saavat laadukkaan suojan.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Jyväskylässä hoituu kauttamme taidolla. Paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Suoritamme korjaukset laatutuotteilla ja avaimet käteen- palveluna. Työt suunnitellaan ja toteutetaan aina joustavasti kohdekaton tarpeiden mukaan. Hoidamme pätevin ottein esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaukset, jos vaikka puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Toisaalta katto saattaa vuotaa hyvinkin arkisten kulutusten takia. Säänvaihtelut, sammal sekä ruoste voivat olla syitä kattovuodon korjaukseen. Korjaustarvetta jouduttavat kattohuollon laiminlyönti sekä mahdolliset asennusvirheet, ja pahimmillaan vauriot saattavat ulottua aluskatteen ja yläpohjankin tienoille. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä revenneen aluskatteen korjaukset. Kunnostamme samaten sadevesikourut, jiirit sekä kattoturvatuotteet. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, ja tuloksena kattoon syntyi reikä. Lisäksi teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset. Niin pienet kuin suuretkin vauriot hoituvat osaavissa käsissämme kuntoon.

Meiltä saat mallikkaat katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset Jyväskylässä, olipa kohteena sitten omakotitalo, saunamökki, varasto tai autotalli. Hoidamme kunnostukset myös pihakatoksiin ja kesämökeille sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi toteutamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin myös haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelualueeseemme sisältyy niin Jyväskylä kuin muukin Keski-Suomi; Säynätsalo, Korpilahti, Toivakka, Jämsä, Muurame, Laukaa ja Uurainen. Meiltä saat laajalla skaalalla kaikki palvelut kattosi ylläpitoon: teemme huollot, puhdistukset, pinnoitukset, lumenpoistot ja niin edelleen. Kun siis katto vuotaa tai on muuten ongelmissa, tilaa laatutiimimme avuksi. Korjaamme katoltasi vauriokohdat ja palautamme käyttövarmuuden!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Jyväskylä, laatutyömme kohentavat kattosi turvaa

Huopakaton korjaus Jyväskylä – varmaotteiset paikkaukset ja tiivistyöt pitävät kattosi hyvinvoinnista huolta. Huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys kysyvät ammattitaitoa. Kaikki tuotteet ja materiaalit on valittava tarkasti kohteelle sopiviksi, sillä vääränlaiset välineet tai metodit voisivat tuottaa katolle merkittävää haittaa. Meiltä löytyy pätevät ammattiosaajat kaikkiin huopakaton paikkauksiin, olipa kyseessä palahuopa- tai kolmiorimakatto tai vaikka sileä bitumikermikatto. Toteutamme vaativatkin kunnostukset, jos vaikka huopaa on leikattava auki – esimerkiksi kosteus voi pullistaa katteen kupruille ja pahimmillaan puhkaista pinnan. Viillämme kupruilevat kermit auki ja tasoitamme sekä tiivistämme katteen. Saat meiltä samaten tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Paitsi että hoidamme kaikki huopakaton kunnostukset Jyväskylässä, meiltä sujuvat huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Huopakaton korjaus Jyväskylässä voi tulla eteen hyvinkin yllättäen, mikäli huopakatto tai palahuopakatto vuotaa esimerkiksi myrskyvaurioiden johdosta. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Kunnostamme huovasta myös reiät, repeämät, painumat tai auenneet saumat, joita tyypillisesti syntyy katteeseen erilaisten arkisten kulutusten takia. Sammal, kosteus, lumi sekä uv-säteily vievät kermeistä veronsa. Meiltä saat huopakatolle osaavan käsittelyn alusta loppuun saakka.

Peltikaton korjaus Jyväskylä – tarjoamme paikkauksiin tapauskohtaisen palvelun

Peltikaton korjaus Jyväskylä, huolellinen kunnostus pitää kattosi suojassa kosteushaitoilta. Myös peltikaton paikkaukset on syytä toteuttaa ammattikorjaajan toimesta. Kokeneet kattopeltiseppämme tutkivat kattosi tilanteen tarkasti. Meille ovat tuttuja sekä profiilipeltikatot että lukkosauma- ja konesaumakatot. Peltikaton korjaus Jyväskylässä kunnostaa muun muassa kärsineet saumat, jotka toistuvien säänvaihteluiden vaikutuksesta ovat alkaneet katolla irvistää. Pelteihin syntyvä lämpöliike löystyttää kiinnikkeet ja liitokset. Ennen pitkää vesitiiveys menetetään, ja katto myös rämisee tuulella. Tiivistämme kattopeltien saumat toteuttamalla lisäkiinnitykset tarpeen mukaan. Samalla vaihdamme laajemminkin kuluneita nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin.

