Kattokorjaukset ja muut kattopalvelut huippuosaamisella!
Kattosi hyvinvointia ajatellen
- Kattokorjaus.com -

Katon korjaus Kaarina

Katon korjaus Kaarina – laadukas paikkaus, tiivistys tai muu katon kunnostustyö vahvistaa tuntuvasti koko talon turvaa. Kunnostuksista on katolle hyötyä monin eri tavoin. Kun haastekohdat huomataan jo varhaisessa vaiheessa, riittävät korjauksiin yleensä pienet, edullisemmat toimet. Kattavia kosteus- tai lahohaittoja ei pääse syntymään katolle. Näin ollen isompiin remontteihinkaan ei tarvitse ryhtyä ennen aikojaan. Parantunut tiiveys sekä käyttövarmuus tukevat katon terveyttä, kun vedenpoisto ja ilmanvaihto toimivat kuten kuuluukin. Taidolla kunnostettu katto myös istuu tyylikkäästi osaksi julkisivua. Mikä tärkeintä, talosi rakenteet saavat siistin ja pitävän suojan.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Kaarinassa hoituu sujuvasti kauttamme. Toteutamme niin kattovuodon kunnostukset kuin laajemmat yläpohjan korjaukset. Katto saattaa vuotaa auenneen sauman, jiirin tai kiinnikkeen kohdalta. Katepintaan iskevät sammal ja ruoste sekä monenlaiset säänvaihtelut. Hoidamme korjaustyöt asiakaslähtöisesti avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä materiaalein aina kattosi tarpeiden mukaan. Paikkaamme kuntoon harja-, auma-, pulpetti- ja mansardikatot, kaikki materiaalit tiilestä peltiin ja palahuovasta bitumikermikatteeseen. Meiltä saat avun, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai läpiviennin kohdalta, ja teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset. Toteutamme rännien kunnostukset ja kattoturvatuotteiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä revenneen aluskatteen korjaukset. Tarjoamme pätevän ammattipalvelun kokonaisvaltaisiinkin kattotöihin, jos vaaditaan vaikkapa lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Hoidamme mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Kaarinassa, ja kauttamme sujuvat vaivattomasti muutkin katon tarvitsemat palvelut. Toteutamme esimerkiksi puhdistukset, huollot, pinnoitukset ja lumenpoistot. Sivujemme kautta voi hakea rahoitusta kuluihin, ja kattotyömme kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Suoritamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toimialueeseemme kuuluu Kaarina ja koko Varsinais-Suomi, kuten Turku, Lieto, Paimio, Sauvo, Piikkiö ja Parainen. Kun siis katto vuotaa tai myrsky iskee, käänny korjaustiimimme puoleen. Palautamme katollesi parhaan tiiveyden ja kattavan toimintakyvyn!

– Tarjouspyyntö ja alkukartoitus –

Pyydä meiltä tarjous katon korjaustyöstä. Kattoammattilaisemme tulee tarvittaessa katsastamaan kattosi kunnon.

– Tarjouksen antaminen –

Kun tunnemme kattosi tilanteen tarkemmin, laadimme työsuunnitelman ja hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. 

– Katon korjauksen toteutus laatupalveluna –

Toteutamme katon kunnostustyöt alusta loppuun laadukkaasti ja avaimet käteen -palvelulla.

Huopakaton korjaus Kaarina, palvelemme taidolla kaikenlaiset kohteet

Huopakaton korjaus Kaarina – paikkaus kohentaa katon toimivuutta ja pidentää käyttöikää. Huopakaton, eli bitumikaton kunnostus on parasta jättää ammattitekijälle. Pehmeä kattohuopa on varsin tarkka siitä, kuinka sitä käsitellään, ja vääränlaiset välineet tai metodit voisivat vain aiheuttaa lisää vahinkoa. Meiltä löytyy paikkauksiin pätevät osaajat sekä palahuopa- että bitumikermikatoille. Valitsemme kaikki tuotteet ja menetelmät huolella kohteen mukaan. Saat meiltä vaativat huopakaton tulityöt sekä jiirien ja läpivientien paikkaukset, samoin rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Hoidamme huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kaarinassa, sekä kaikki huopakaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa Kaarinassa, toteutamme yksilölliset korjaukset. Tyypillisesti huopakaton vauriot paikantuvat kuluneen katepinnan tienoille. Kunnostamme kermien reiät, repeämät, painumat sekä auenneet saumat, ja kiinnitämme ylösnousseet huopanaulat tai bitumipaanut palahuopakatolta. Jos kosteus on päässyt kermien väliin ja pullistanut huovan kupruille, leikkaamme auki nämä niin kutsutut höyrypussit katteen tasoittamista varten. Tarvittaessa hoidamme kunnostukset myös alushuovan ja umpilaudoituksen osalta, sekä suoritamme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Peltikaton korjaus Kaarina, paikkaus palauttaa katollesi pitävän turvan