Meiltä saat tasokkaat peltikaton korjaukset ja tiivistykset Jyväskylässä, samoin peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Tyypillisesti peltikatto vuotaa esimerkiksi ruostevaurioiden takia. Suoritamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot. Tarpeen tullen hoidamme kunnostukset myös yläpohjan rakenteiden suhteen, ja toteutamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Joissakin kohteissa taas kaivataan peltikaton myrskyvaurioiden korjausta. Tällöin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Tiilikaton korjaus Jyväskylä, kattosi ylläpito on kannattava sijoitus

Tiilikaton korjaus Jyväskylä – katon kunnostustyöt hoituvat taidolla ja tyylillä, kun laitat asialle ammattitiimimme. Tiilikatonkin tapauksessa kattava kokemus ja tietotaito ovat valttia. Meiltä saat moitteettoman korjauspalvelun kohteeseen kuin kohteeseen. Paikkaamme siististi niin betonitiilikatot kuin perinteiset savitiilikatotkin. Katepinnan korjausten lisäksi voidaan vaatia kunnostuksia yläpohjan suhteen, sillä tiilikatto saattaa toisinaan vuotaa myös aluskatteen vaurioiden takia. Tai katolle talvisin kertyvä lumikuorma voi painaa rakenteet notkolle. Pätevät tekijämme hoitavat taidolla tällaisetkin vauriot kuntoon. Suoritamme sujuvasti kaikki tiilikaton korjaustyöt Jyväskylässä, samoin pienet ja suuret tiilikaton paikkaukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Jyväskylässä on useimmiten täsmätöitä katepintaan. Tiiliä pyrkivät nakertamaan esimerkiksi sammaleen ja jäkälän juuret. Lumi saattaa rikkoa tiilikaton saumoja ja työntää niistä vettä sisään. Lisäksi kosteus yhdessä säänvaihteluiden kanssa pakkasrapauttaa tiilet. Teemme liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot, ja paikkaamme sammaleen tai lumikuorman jäljet sekä oikaisemme painuneen rakenteen. Kunnostamme katolta laudoitukset, jiirit, rännit sekä kattoturvatuotteet. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Joskus korjaustoimet voivat tulla kyseeseen uudellakin tiilikatolla, jos vaikka myrskyvaurioita syntyi, kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Olipa vaurioiden syy mikä tahansa, voit luottaa ammattiapuumme.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Jyväskylä – kunnostukset hoitavat yläpohjan turvaan

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Jyväskylä, kunnostus pitää rakenteet turvassa ja tukee näin koko talon suojaa. Aluskatteenkin korjaus on viisasta jättää asiantuntevalle taholle. Meiltä löytyy kattava ymmärrys katon rakenteen sekä toiminnan suhteen. Toteutamme työt aina laatutuotteilla ja kokemuksen suomalla varmuudella. Esimerkiksi riittävät limitykset täytyy tehdä koko korjattavalle alueelle, jotta yläpohjan vedenpitävyys on takuuvarmasti kaikilta osin priimaa. Hoidamme tunnolliset ylösnostot, kuten aluskatteen tiivistämisen savupiippuun. Varsin usein aluskatteen vuodot paikantuvat juuri johonkin läpivienneistä. Olipa kyse sitten asennusvirheistä tai arkisista sään ja iän kulutuksista, meiltä saat pätevän laatupalvelun kaikkiin aluskatteen haasteisiin. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Jyväskylässä hoituu kauttamme jiirin ja savupiipun kohdalta, samoin kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Meiltä saat aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Jyväskylässä, tarvitsitpa kunnostusta peltikaton tai tiilikaton aluskatteen osalta. Suoritamme korjaukset katolta käsin ja turvallisuusmääräysten mukaan. Näin työnjälki on kaikin puolin siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Toteutamme aluskatteen reikien, venymien tai muiden vaurioiden paikkaukset, ja tarvittaessa vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatevuotaa tilalle. Jos katolta löytyy kastuneita villoja tai eristämättömiä ilmanvaihtoputkia, hoidamme täydellä taidolla kuntoon myös tällaiset laajemmat vauriot. Lisäksi voimme kohentaa välikaton toimivuutta eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Aluskatteen kannalta on olennaista, että ilmanvaihto toimii hyvin koko katon matkalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Jyväskylä – korjaus tekee katosta taas luotettavan suojan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Jyväskylä – korjaus auttaa parantamaan kattosi tiiveyttä, turvaa ja käyttövarmuutta. Läpivientien rakenne on haastavanpuoleinen, joten asiantuntemus on jälleen tarpeen. Käänny puoleemme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Jyväskylässä. Etsimme katollesi optimaalisen ratkaisun vaurioiden luonteen mukaan. Vaihdamme virttyneet tiivistykset tai muut vioittuneet läpiviennin osat, joihin kosteus sekä sään ja ympäristön kulutukset ovat jättäneet jälkensä. Jos falskaava läpivienti on ohjannut vedet jo huonetilaan tai rakenteisiin, hoidamme kunnostukset tarvittavissa määrin myös yläpohjan vaurioiden osalta. Teemme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Kutsu meidät paikalle, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Jyväskylässä, niin kokeneet osaajamme hoitavat kattosi tyylipuhtaasti kuntoon. Paikkaukset pitävät tiiveyden kohdillaan ja palauttavat käyttövarmuuden. Mikä tärkeintä, talosi rakenteet saavat kauniin ja kestävän suojan!

Scroll to Top