Peltikaton korjaus Kaarina – huolellinen kunnostus alusta loppuun hoituu tiimimme toimesta. Myös peltikaton paikkaus vaatii onnistuakseen kattavaa asiantuntemusta. Paras valinta työhön ovatkin kokeneet kattopeltiseppämme. Paikkaamme profiilipelti-, kupari- ja alumiinikatot sekä lukkosauma- ja konesaumakatot. Saat meiltä esimerkiksi saumojen tiivistykset kattopeltien lisäkiinnityksillä, kun liitokset ovat päässeet höllentymään säänvaihteluiden myötä. Vaihdamme laajemminkin kattopeltien nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Mukaan asennamme aiempaa isommat tiivisteet vedenpitävyyttä silmällä pitäen. Voit tilata kauttamme pienet ja suuret peltikaton korjaukset Kaarinassa. Hoidamme samoin peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kaarinassa voi tulla eteen uudellakin katolla, jos kunnostuksia kaivataan esimerkiksi myrskyvaurioiden vuoksi. Kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Useimmiten peltikatto kuitenkin vuotaa pienempien vaurioiden takia, kun vaikka kosteus, ruoste sekä lehtiroska ovat pikkuhiljaa kuluttaneet katteen. Suoritamme tunnolliset pohjatyöt sekä peltikaton reikien paikkaukset. Jos vauriot keskittyvät selkeästi tietyille osin kattoa, teemme yksittäisten kattopeltien vaihdot. Hoidamme myös kastuneisiin eristevilloihin ja rakenteisiin liittyvät korjaustyöt, samoin taitavat peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Käsiimme voit jättää luottavaisin mielin vauriot laidasta laitaan. Etsimme katollesi tapauskohtaisesti parhaan mahdollisen ratkaisun.

Tiilikaton korjaus Kaarina – tehokkailla tiivistyksillä kattosi suoja kohentuu

Tiilikaton korjaus Kaarina, pitämässä kosteus- ja lahohaitat rakenteista kaukana. Tiilikatonkin tapauksessa kokemus ja tietotaito ovat paikkauksissa olennaisia. Meiltä saat varmaotteisen laatutiimin kaikkiin tiilikaton korjauksiin. Tunnemme hyvin sekä savitiilikatot että nykyaikaiset betonitiilikatot. Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys voi tarkoittaa laajojakin toimia, kuten aluskatteesta sekä yläpohjasta löytyvien vaurioiden kunnostusta ja paikkausta. Ehkä aluskate on vuotanut ajan myötä tai se kärsii asennusvirheistä. Tai kenties talven mittaan katolle kasaantunut lumi on painanut rakenteet notkolle. Suoritamme sujuvasti kaikentyyppiset tiilikaton korjaukset Kaarinassa. Samoin teemme tiilikaton korjaukset ja paikkaukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus Kaarinassa tarkoittaa yleensä katepinnan paikkauksia. Tiilikatto voi vuotaa lohjenneiden, haljenneiden tai irronneiden tiilien takia. Katepintaa murentavat sammaleen juuret, kosteus sekä pakkasrapautuminen. Teemme liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Kunnostamme katolta myös saumat, jiirit, laudoitukset tai kattoturvatuotteet, ja teemme moitteettomat tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Joskus taas korjaus tulee tarpeeseen tiilikaton myrskyvaurioiden takia. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Korjaustöiden lomassa voimme tarpeen mukaan toteuttaa suojakäsittelyn tiilille. Tämä auttaa kattoa paremmin hylkimään kosteuden ja kasvuston uhkia.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kaarina – tarjoamme paikkauksiin tapauskohtaisen palvelun

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kaarina, pätevällä palvelulla sekä laatutuottein kohteeseen kuin kohteeseen. Aluskatteen korjaustoimet vaativat vahvaa kokemusta ja käytännön taitoa. Meiltä löytyy kattava käsityskyky katon rakenteeseen ja toimintaan liittyen. Tällä tavoin katosta saadaan taatusti turvallinen ja käyttövarma kokonaisuus. Suoritamme muun muassa limitykset ja tiivistykset viimeisen päälle huolella, jotta vedenpitävyys saadaan asianmukaiseksi koko korjattavalta alueelta. Hoidamme tunnolliset ylösnostot, kuten aluskatteen tiivistämisen savupiippuun. Varsin tyypillisesti vuodot aluskatteessa paikantuvat juuri johonkin katon läpivienneistä. Löytyipä katoltasi asennusvirheitä tai sään ja ajan tuomia haasteita, meiltä saat pitävät ja siistit paikkaukset palauttamaan tiiveyden kuntoon. Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kaarinassa jiirin sekä savupiipun kohdalta, samoin kattovalokuvun, kattoikkunan, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Suoritamme niin peltikaton kuin tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kaarinassa. Hoidamme työt aina katolta käsin ja kohteelle turvallisin menetelmin. Paikkaamme esimerkiksi reiät ja venymät sekä muut aluskatteen vauriot. Tarvittaessa vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatevuotaa tilalle. Jos kosteus on tehnyt jo laajempaa tuhoa eristevilloihin tai rakenteisiin, toteutamme täydellä ammattitaidolla nämäkin kattavammat korjaustyöt. Voimme lisäksi kohentaa välikaton toimivuutta eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Sujuvasti toimiva ilmanvaihto on tärkeä aluskatteen hyvinvoinnin kannalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kaarina – korjaus parantaa toimivuutta ja on myös rakenteiden suoja

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kaarina – korjaus palkitsee laadukkailla lisävuosilla, kun laitat asialle kokeneen tiimimme. Läpiviennit ovat haastavia korjattavia rakenteensa puolesta, sillä ne puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen. Pyydä meidät paikalle, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kaarinassa. Tutkimme kattosi tilanteen ja kunnon sekä räätälöimme korjaustyöt sen mukaan. Kun sään- ja lämpötilanvaihtelut ovat päässeet vähitellen haurastamaan läpiviennit, vaihdamme kuluneet tiivistykset tai muut vioittuneet läpiviennin osat. Jos vesi taas on vuotanut läpiviennin kautta jo katon alempiin osiin, suoritamme tarvittavat kunnostukset myös ympäröivien rakenteiden suhteen. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Käänny puoleemme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kaarinassa, niin korjaus hoidetaan taidolla ja tyylillä asiantuntijoidemme kautta. Kunnostus säästää aikaa ja rahaa, kun vältetään isommat vauriot. Toteutamme kattotyöt luotettavin ottein sekä loistavin lopputuloksin!

Scroll to Top